Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 32
Laura25 spune:
Bravo Ionela! Felicitari! Cand vii in vacanta la Piatra?
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
Laura25 spune:
Roxana bun venit printre noi! Vrem detalii, povesteste-ne despre tine!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Povestea noastra
ana1980 spune:
Laura bine ai mai venit pe la noi. M-am amuzat cu filmuletzele cu bbii tai. Sunt tare dulci si haiosi.
Ionella felicitari, felicitari si la mare.
Casandra a mers vineri pt prima oara singurica. In schimb cu mancarea stam foarte prost. Iar nu mai vrea decat san. Cred ca in septembrie am sa o intarc. O duc la maicamea vreo sapt sau 10 zile. Ca altfel vad ca nu merge. Mai am o simgura sperantza: sper ca la mare isi va da drumul sa manance mai mult.
Laura25 spune:
Ana felicitari plimbaretei tale! Acus fuge de nu te poti tine de ea . Eu acum il intarc pe Rares si el trece usor peste perioaa asta. A refuzat laptele cu biberonul cateva zile, dar dupa ce a facut febra in urma vaccinului de 1 an si nu a mancat aproape 24 de ore, cand s-a simtit bine a pus mana pe biberonul Biancai si a ras tot. Acum isi bea cumite lapticul din biberon si nu ma mai cauta, nu mai plange dupa mine. Eu l-am lasat la mama de marti si ma intorc peste cateva zile.
Sfatul meu este sa incerci, cam cu o luna inainte, sa nu-i mai dai sa suga ziua si noaptea (daca inca o face). Adica sa o dezobisnuiesti treptat, sa ajungi numai la 1-2 supturi pe zi. Altfel, o sa fie mult mai greu pentru ea sa se dezvate si muuuult mai greu pt tine. Sanii o sa fie obisnuiti sa produca lapte mult si o sa te chinui cu ei umflati, durerosi, cu noduli. Eu asa ajunsesem sa-i dau, numai dimineata la trezire si seara la culcare, dar tot m-am chinuit vreo 4 zile. Si acum sunt umflati, dar nu mai fac noduli si nu ma mai dor decat daca apas.
Pupici frumoasei tale!
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
ana1980 spune:
roxanacibo bine ai venit !
Laura asta tot incerc sa fac, dar nu am deloc succes. Pur si simplu nu vrea sa manance. Mai astept un pic poate ca acum o fi de la dintzi. Trebuie sa mai iese unul. Partea nasoala este ca mananca si foarte mult san(am reusit sa-i dau o masa de solid, maxim doua pe zi).
Laura25 spune:
Ana ai mei mananca 3 mese solide pe zi. Rares sugea printre mesele solide. Si eu am reusit sa nu ii dau sa suga ziua numai dupa ce m-am dus cu ei la parintii mei si eram ajutata de sor'mea sau de mama sa-i distrag atentia cand il prindea dorul.
Ar trebui cineva sa deschida un capitol nou, ca am depasit cele 20 de pag.
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
lunna27 spune:
'neataaaa!!!
Felicitari Ionela !!!
Pisicuta stiu ca se apropie licenta...bafta !!!
Fetelor,eu daca as fi avut cum mi-as fi alaptat copii pana pe la 2 ani ,nu stiu de ce va grabiti stiti ca laptele de mama e cel mai bun
Dana
ionella3003 spune:
Buna, dragelor!
Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81165" target="_blank">partea a IX-a (multumim de atentionare, Laura!)
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA