Mamici de iulie - august 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna burtici!

25miky la noi e o vreme cam nebuna acum. Sunt in genere 15-19 grade maxim, ca mai si ploua si e mai racoare si minim cam 7-10 grade. Oricum e inca racoare nu a venit vara ca sa zic asa.
Mikiion felicitari pt baietzel!
Motzata felicitari pt luna a 7-a!
Eu m-am trezit azi tare aiurea de dim. Aseara m-am tot frasuit si m-am dus ia l baie de n ori si nu prea m-am odihnit si normal ca spre dim am adormit asa adanc si m-am trezit la 8 fara un sfert asa ca speriata dintr-o data si nu am mai putut atipi deloc. Urasc chestia asta cu somnul ca tot timpul ma trezesc tahuie de cap nu ma trezesc niciodata cat de cat odihnita. Si normal ca seara mi se umfla mainile si picioarele si dim cand ma trezesc sunt ca painitzele. Pe timpul zilei se dezumfla dar noaptea...

------------------------
29+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Map mie mi-a zis ca la prima sarcina are timp bebe sa se intoarca si mai spre sfarsit si ca sa nu imi fac pb daca isi mai schimba pozitia.
Kehleyr ma bucur ca toate sunt bine cu tine si baby si va tin pumnii sa fie totul ok pana la sf!

------------------------
29+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna dimineata

Stiu ca nu am mai scris de mult,insa am avut niste restante de dat,iar acum am intrat in sesiune,si am stat mai mult ziua la ai mei,iar seara sunt super obosita.Am inceput sa nu mai pot dormi noaptea...voi cum stati cu somnul?
Am fost luni la control,suntem bine,duminica mi-a fost cam rau,am avut contractii si cum sunt cu colul f scurtat ne-am speriat,insa luni ne-a zis doc ca totul e k,singura problema e ca e bebe mare si d-asta am multe dureri,de burta,de spate...si ca sa stam linistiti ca pana la urma ajungem cu sarcina la termen...insa eu una vreau sa treaca totul mai repede din 2 motive:1-nu mai am rabdare,vreau sa-l vad pe bebe,sa-l tin in brate si 2 - nu mai pot...ma dor toate,nu pot dormi....sunt f obosita...

Oricum mai e putin....

Cam atat despre mine,zilele astea iar nu cred ca mai pot intra pt ca am duminica un examen nasol...insa sa stiti ca ma gandesc la voi si va pup pe toate.
Sa aveti grija de voi si de bebei...

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada 32w4d -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

'neata fetele cucuietele
Am venit si noi acum de la dr, care ne-a gaurit , mai facem maine si poimaine si gata momentan...portia asta ar tb sa ajunga cam 2 sapt, in caz ca nasc pana atunci...
Sabana, ma bucur ca sunteti ok. Chestia asta cu colul este o mare enigma si pentru mine....
Larisa, pai sapt trecuta cand am iesit din spital colul avea 2, iar ieri 1,5 si era moale si intre-deschis, asta in condtitiile in care eu am stat aproape numai in pat in timpul asta...
Si ce am uitat eu sa va spun ieri este ca avem si o mica circulara de cordon, asa ca sa alungem monotonia bine ca fac cezariana si scap de un stress. Placenta era II, o fi bine, o fi rau pt 34 de sapt?
Cristinik, suntem o apa si-un pamant amandoua, ca sa zic asa...
Leti, esti mortala!! Aprecieam, eu si Cristinik altruismul de care dai dovada cand ne cedezi noua locul ala la livrare
Fetelor, va multumesc mult pt incurajari si ca sunteti niste scumpe. Eu una nu ma las asa usor, trebuie sa fie bine. Dar daca vedeti ca tac prea mult, incepeti galeria, va rog, da?

Cristina +34 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Buna fetelor!

In dimineata asta a fost sotul meu sa imi ia rezultatele analizelor. Au iesit toate bune, mai putin nivelul leucocitelor si al glicemiei, care sunt mai mici decat normalul. Aveti idee ce inseamna asta?

