Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 21
mira_m spune:
Felicitari, Ionela! bafta la examen!
Multumesc de urare, Pisicuta!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
ionella3003 spune:
buna dimineata, fetelor si multumesc, mira!
Sa avem o zi minunata si va invit la o cafea (fara cofeina, inka, de fapt!)
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
'Neata!
ionela esti chiar tare!felicitari pentru lucrare si nota!si eu tot 10 am luat desi nu am facut nimic,dar e profa de treaba.oricum am finalizat ci succes un capitol si celelalte sunt pe sfarsite.cred ca pana duminica e gata.as vrea mai devreme dar trebuie sa am obiectiv smart succes la exam.dar cand e?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ionella3003 spune:
pisicuta esti tare! Felicitari! Ce face Mateiu mic?
Eu am ex intre 27 si 30 iul... tu cand dai?
Bafta multa si spor la invatat!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
pisicuta si matei spune:
multam ionela.eu am intre 1-8 august!ai mult de invatat?
mira vroiam sa te intreb ce predai?
lunna tu ce mai faci? lisesti de la strigarea catalogului?!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
mira_m spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
mira e un salon in piata amzei se cheama Ciufolici si am mai auzit mamici care au tuns bebei acolo.vrei sa incerci?
Acum am vazut ca mi-a raspuns, scuze.
Am auzit de Ciufolici, dar ce ma fac ca e tare departe.
Tu parca aveai trecut la locatie Piatra Neamt, sau ma insel?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
lunna27 spune:
'neata fetele!
Io is pe aici in fiecare zi ieri ca niciodata am deschis calculatorul pe la 13:30,efectiv nu am avut timp
Felicit si eu fetele pt notele de 10
si va urez bafta si la examene si sper ca victoria voastra sa o sarbatorim impreuna,nu conteaza ca doar virtual
In rest eu abia astept sa plec la mare,nu mai am rabdare,am ajuns sa fiu ca un copil,deja ma gandesc ce si cum o sa fie
La serviciu incerc sa nu ma mai gandesc pt ca imi stric tot cheful de viata ,aveti dreptate ,trebuie sa-mi caut in alta parte ,mai vad eu...
V-am pupacit!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
ionella3003 spune:
lunna, ce fai ne voi ca mergeti la mare!... cand plecati? Sa dea D-zeu sa aveti vreme buna, sa va distrati pe cinste si de-abia astept sa ne povestesti cum a fost!...
pisicuta, vreau sa-ti spun ca-s varza cu invatatul... doar ce-am invatat in sapt de consultatii in rest... si nici nu-mi pot lua concediu decat in sapt cu examenele...!... Voi vedea cum o sa ma descurc... oricum trebuie sa iau licenta, asta-i clar!...
lunna27 spune:
Nush ce naiba are internetul asta...ma enerveaza la culme ,parca-mi face cineva in ciuda,aceeasi poveste in fiecare zi,abia am putut intra acum
Ionella plecam pe 5 aug seara,sper sa prindem vreme buna,daca nu...asta e,oricum e binevenita iesirea ca de bronzat nu prea cred eu ca o sa pot(cu plozii pe cap),asta chiar daca imi merge si soacra
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
pisicuta si matei spune:
Salutare!
ce mai faceti?!
ionela sigur te descurci tu,nici nu ma indoiesc!
super lunna ca plecati la mare.ce as mai merge si eu....
mira sotul meu este din piatra si am stat in piatra o jumatate de an cand am nascut si cu bebe.si ma simt aproape de piatra.
pentru toate.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor