Piatra Neamt - Perla Moldovei (8)
Raspunsuri - Pagina 18
pisicuta si matei spune:
Salut!ce dor imi e de voi!
acum sunt la o prietena si am intrat sa vad ce mai faceti.noi nu avem net si nu sunt sperante sa avem prea curand .
ana pt casandra.ma bucur ca s-a simtit bine,dar pozici nu pui?
lunna eu sunt de parerea ca mai bine merge la gradinita decat cu bona,socializeaza mult mai bine!.
ionnela lucrarea mea merge cat de cat,cred ca am sa reusesc sa o termin
fetelor si eu va iubesc tare tare si imi lipsiti!sper sa rezolvam cu netul cat mai repede ca sa recuperez .pt toate!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Pisicuta ce bine imi pare ca ne mai dai vesti!!
ma bucur ca nu ne-ai uitat!!
Sa stii ca si eu vreau la cresa,dar nu vrea sotul meu,zice ca se va imbolnavi de diferite boli etc
Spor la lucrare!!
Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
mira_m spune:
Buna fetelor!
Lunna, merge, dar cam greu ca e cald si cu cat se apropie, scade cheful de repetat.
Nu du inca fata la cresa, tine-o departe de "lumea dezlantuita"
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
lunna27 spune:
Salut!
Mira,eu nu as mai putea sa am rabdare sa invat,mai ales pe caldurile astea...intr-o vreme ma apucasem de engleza dar m-am lasat in cele din urma
In privinta fetei,noua ne-a venit o idee ,sa vedem daca va merge,vom face posibilul sa mai stau eu acasa cu ea.
A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor
mira_m spune:
Eu as vrea sa o dau direct la gradi, sa treaca de capitolul cresa unde am auzit ca poti transforma un copil sanatos in unul f sensibil si bolnavicios.
In plus finuta mea venea de acolo batuta, sunt copii destul de violenti, mai ales baietei!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
lunna27 spune:
A mea nu cred ca ar veni batuta,pe mine m-ar ingrijora ca ar bate ea pe careva(e invatata de la frate-su...se cindanesc tot timpul si de aia stie sa riposteze).
mira_m spune:
Daca e pregatita e ok, Lunna!
Fetelor, unde va tundeti piticii? A mea nu prea sta la tuns iar eu mi-am epuizat tot talentul in parul ei!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
lunna27 spune:
Mira nu mai tin minte,tu in ce zona stai?Eu asera am tuns-o un pic la spate,nici a mea nu cred ca ar sta la frizerie sa o tunda(e prea mica zic eu)de aia ma chinui si eu cum pot,sotul meu nu vrea sa o tundem scurt
geba2001 spune:
buna, fetelor!
sunt ionela insa va scriu de la geta, din bacau!
a fost minunat la alex, pt exemplificare, aici
am un baiat asa de frumusel si ascultator! e, bineinteles, plin de energie si de neastampar, insa, in general, te intelegi cu el. sunt asa de mandra de el(spuse cioara)!...
va pupam dulce, si eu si geta, si ne intoarcem la chef (chefuim in avans ca maine implinesc si eu o varsta)
ana1980 spune:
Mai fetelor, ne-am chefuit si noi. A fost frumos, dar Casandra nu a stat decat tinuta sa-i ia din mot. Nu a vrut decat la mine si la bunici sa stea. Au fost si persoane pe care nu le vede zilnic si a fost cam maraita. De ales a ales cu amandooua maini deodata. Smechera.... A ales siringa si cheile de la masina, oja si minge de pinpong si pix si o bijuterie. Inca nu stiu ce va iesi din toate astea. e bine ca sunt multe posibilitatzi. Am sa pun si poze cum reusesc sa le incarc. Si am sa va mai povestesc si maine...