Gradinita 210 Drumul Taberei

Gradinita 210 Drumul Taberei | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Imi poate spune cineva care sunt conditiile in aceasta gradinita? Cum este personalul ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Umflatzel spune:

Buna,
stiu ca sunt ft bune si eu incerc in momentul de fata sa il dau pe fiumeu acolo dar e ft mare bataie pe locuri, sper sa reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Si eu vreau sa il inscriu pe pitic aici dar avem alta problema. Directoarea zice ca e prea mic (face 3 ani la inceputul lui noiembrie) adica cu o luna si jumatate mai mic (la data inceperii gradinitei). Aveti grija ca deja sunt locurile ocupate (neoficial). Noi ne-am dus cu pile si cu spaga si tot degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

SA STIE TOATA LUMEA: Am sunat adineauri la gradi 210 din Dr. Tab. Ma intereseaza gradi din aceasta zona pt la anul nu pt. anul asta.

Relatez discutia avuta cu o "doamna", dupa ce am sunat destul de mult:
- Buna ziua, va rog frumos, m-ar interesa niste informatii despre aceasta gradinita. Nu pt. acum, ci pt. la anul...
-Sunati luni, ca eu sunt de paza sau cam asa ceva... Nu va pot da relatii...
-Nu v-am cerut relatii, ci doar niste informatii...
( spunand ca luceaza la paza, insist...)
-Care este programul?
-Nu stiu, nu v-am spus ca nu va pot da relatii...
-Da programul puteti sa mi-l spuneti...
-Nu stiu, ca lucrez de 2 zile..., vorbiti luni cu dna administrator, directoare...
-Da puteti sa imi spuneti cum o cheama pe dna directoare?
-Nu stiu...

Si cam asta a fost tot....
S-a grabit sa inchida telefonul...
Imi pare rau ca nu va pot relata si tonul pe care l-a avut...
Luni in mod sigur, am sa insist, si poate pot afla daca d-na e nou angajata...Va voi tine la curent cu partea a doua...

CONCLUZII:

-foarte cooperanta...
-in loc sa spuna ca e noua si nu stie, spune ca nu poate da relatii...
-cam greu de gasit daca nu inexistente telefoane la portile gradinitelor de stat...
-ce cauta o femeie la paza? in general sunt barbati...
-i-a sarit tandara f. repede pt. o persoana care lucreza cu copii.

Parerea mea e ca nu au voie sa spuna nimic. gresesc?
Cum vi se pare aceasta conversatie? Nu ma supar, indiferent de raspuns...Exista parinti care pot da ceva informatii, nu relatii, despre aceasta gradi? Chiar e posibil sa nu fi stiut numele directoarei? Ca doar ea a angajat-o sau a testat-o sau a intervievat-o sau macar a cerut sa o vada la ochi pe noua angajata...Multumiri anticipate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Nu pot sa cred...cata nesimtire....
Prietena mea si-a inscris baietelul acolo (3 ani si 2 luni in sept.) cu pile la asistenta medicala care a recomandat-o directoarei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Eu am reusit (cu pile) sa mi inscriu fata anul trecut acolo dar nu am dus o.
Gradinita este mare, pare utilata, educatoarele sunt bune, se ocupa de copii.
De ce nu mi am dus copilul???? educatoarea la care as fi dus copilul arata f bine, ingrijita dar mi s a parut rece. Nu cred ca a sarutat vreodata un copil care plangea,,,,

A fost ce am simtit : FUGI.

Dar pe de alta parte am avut recomandari pt aceasta gradi de la nioste prieteni (f pretentiosi de altfel). Copilul a facut germana, dansuri.. si parea fericit

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia5 spune:

chiar era paza. Este o tipa angajata ca paznic. Eu locuiesc vis-a-vis de gradinita si o vad in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandi spune:

angajatul unei firme de paza chiar nu poate da informatii despre obiectivul care-l are in supraveghere ,ba firmele de paza au angajat si femei pentru farmacii, gradinite, supermarketuri etc..Deci noi nu putem judeca colectivul sau conducerea unei gradinite IN URMA UNEI DISCUTII AVUTE CU ANGAJATA UNEI FIRME DE PAZA care in mod sigur nu poate da informatii pentru ca nu stie.

Mergi la inceput