Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Lasa ca ne facem noi tzara de UE sa vedeti atunci civilizatie si fotocelula si functionari amabili. Acum pe bune, in unele locuri chiar s-au facut amabili functionarii, de ex. operatoarele de la Info Tel... si cam de la orice info si deranjamente. Funtionarele de la indemnizatia pt copil au fost ffff amabile , nu-mi venea sa cred.. si mai sunt exemple dar nu le mai insir. Asa caaa... nu mai e dracu' asa de negru peste tot.

Vive la Romanica!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Buna seara de aici , buna dimineata pe la voi.
Nu prea am avut timp sa scriu dar recuperez eu.
Si dc tot v_a lovit patriotismul haideti sa va explic eu cum procedez.
Ma duc la Carrefour si fac cumparaturile o data pe saptamana . Bineinteles cu Mario si Marian dupa mine.Si ajungem la casa . Si sa vezi minune. Nici macar unu...mai da unu ...sa se dea la o parte...si aveau de ce...macar de bun simt....pentru ca eu "sclava Isaura" ce sunt aveam copilul in cos , cosul plin si Marian in carje. Copilul nu putea trece ca nu intra deci...manevre...da cosuletul copilului jos...ia copilul si du_l dupa casa ...il las pe jos...Marian cu o carja impingea carutul... apoi scoate ce e in carut..si fugi si baga copilul in cosul gol...asteapta sa treaca si Marian...si in tot acest timp...toti se uita...ca niste nesimtit de "europeni" ce sunt...ca sa nu mai zic de casele prioritare...
Deci nu stiu cum o fi in alte parti dar aici( poate e vreun specimen de oras ratat cu oameni retardati) rar gasesti unu care sa se "simta". Poate doar un roman prost. Sau poate vreunu cu "celule" mai multe la cap.
Hai ca nu ma intind ca ma apuca si altele.
Alina super misto filmul .Ne_am uitat si eu si Marian si nu ne mai saturam.
Mai fetelor vreti sa stiti cum se pun filmulete? Pai hai ca va zic eu si eu cum nu sunt " UE" va zic moca...
Giova deci bag de seama ca vrei sa faci niste bani de nunta?
Gata m_am intins si va suparati apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Liliana nu peste tot sunt functionarii nesimtiti. eu am ce am cu vanzatoarele din magazine.nici nu te baga in seama. si ma distram de sora-mea care le mai si saluta, deh... invatata de dincolo. acolo e drept, nu sunt toate roz, dar cum intrai in mag. sareau care mai de care sa te ajute.
Irina, nu am trait in Italia cu bb mic,ca sa stiu, dar mare diferenta nu prea e. oricum imi placeau ca erau asa de civilizati in mijl. de transport in comun. nu ca la noi.
Pai tre sa fac si eu ceva, nu? sa aduc ceva bani in casa, macar profit de forum, il mai imbunez si pe Clau.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

nimeni nu mai e?
ma bag si eu la o serie de abdomene si pe urma la somn. asta in cazul in care nu mai scrie nimeni.

maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

am facut abdomenele si ma bag la somn, caci maine dim. la 10.30 vine tipa la masaj. si nu mai pot dormi cat vreau eu.
.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Io cred ca devin huhurezu' sectei. Am facut o pauza de la invatat, nu stiu de ce m-oi stresa ca oricum nu o sa fac mare lucru, da' aia e.
Asa ca mai stau putin si ma culc.
SIMO, eu am terminat in 2001. Tu?
IRINA, pai sa vezi ce facui io in Franta, de, romanca politicoasa, ma ridicam de pe scaun sa las oamenii mai in varsta sa stea jos, se uitau aia la mine super mirati, ca acolo tinerii nu fac asa ceva. Asa ca 1-0 pentru noi, macar o idee politicosi suntem. Iar de functionare are dreptate Liliana, asa e, si functionara care lucra unde am depus io actele pentru CIC a fost super amabila, acu' o fi fost aceeasi la care a fost Liliana?
Cum zicea si Gio, ce ma seaca e si faza ca intri in magazine si nu iti zic buna ziua, eu obisnuita ca in Franta sau Belgia, sa iti zica lumea buna ziua. Sau cand platesti la casa in hipermarketuri, putine vanzatoare zic buna ziua/seara.
Hai ca acu' m-am pus sa critic, are dreptate Liliana, nu merita sa intram in UE, da' oricum ne baga ei.
Aia e, ma duc sa mai invat ceva, ca am facut o pauza cam lunga.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza fete frumoase...
Am facut si noi ochi...dupa o noapte linistita...Dariuca paapt comsi-comsa...Mai nou daca nu simte gust de cereale..lapte..ioc...asa ca la masa de 8 aseara i-am pus un virf de cereale..apoi la 3 paapt tzitzi...trezit iar la 5...ras 80 ml de laptic...acum doar ce am tras un kaki ca de om mare..dar bun,galben...A spalat-o mami la funduleatza si acum e in body ...chiuie de zor...
Mai nou isi baga miinile in gura..pin' la git daca se poate...iar mami o cearta...si ea ride...
Astept masa de 8..dupa iesim putin afara..pina pe la 10,30-11....apoi in casuta....ne gasim noi de lucru...
vad ca azi e tot soare..sper sa nu ploua miine....
Deci,CUM RAMINE CU INTILNEALA??????????
Va si va doresc o zi frumoasa...cu copii cumintei si papaciosi...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

A..fetele ...o intrebare:ieri am sunat la firma care produce niste body de bumbac..de care i-am luat eu Dariei ieri...in magazin sunt 150000 si am sunat la firma..si sunt 70000...Firma e undeva in Ghencea...
Si ma gindeam sa ne cuplam mai multe..sa luam de acolo..la banii astia..e super ok...Dau la bax de 12 buc...Ce ziceti?????
Sunt body cu mineca scurta..de bumbac..calitate...culori variate..eu i-am luat alb si banan...
Daca nu vreti voi..eu tot ma duc intr-o dupa-masa...ca e super bine pretul...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Fetele..o intrebare:folositi careva ceva pt ten da la Yves Rocher?Cum vi se pare gama?
Eu eram cu Clarins..ca am un ten dificil..dar acum din motive de bani..(doar facem casa...tre sa fiu econoama..nu?) vreau sa incerc Yves Rocher...
Ati vazut ce ne propun moderatorii?Ca pe 1 iunie..sa ne lasam barbatii sa posteze...interesanta idee...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, nu am mai intrat aseaar ca am picat de somn si eu si Alain, mi-a adormit pe la 19 ,30 si nu s-a mai trezit pe na 20,30 cum fcea el, la 23 i-am dat sa pape prin somn si a bagat o sticla cu 240 ml lapte, dar pe la 5 dimineata, s-a trezit ( la cai am crezut eu) si n-a vrut sa mai adoarma pana la 6 iar eu am facut conversatie cu el. La 7 dimineata s-a trezit ca-i era foame iar acum mi-a adormit din nou, ma mai bag si eu in pat o ora ca sunt rupta.
Giova, felicitari ca esti sportiva.Sper sa ne simtim bine in Grecia si sa nu fim dezamagiti,mergem numai noi, ca o a doua luna de miere.., va doresc si voua distractie placuta in prima luna de miere.
Denisa, Emmei, e o scumpa, nu-l luam pe bebe cu noi.El ramane cu mama mea, sper sa se descurce impreuna.

poze

Mergi la inceput