Mamici de iulie - august 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
motzata spune:
dragelor am intrat in a-7-a luna 

Ieri am fost fetelor la niste prieteni ca aici a fost Memorial day si toata lumea a stat acasa si-am facut gratar si am facut jacuzzi si aseara cand sa ma culc......ce sa vedeti contractii......dar nu am fost asa rau ca voi e pacat sa ma vait am luat un Tylenol si am tras pe dreapta pana la 9-30 de dimineata.Ma mai trezesc eu noaptea si imi fac idei cum sa mobilez ce am vazut la magazine...ce sa fac sa treaca noaptea.
Pampkin dupa cum vezi am reusit sa pun ticerul dar nu stiu cum sa-l selectez sa-mi apara mereu?
28 fix
Jonathan
mamaluidavid spune:
Motzata felicitari pentru intrarea in luna 7! 
Cristinelor
,ce sa zic incercati sa mai tineti un pic bebicii la copt,dar daca sunt chiar asa nerabdatori sa va vada
noi ii asteptam cu drag si ne rugam sa fie totul bine.
Mikiion felicitari pentru baiat 
Sabana cum mai esti? S-au potolit contractiile?
Cornelia nu mai dai nici un semn de viata?Cum mai e Eduard? Tot mucos? David mai tuseste putin,sper sa ii treaca pana duminca.
Geliza mereu am vrut sa te intreb ce zice Mara de burtica? Pricepe ca e un bb acolo? Fiind mai maricica ,sunt curioasa ce zice. David sigur nu intelege ca in burtica e un bb insa mereu ma mangaie pe burtica si imi face "aia".
La mine nimic interesant inafara contractiilor B&H care parca pe zi ce trece sunt tot mai multe insa nu ma ingrijorez,stiu ca e normal,incerc sa nu mai fac efort prea mult(asta dupa ce alaltaieri am carat televizorul dintr-o camera in alta si m-a luat o durere de spate de nu am mai putut merge. Stiu,merit
)
Stefania 30 +
cu Patricia
David (24 dec 2004)
Poze cu noi
pika-pika spune:
Stefania tu chiar ai curaj...sa cari tu televizorul!!!!!!Eu ziceam ca poate exagerez cu aspiratorul si spalatul pe jos...
Kehleyr nu mai ne dai nici o veste?Sper ca totul e bine
Fetelor am o intrebare.E posibil sa se contracteze uterul doar pe o parte?Mie mi se umfla asa intr-o parte cand sunt obosita,mereu am crezut ca e bebelina care isi impinge funduletul,dar de cateva zile mi se intareste toata burta,se umfla de-o parte si de cealalta a buricului,seamana cu o pufarina(alta comparatie nu mi-a venit in cap)...nu stiu daca ma intelegeti...Din fericire nu ma doare asa ca nu-mi fac multe griji.Nici pana acum nu sunt foarte sigura cand am contractii sau daca am
Sper sa-mi dau seama cand o fi sa nasc...
35
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
letitzia spune:
Cristina_Ioana sa ne faci tocmai tu acea surpriza? Chiar vrei tu sa fii deschizatoare de drumuri?
. NU ma pot pune si cu tine, drept pentru care renunt! Asa ca deci, Cristina_Ana te rog sa-mi dai voie sa renunt la "competitie" si sa o las in locul meu pe Cristina_IOana
. Si-asa sunteti voi "Cristine" amandoua.![]()
Dincolo de gluma, multi
si sunt convinsa ca o sa mai stea BB-ii vostri cel putin o saptamana.

35+,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png
map spune:
'neata la burtici,
am aparut si eu. Din fericire am dormit destul de bine de data asta asa ca nu mai ammotive de vaietat
Acum m-am apucat sa spal, adica spala masina dar zic ca fac si eu treaba punand rufele in ea ![]()
mikkion felicitari pentru baitel. Cat despre ce zic medicii nu stiu ce sa mai cred, mie mi-a spus exact invers, ca la prima sarcina daca nu se intoarce pana la 33 de saptamani este problema si ca de la a doua sarcina este posibil sa se intoarca si in ultima saptamana. Vad ca tie ti-a spus ca la prima sarcina este posibil totul. Eu inclin sa nu mai cred ca nici unul, astept sa vad ce chef are bb de intors
motzata felicitari pentru luna a 7-a.
Am vazut ca sunt fete care au intrat deja in luna a 9-a. Incet dar sigur incep sa apara bebei si la noi. Ce emotii am ![]()
Merg sa vad ce mai gasesc de facut, sa ma mai misc si eu un pic.
Monica si
28+
geliza spune:
Buna fetelor,
Cristinici si Sabana, va tin pumnii sa fie totul bine si sa-i mai tineti pe bebei un timp "la copt"
Stefania, Mara mea este mai mult decat incantata...in fiecare zi ma intreaba "mami, ce face baby? misca?" ...devenise f nerabdatoare sa ii scot surioara, dar intre timp s-a obisnuit cu ideea ca trebuie sa mai stea acolo sa mai creasca...acum o pregatim in ideea sa nu devina geloasa si tot timpul ii cer cate ceva "ca vrea bebe"...sa speram ca de aceiasi incantare va da dovada si dupa aparitia surioarei...
Cat despre mine, am constatat ca dormitul pe partea dreapta imi provoaca niste arsuri insuportabile si senzatie de voma...si de asemenea statul pe canapea la tv...si asta indiferent ce mananc...in rest sunt bine, ceea ce va doresc si voua
Eliza
29+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Sabana spune:
Neata Fetelor. Motzata felicitari pentru baietel. Acum am venit de la ecograf. Am 34 de saptamani si 3 zile. E cu capul in jos, e fetita (asta ca tot zic babele nebune ca e baiat) si ce m-a frapat cel mai tare este ca, colul meu a devenit de 37. Cum e posibil, cand toata sarcina l-am avut de 30 poate chiar sub. Eu stiam ca pe masura ce sarcina creste colul scade. Chiar asa sa fiu eu anapoda?
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
crissa71 spune:
Neata burticoase!
MOTZATA felicitari pt.bebic!!!Sa fiti sanatosi!
MAp:sunt de acord cu tine....te zapacesc astia de cap...fiecare cu teoria lui...care e pana la urma adevarata??!!
Maine ma duc si eu la eco, sper sa fie totul bine....o sa va scriu dupa ce vin...sunt in saptamana 33, ar fi trebuit sa se-ntoarca, vedem maine.Oare Doppler pot astia sa faca aici?Nu cred ca au asa ceva!Iti trebuie un aparat special nu?
Hai v-am pupat, sa aveti o zi buna fara spectaculozitati!
crissa71
crissa71 spune:
MIKIION:Si tie felicitari pt.baietel, sa fiti sanatosi si frumosi si la punga grosi!
crissa71
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Mai apar si eu pe aici. Pika-pika te pup ca ai grija de mine
.
Sabana, colul se poate lungi la loc daca stai cuminte. Mie mi-au spus mai multi medici asta. Si sunt convinsa ca tu ai stat cuminte. Plus ca trebuie sa permiti o marja mica de eroare acolo ca se mai greseste la masuratori. Vroiam sa te intreb, unde ti-ai facut analizele de coagulare, care anume ti le-ai facut (eu am asa: proteina C, proteina S, anticoagulant lupic si anticorpi antifosfolipidici), si de ce ti le-a recomandat?
Cristina_ana daca o fi sa fie nastere naturala, lasa ca poate e mai bine asa. Nu iti fie frica.
Mikiion felicitari pentru baietel. Ce tarziu v-au spus sexul!
Cristina_Ioana eu iti doresc sa duci sarcina cat mai aproape de termen, oricum fiecare zi care trece este o victorie si un avantaj
.
De madacristina mai stiti ceva?
Arcenciel, no-spa nu poate fi considerat hipermedicatie. Se elibereaza si fara prescriptie medicala, este bun si la balonari de stomac, nu e ceva puternic.
Noi suntem bine, dar raman cu emotii pana la sfarsitul sarcinii. Aseara am fost la ecografie la Adela Dinu, care a fost tare draguta, mi-a placut foarte mult de ea. Spre deosebire de Iosup caruia ii scoti vorbele cu clestele, ea mi-a explicat tot timpul, citise despre problema mea (cred ca sunt caz unic prin CMU, deja ma stiu si asistentele dupa nume la cat de des merg acolo...), mi-a placut mult cum a abordat problema. A stat 30 de minute sa se uite la absolut tot, sa nu fie vreun semn de suferinta fetala, sa fie fluxurile normale pe la toate organele. Si momentan este totul bine, suntem in grafic cu evolutia, fi-mea are vreo 2.450 de grame. Oricum probabil ca voi face cate o ecografie saptamanal. Culmea este ca am colul lung (35 mm), ea mi-a zis de placenta de gradul II (desi eu stiam ca am III, se pare ca si asta e subiectiv), asa ca teoretic am toate sansele sa ajung la termen, daca nu cumva problema cu artera va incetini cresterea lui bb la un moment dat. Eu sper ca nu...
Kehleyr
34 fix