Clubul nurorilor (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor care mi-ati dus dorul si v-ati gandit la noi:)
Inca suntem la bunici, sotul se intoarce maine din delegatie si duminica venim acasa
Imi era dor de voi si nu m-am rabdat sa nu intru. Mai ales ca ma gandeam ca sambata se marita razuca noastra si suntem cu gandul la ea
N-am apucat sa citesc tot din urma, doar printre randuri.
Him mie o sa imi lipsesti, tot nu ai zis de ce lipsesti atat.
Abia astept sa se intoarca si Sun cu povesti palpitante.
Va las ca ma duc sa-mi recuperez copilul, cam naspa vremea asta dar si asa stam aproape toata ziua afara.
Cand ajung acasa stam la povesti si ma revansez ca mi-e dor de voi de toate.
Vaz ca au lipsit cherry si andreea, sper sa fie totul ok.

Pup la toateeeeeee

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fla pup fata dragalasha.
ma bucur ca-ti este dor de noi si ca te-ai rupt putin si ai intrat sa ne saluti. te asteptam cu drag.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, norici.
Nu ma cheama nimeni la o cafeluta? Ca la mine la serv. taman ce s-a terminat pachetul si pana cumpar altul, o sa mai putin. Eu vin cu tigarile! De ce e asa liniste pe-aici? E vineri si se pregateste lumea de week-end?

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaa

viki eu as putea numai sa-ti tin de urat, la cafea si tigari nu ma bag.

mai fetelor, in sfarsit nu mai sunt zombi, am dormit bine, m-am trezit bine, dar imi tremura picioarele cand ma gandesc ca trebuie sa iau jumatatea de pastila afferenta acestei dimineti. sper sa nu-mi faca probleme pt ca azi am munca de teren.

marina

pozici

Mergi la inceput

fete am 4 stelutzeeeeeeeeeeeeeeeee
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ce mare sunt!!!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Marina, ma multumesc si sa-mi tii de urat. Ia linistita jum. de pastiluta, o sa vezi ca o sa fie bine. deja te simti mai bine, inseamna ca organismul tau incepe sa se obisnuiasca cu trat. tin pumnii sa te simti bine sa poti merge pe teren. Uite, ia si asta cu tine. Si la mai multe stelute!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

multumesc Viki pt tot. am luat jumatatea si mi-e bine. sper sa nu se schimbe nimic.

o sa-ti tin de urat dar putin pt ca trebuie sa plec. oare fetele pe unde sunt???

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata dragelor. Eu sunt super fericita ca ieri am resuit sa trecem cu brio de un audit la care auditurul sef a venit din germania, si in plus am reusit sa il imbrac pe iubi de nunta si cununie. Hai ca o iau si eu ca Razuca noastra, dar cand l-am vazut imbracat in costumul de nunta parca aveam asa un tremur in stomac. Ce frumusel e ginerica!!!!! Am reusit sa gasim un nenea dr care sa ne dea ceferticatele pt cununie pt 1 milion. Vad ca e mai scump decat am vazut pe aici dar asta e, bine ca l-am gasit si pe asta ca al meu nu vroia fara analize.

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

si eu pe la voi
va invit la in special pe Vicky -culmea este ca eu nu beau cafea dar pot sta cu voi
si va doresc o zi buna chiar daca la Buc sta sa ploua si este vreme de toamna.se chinuie soarele sa iasa dar nu reuseste.

ce fac fetele astazi? eu sunt cam somnoroasa si astept WK,care este
foarte plin de activitati dar macar stau acasa.

Marina -m-ai amuzat cu bancurile si o zi buna fara probleme sa vezi ca o sa fie bine -

Flavia -bine ca ai aparut ne era dor de tine ce face Sara-cred ca este bucuroasa de mica vacanta .

Alina
lasa ca o sa mai stea ploaia -nu te lua dupa prognoze-ca sunt relative-poate mai gresesc si ei- eu citisem ca vara asta este super calduroasa asa ca cine stie cum va fii ?Si eu vreau soare ca am de zugravit si pe ploaie nu prea merge ca stau la curte dar mai astept ca vremea este f schimbatoare. " nu ca pe vremea mea"

restul fetelor au cam disparut-
oricum cred ca cea mai fericita este Razuca-dar si plina de griji pentru nunta-sa dea DD sa nu ploua la noi ca sa se bucure de eveniment din plin.

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

netatza norici cucuiete...bei da ce ceata-i pe aici...
la mine e o vreme de kk...s-a intunecat,ploua,bleah...pacat ca e vreme rea poate reuseam si noi sa iesim cu copii undeva...vad ca slabe sperante
razuco...AMR=1
NU MI-ATI RASPUNS LA INTREBARE facem(vorba lui SUN) o MEGASURPRIZA razei?
ce sa mai zic...am o groaza de lucru la job(asa ca ma scuzati daca nu postez mai des...am sa ma revansez...dar de citit citesc tot), cu micile mele afaceri incep sa misc,acum ma tot gandesc la ceva...sa mai fac ceva...

Elena

Mergi la inceput