Oltencele, poftiti la povesti! (19)
Raspunsuri - Pagina 7
georgi75 spune:
Ete nah! Si io?Ce rol mai am in toata afacerea?
Pai sotul mi-l luarati, afacerea mi-o luarati...Care o vrea pe fi-me acu?Macar sa raman liberaaaaaa ca pasarea cerului.
Liano se rezolva mama si cu magnetofonul.Da pentru tine e dublu.Auzisi? Geamul, nu pretul.Pretul e triplu.
Ca ma suparai acu si nu mai trec pe-aci ca voi ma lasati si fara casa.Oricum la ora actuala sunt pe drumuri, ca a mea e data.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
bertha spune:
Ma bag si la fata, nicio problema! Ca imi doresc mult o fetita! NU ma gandeam ca o sa am una mai mare ca fiu-meu, da' nu refuz nimic! Da' sa stii ca sotul nu ti-l iau, ti-l las, fara grija, da' cu buzunarele mai usoare un pic!
Liana, mi se pare normal sa fie geamul de magnetofon mai scump, e lucrare de mare finete...
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
georgi75 spune:
Pai buzunarele oricum am io grija sa i le usurez.Ai o concurenta serioasa in ceea ce priveste buzunarele...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
Liana30 spune:
etete..etete..la ea. si pusa pretu..auzi la ea triplu..adica tu il sparsasi si io sa'l platesc????Ha?
ete ca pe fieta o iau si io!!!
ai uitat ca ai vandut'o????
bertha
zuzoooooooo pe unde umbli mama????
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
georgi75 spune:
Ca nu ti-o dau...Sic!Sic!
Ma duc sa fac clatite cu dulceatza de capsuni.
Guraaaa...ca nu va dau la nici una.Si pe-astea vreti sa mi le luati?
Avem si POZE
bertha spune:
Am intrerupt orice afacere cu Georgi. Eu cu de-astia care vand copiii de mai multe ori nu discut! Pai ce, vrei sa ma parui cuLiana pe fata?! Uite ca ma doare capul de la atatea lovituri ce dadui in zid din cauza ta.
Raman in afaceri doar cu soata, resp. incasez comisioane.
Liana, vezi sa nu te traga-n piept Georgi, care daca ma gandesc bine, nici nu-i olteanca pe bune, ca Slatina e pe malul alalalt al Oltului. Sa arate pasaportul de oltean!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Liana30 spune:
aoleuuuu ce draku facui..ete na!!!
meyy io trebe sa o dreg..ca io o facui..
bertha mama daca ti'a dat'o iau tu ca io nu o mai iau...ca de fapt nu mi'a vandut'o..a vrut da io nu am licitat..na!!! asa ca e a ta..
si bine ziciiii..da..da vrem pasaportu..ca altefl..mai stii ce draku imi vine sa te pun sa faci????..ca doar ma stiii georgii!! io si Parisul
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
georgi75 spune:
N-auzirati bey ca n-o mai dau???
Nici pe ea si nici pe soata.Ia uite la ele ce se inghesuira...
Si vreti pasaport de oltean, ai?Beeeey, pai io stau pe malul stang da mama sta pe malul drept.Clar daaaa????Ia uite... Si viu io si cu prazul, adica cu pasaportul.
Da clatite nu vrea nici una?
Avem si POZE
georgi75 spune:
LA MULTI ANI DARIUS!Sa cresti mare si sanatos si sa-i aduci numai bucurii mamei.
Bertha sa-ti traiasca si trebuie sa-i transmit LA MULTI ANI si din partea Zozelei.Ea a fost cea care m-a atentinat ca azi e ziua flacaului tau si m-a rugat sa-ti urez si di partea ei ca nu poate intra.
Deci DARIUS.
Avem si POZE
camelia72 spune:
La Multi Ani,Darius!
Sa cresti mare,sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Andreea si Laurentiu...sa va traiasca flacaul si sa aiba mult noroc in viata iar voi...musai sa-i aduceti si o surioara!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE