Mamici de iulie - august 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetele, toate care stati in pat, faceti injectii si aveti probleme sunteti niste EROINE si eu va doresc sa aveti bebei sanatosi. Oricum tin pumnii sa stea cat mai mult la voi in burtica.

Miruna 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina da s-au mai domolit. Injectiile isi fac efectul. Sper sa fie ok.
Sanziana eu mergeam des la pipi, raceam foarte usor, chiar daca imi era un pic frig la picioare, sau daca nu imi puneam maieu, chestii din astea. Apoi in sarcina am avut dureri mari in jurul ovarelor ajungand pana la sangerare. Era pe timp de iarna si in ziua aceea mi-a fost frig la picioare. De ce te baga pe injectabile? Poate se rezolva pe gura. Eu nici nu m-am asteptat sa se rezolve cu ampicilina, dupa ce ma chinuisem cu nebunia ai ade antibiotic, dupa ce ca era tare, il mai si vomam, il rupeam in 3 sa il pot inghiti. A fost cam odios. Acum multumesc lui Dumnezeu nu mai am probleme. Pentru siguranta o sa repet urocultura. Sa o repeti si tu dupa tratament, cam la 10 zile.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

mada_mxm,..multumesc mult de raspunsuri. Stiu ca iti vine greu sa crezi dar exact acest model de aparat digial am si eu. Fix aceslasi model. Ni l-a adus cineva din State anul trecut cand inca nu aparusera in RO ca deh..ajunsesem noi la concluzia ca e unul din cele mai bune.
Uitandu-ma la fotografiile tale...vad ca tipul de camera foto e bun insa al meu sigur are un defect ceva. Daca nu l-a mai bibilit sotul meu... si citit pe internet..si setat si tot aiurea face. Mai face si foto klumea...insa f rar. Imi vine sa dau cu el pe pereti..nu stiu ce sa fac. Din aceeasi pozitie daca faci 3 poze..nici una nu e la fel.
Cristina_Ioana ce inseamna col scurtat tare, ce marime are? Eu am avut toata sarcina col scurt 30 mm si la fiecare control asta auzeam col scurt trebuie sa stai cuminte. La eco de 27 sapt colul era tot de 30 mm insa era intredeschis pe interior 9 mm. De atunci stau la pat si am facut injectii cu gravibinon cate 2 pe saptamana. La 32 de saptamani se inchisese colul. Eu zis sa stai cumintica si va fi bine...bebe la 35 de sapt cu injectiile de maturare facute sunt ok...si apoi mai sta el cateva zile si sa vezi cum ajunge la 37 de sapt. Am o prietena care la fel ca tine a patit..si uite-o ajunsa la 39 de sapt si acum se roaga de el sa vina..dar acum nu mai vrea el. Asa ca....depinde si de bebe de cat de nerabdator e sa iasa...

Poze cu mine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristina_Ioana, acum am aterizat si eu de la doctor si tocmai am citit de tine. Sper ca pana acum te-ai mai linistit putin, oricum o sa fie bine indiferent de cind vine bebele. Eu iti tin pumnii sa-l mai tii macar o saptamana, dar sunt absolut convinsa ca indiferent cind se intimpla, o sa fie bine. Uite de la mine multi .

Eu am venit de la doctor foarte bulversata. Daca acum trei saptamani bebele era asezat cu capul in sus si cezariana era sigura, acum doctorul a vazut la ecograf ca bebe s-a intors cu capul in jos, intr-o pozitie ideala pentru nasterea naturala si fara circulara de cordon. La aceasta veste neasteptata eu am ramas blocata si am intrat in panica, dar doctorul m-a asigurat ca daca vreau neaparat cezariana, el o sa-mi faca. Si daca ma hotarasc la nasterea naturala in mod sigur o sa am anestezie epidurala, si chiar mi-o face la o dilatatie mai mica decit e normal, ca sa nu ma chinuiesc prea mult. Asa ca acum sunt intr-o mare ceata, ca nu stiu ce sa fac. De emotie am uitat sa-l intreb la cite kg. a ajuns bebe.
Colul nu s-a vazut la ecograf si nici control pe masa nu mi-a mai facut, ca a zis ca daca acum trei saptamani aveam colul scurtat la maxim, acum sigur e mult mai rau si nu vrea sa ma sperie, pentru ca oricum si daca nasc in noaptea asta e foarte OK. Deci probabil ca daca imi facea control pe masa, acum eram in aceeasi stare ca Cristina_Ioana.