Multumesc mult

Eugenia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Kehleyr iubita, ma bucur ca sunteti bine tu si bb
Asa gandesc si eu, ca fiecare zi castigata e importanta, asa usor-usor poate ajungem departe
Zici tu ca se poate lungi colul daca stam pe clocitoare?

Cristina +34 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

KEHLEYR, SABANA ;Ma bucur din suflet ca sunteti bine si voi si bebicii vostri...tineti-o tot asa!!!
MADAcristina:Bafta-n sesiune...Ce vremuri...
Cristina Ioana:cred ca-i f.bine pt.34 sapt.grad II.Eu asa zic!MA bucur ca sunteti bine!LA ce eco ai fost(2d sau 4d?).LA care se vad arterele si cu circulara?As fi tare bucuroasa daca ar fi si-n valcea chestia asta!.
EUGcem:cred ca sunt normale in sarcina.Pt.glicemie mie mi-a spus medicul sa mananc ceva dulce, cat de mic, pe la 11.00 si apoi pe la 16.00 din nou.Si eu o am f.mica.

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Mai Cristinelor de ce va grabiti asa? Oricum daca vi-a spus doctorul este OK bucurati-va si linistiti-va si noi pe linga voi, curios care va fi prima!
Eu am fot la doctor, mi-am luat partenerul de o aripa ca tot voia si el sa intrebe ceva si fuga acolo, eram programata prima dar am intrat mai tirziu.Ma dezechipez eu voioasa, ma depun pe masa, si hai ecografie.Dr.meu incepe draga si se fixeaza pe o chestie rotunda cu multe pete si gauri pe ea si sta acolo o masoara si mi se pare mie ca si-a muscat buza de jos.Woaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa negru am vazut, nu mai vedeam si nu mai auzeam nimic eram intr-o stare vecina cu lesinul.Pt ca doctorul meu dragul de el nu e prea vorbaret, e foaaaarte bun, il ador dar vorbeste putin si eu tot incerc sa-mi dau seama din expresia fetei parca as fi medium sa-i ghicesc gindurile.Eeeeee eu nebuna, nu era nimic, bebele super ok, ideal greutate, dimensiune, pozitia de start, ba mi-a aratat si fetisoara in 3D nici nu stiam ca are eco 3D! Si sotul acolo cu lista de fax de intrebari tacea milc nu mai scotea nici un sunet de emotie.Biiiiiine, totul e ok, si de buimaca ce eram mi-au tzipat si un vaccin si am uitat sa intreb ce este ???Cica il voi repeta peste 4 saptamini.Voi ati facut? Ca nu pot sa-l sun sa-l intreb asa ceva, daca vede cit de aiurita sunt cred ca ma trece pe cezariana, fata tu nu ai destui neuroni sa impingi pe aici.Mi-am revenit acasa dupa ce am papat 5 mici, maninc la mici, nici nu stiam ce gust au, inainte.Deci bebe la 32 sapt. 2,360 greutate si alte date nu am pentru ca s-au piedut pe la conexiunile dintre neuroni.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Sabana ma trec dr. pe injectabile deoarece era singurul antibiotic cu care imi poate trata infectia asacum rezulta si din antibiograma.
Ampicilina nu figura in rezultatul de la antibiograma. Ar mai fi fost ciprofloxacina dar ea a zis ca are rezerve in privinta folosirii ei.

28+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

eugcem si la mine glicemia iesit un pic mai mica dar leucocitele un ceva mai crescute. Dr mea a spus ca este normal in perioada de sarcina sa fie o modificare la leucocite si de aceea nu-s probleme de ingrijorare. La glicemie m-a intrebat daca am momente cand as munca mult dar e sincer nu am asa momente. Oricum nefiind mult sub normal nu era probleme la mine. Eu m-am bucurat ca nu-i glicemia crescuta

Se pare ca anumite modificari sunt aceptatibe in sarcina.

Monica si 28+

Mergi la inceput