Piticlonti de iulie-august 2004 (185)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Eu latzisem asa pg 6? Scuze...m-a luat valul de bucurie! Hi, hi, hi!
Kamiska, de ce mobila ma intrebi? Pt. pitic am luat-o de la Neoset, inca nu mi-a venit, iar cea din bucatatrie (pe care cred ca ai vazut-o in poze) e luata de la Far East acum doi ani si ne-a costat 23 mil.
La comanda nu stiu preturi.
A! Am vrut sa-ti zic de ieri, dar am uitat! Ai o fetita superba si...cu palarie ca a noastra! Pupici!
Marcela, si noi trebuie sa ajungem la oftalmolog, dar tot dupa doi nai ni s-a spus. Pupici multi puiului.
Roxana, multumesc pt. informatii, ma uitai acum si pe analizele mai vechi si am constatat ca i-au mai iesit asa de doua ori, monocitoza usoara si monocitoza, dar o data au iesit bine. Nu ma stresez, daca voi ziceti. Oricum, probabil ca daca era ceva imi zicea si dr. ei.
Dana, multam, am citit, macar nu ma uit luni la d-na aia ca curca-n lemne.

Diana, 28 ani, gemeni/rac

Ianca Printesica si Super Mamica

http://community.webshots.com/user/ianca14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Asa Gabitza ..tu erai ...si preturi mari ?
Drum bun si petrecere faina la Barcelonaaaaaa

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

pentru toti piticii si multi sa creasca mari si sanatosi!
vad ca vorbiti de vacante...noi gata am dat si avansul, plecam in strainatate la vecinii nostri. am fost plina de bunavointa fata de litoralul romanesc, dar din pacate, oferta este incomparabila la bulgari. Eu musai trebuie sa-mi iau concediu in prima parte a lu'iulie, asa ca plecam la sfarsitul lui iunie...
Altfel, am reusit sa o tund pe Ilinca...si sa vedeti la noi "in the army"... m-ai ales ca nu am fost in stare sa-i pun cercei...are mama baietel. si am constatat ca are niste urechi clapauge, mititica, ca ale lu'tat'su ...
Am reluat operatiunea "olitza"... sper sa avem mai mult succes, macar cu partea mai consitenta

deocamdata va pupez si ma duc sa citesc ce mai povestiti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si noi am dat avansu azi da nu merg la bulgaaaari de oftica v-am mai zis io! si noi tot la sf lui iunie plecam Lumi
Gabi distractie placuta la barcaaaaa!!!!! sa faci poze, of course! care aparatura oftalmologica ptr copii in romanika???? you're dreaming cred! (nici un teambuilding la mamaia anu asta? ntzzz ntzzz ca ne asteapta terasa la fattoria!
Cristal, Tomisu e ok, iti zisei io ca a stat varul meu vara trecuta acolo in "saptamana" de miere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Noi ne permitem sa fim binevoitori cu litoralul romanesc pen' ca nu am mai fost in concediu adevarat de cand ne-am casatorit!!!...Rusine sa ne fie!....:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Cristalina eu am fost la club Mediteraneean cu Monica (dna Bibi) cand eram gravide (acum 2 ani dupa tote calculele) Era praspat renovat la vremea aia si arata decent, insa restaurantul sub orice critica, 3 feluri de mancare mari si late si naspa pe deasupra. Si am umblat cu limba scoasa sa cumparam baterii pt telecomanda de tv ca nu erau incluse in oferta lor In rest e ok, foarte aprape de plaja si in partea mai decenta a statiunii (dupa mine)
Rox acum am vazut raspunsul la PM, sar'na!! mai cujetam...
scuze am uitat cine zicea de mers cu varfurile spre interior, si noi avem problema asta, plus ca Eva arunca din picioare cand alearga.... sa-mi spuneti si mie ce a zis dr please!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

si io am o ciuda mare, mare de tot pe bulgari,...da cand este vorba de buzunarul propiu si personal, mai lasam de la noi
carevasazica, Roxana, mai avem un pic si gata !!!!

Monica, vad ca te asteapta zile grele...si la propiu si la figurat ai grija sa nu te obosesti prea tare ... si sa fie intr-un ceas bun mutatul in casa noua
Gabi, probabil ai plecat deja, w/e placut la Barca si enjoy your shopping
Roberta, grea sarcina ai si tu... Bafta sa le dai gata pe proiectele amandoua!
Dana (speel) si refacere usoara!
Dana (roller) spor la invatat! merge, merge?

Mey, copiii vostri cum se poarta cu cei mai mici decat ei??? ca a mea "fetita cuminte" cand ti-e lumea mai draga "le face vant" si sunt disperata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, sa ai vreme frumoasa in mini vacanta...drum bun!
Mimilica...Maria ii baga in seama extrem de rar...:)...Cateodata mai pune mana pe ei sa vada ce zic...hihihi
Corina...mancare la alta carciuma...in rest e decent ...okay, am notat...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut poze cu stefanutz si mi-a placut, e o freza tare ingrijita si-i sade bine, eu credeam ca l-ai lasat fara. parca-mi aminteste de iubi meu...
multam mult de incurajari, ea incearca acum sa-mi intre iar in gratii, dar daca am zis nu, pai nu ramane. culmea ca i-a venit si prelungirea de viza pana in noiembrie. daca voiam si nu iesea asa. asta e, de luni la gradi, sper sa fie totul ok.

vreau sa va intreb ceva, pt ca mi s-a intamplat deja de 2 ori si nu stiu ce-o fi. si aseara si alalta seara i-am dat lui pupi cate ceva sa se joace si dupa ce ia lucrurile respective in mana incepe sa izbeasca, sa se loveasca pe el si pe mine sa urle nasol tare. m-am prins ca face asa ca sa nu i le iau, dar nici nu aveam de gand, mai naspa ca nu se poate calma. aseara, ca sa-i demonstrez ca i le las lui, l-am lasat sa doarma cu 2 travel size sticlute de sampon, infiletate f bine. aveti sugestii/solutii, experiente similare?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

LA MULTI ANI PITICI!!!!!!!!!! de 1 IUNIE!!!!!!!

Mergi la inceput