Cristina, 35+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

cristina_ioana si cristina_ana, multi din partea mea, noi va tinem pumnii sa fie totul bine si bebelusii sa mai stea in burtici, stati linistite! Cred ca e foarte greu acum si aveti multe emotii, inteleg ca va faceti griji!
Mai fetelor si eu sunt mare de tot, dar nu am o vergetura, chiar si cumnata mea s-a mirat, nimic, nimic! Poate ca nu se vad inca, nu stiu!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Larissa_79 inseamna ca o avea vreun defect ceva ca altfel nu imi pot imagina de ce nu merge klumea. Noi cu al nostru nu am avut nici un fel de pb. Si deja are un an de folosinta si toate pozele au iesit f bine si filmuletzele la fel. De ce nu incercati la un service autorizat? Poate ar putea fi reparat sau ceva, ma gandesc ca poate v-ar scuti sa mai cumparati unul nou.

------------------------
29+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Frumoase poze Mada_mxm - mie dor de Anglia ,cate grade sunt acolo acum ? aici e super cald ,tot timpul ii spun sotului sa ne intoarcem macar in vizita .

quote:
Originally posted by mada_mxm

Gata fetele am pus pozele asa ca daca vreti sa ma vedeti cu burtica mea de 29 de sapt acum puteti, sunt puse la albumul Weekend 27-28 mai. Pupici la toate!

------------------------
29+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Buna fetelor. N-am mai intrat de mult pe aici, fiindca mi-am facut de lucru cu spalatul hainutelor, cearceafurilor si pregatirea valizei. Inca n-am terminat...
Voiam sa ii multumesc lui Pumpkin pentru indicatiile cu camasutele de noapte (eu ce am gasit pe aici cu nasturi sunt de baba, asa ca o sa o rog pe mama poate se imi aduca. Oi fi eu rotunda, dar parca nu as trage un sac pe mine!)
M-am uitat pe pozele de la 27 mai si voiam sa va felicit pe toate, sunteti vesele si frumoase... Si ati mancat pizza care imi place mie, de la Trattoria...
Ce ati mai aflat la cursurile de maternitate?
Eu azi am fost la masaj, a fost placut, o sa repet figura joi.
Ce ma mira insa la voi e ca pomeniti des de No-Spa... Ma intreb daca hipermedicamentatia sau automedicamentatia nu va sperie... Pe mine da.
Cristina_Ioana si Cristina_Ana va tin pumnii si ganditi pozitiv!!!
Cat priveste celulita si kg in plus, eu ma consolez cu ideea ca daca alaptez o sa pierd mai repede, de pe toate parile. Vom Trai si vom vedea!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Buna fetelor iata-ma si pe mine la apel
Va felicit fetelor ca aratati foarte bine sunteti niste dragute si nu mi se pare ca v-ati ingrasat deloc decat la butika normal asa ca nu va mai faceti complexe de inferioritate.Eu am ajuns la concluzia ca nu ma mai alege nimeni bine bine nu intelegeti gresit ca nu vreau sa cad in exterema cealalta ca stiu ca omul se ingrasa din 2 motive
- ori din prea multa paine
- ori de prea mult nesimt
Cristiniceloooooooooor ce mila imi e de voi....dar nu va pierdeti curajul ca voi sunteti niste curajoase le-ati incurajat mult pe Mishi si Bulinuta asa ca fruntea sus mult a fost putin a mai ramas.VA tin pumnii sa mai stea bb la caldurika si va dau si multi multi

Bulinuto ma bucur mult ca esti mai bine.

Miki nu am primit nimic de la tine da-mi emai esther_ntw@yahoo.com sau
estherntwgmail.com

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060822/dt/-2/k/2544/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am si eu vesti!! Mi-au facut ecografie azi. Si bebele e baiat!!!!!! Are la 35 sapt si 5 zile 2.890 kg. Deci nu s-a marit prea mult. Ceea ce e bine.A iesit ceva «bine» din diabetul asta. Mi-au mai facut o eco. Si am invatat sa mananc sanatos.
Tot nu e intors. Sta in fundulet.
Dar se poate inca schimba. Mi-au spus ca la prima nastere totul e posibil.

Fetelor de pe aici cum rezistati la caldura. Ca eu ma umflu si ma umflu............ Si am reusit performanta sa nu ma scol o noapte intrega sa fac o vizita stiti voi unde. Nu va spun cum aratau picioarele mele dimineata. Bine ca de joi se anunta o racire .

Miti, multumesc pentru lista.

Si eu simt contractii nedureroase. Azi la monitorizare, aparatul mi-a aratat clar cand se produc. Acum 2 saptamani am avut doua slabe, dar acum am avut foarte puternice. Dar nu e nimic grav. E doar o pregatire a uterului pentru adevartele contractii. Dar e bine sa stau mai linistita. Insa toate se bat cap in cap. Daca stau mai linistita, creste glicemia. Daca ma misc, mi se intareste burta si scad sansele sa se intoarca bebele.!!!!

Mihaela35+
http://cf.pg.photos.yahoo.com/ph/mikiion1/album?.dir=e149&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//cf.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput