Oltencele, poftiti la povesti! (19)
Raspunsuri - Pagina 5
bertha spune:
Salutare oltencelor dragute si nu prea harnicute!!
Georgi, ma bucur ca ai gasit cumparator pt apartament! Adta imi da sperante pt cand il vom vinde pe al nostru, daca se gasesc unii sa vrea la 9 fara lift, s-or gasi altii sa vrea la 10 cu 2 lifturi. Spor la cautari, tinem pumnii sa gasesti unul ieftin pe care sa-l faci dupa gustul tau, cu multe-multe termopane! Cand ai examenul ala?
Of, fug, ca nu ma mai lasa al meu odoras-nebunas!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
zozela spune:
Etete la ea..o tine numai in distractii....Georgiii hai naiba lasa distractiile ca te-asteapta ursu'
Lianooo unde esti??Cum stam?! Numaram..sau..NU?!!
Cami cum mai esti?A trecut raceala?sa treaca!!
Bertha ce faci,te pregatesti de party?!Nu-l uit pe Darius ca-i nascut in aceeasi zi cu mama mea
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
georgi75 spune:
Bafta si tie Bertha cand vei dori sa vinzi.Care e sa fie al tau...Lasa fato ca si io am lift.Cine a zis ca nu am?Dar nu merge.
Cat despre termopane...sa vaz daca oi gasi vreo firma serioasa sa mi le puna.Si fara bani daca se poate.Sper sa ma inteleg cu patronul, sa ma lase mai ieftin.
Zuzilici viu, viu da sa te imbraci la minijupe.
Lianooo nu te mai saturi de bani?Toata ziua stai la mag-ul ala?Esti pusa pe avere fato...Hai strange banul sa faci cinste cand viu pe la tine.
O sa apelez la voi cu informatii daca am nevoie de cumparat cate ceva.Poate pe la voi sunt mai ieftine.De ex. obiectele sanitare.
Hai ca mai e pana acolo.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
bertha spune:
Georgi, cred ca n-ai nicio sansa sa gasesti pe cineva care sa-ti puna termopane ca lumea. Despre obiecte pt casa, am auzit ca la Practiker sunt mai ieftine, dar nu bag mana-n foc, n-am fost niciodata.
Zozela, da, ne pregatim de party, sunt in dificultate, fac meniuri si le tot schimb, sa vad ce o iesi.
poze
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by bertha
Georgi, cred ca n-ai nicio sansa sa gasesti pe cineva care sa-ti puna termopane ca lumea.
poze
Punem pariu?
Gasesc...Cunosc io un tip super care lucreaza bine.Sotul meu
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
camelia72 spune:
Salutare,gagicute!
Zuza,noi tot raciti,mai tragem un pic de nas...cu vremea asta urata nici nu avem altceva de facut!
Fetele,ati pus vreuna termopane cu firma "Casa noastra",imi puteti spune daca sunt buni?
Va ,ma duc sa hranesc buburuzele ca topaie de foame pe langa tastatura...!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
bertha spune:
Georgi, n-ai sesizat ghilimelele din mesajul meu! Crezi ca as putea uita ca sotul tau e regele termopanelor?! Uite, ii pun si o pila: Camelia, ce treaba ai tu cu "Casa noastra", cand sotul lui georgi pune repede si bine?
poze
georgi75 spune:
A se citi TERMOPANE (pune repede si bine)
Nu sesizasem ca sunt cu un oki pe anunturi.
Avem si POZE
bertha spune:
Dupa ce fugise mesajul ma gandi la substrat. Da' sperai ca nu sunt toti la fel de obsedati ca mine, cu gandul mereu la prostii! Intre timp, imi mai trazni o ideea fenomenala: De ce nu te muti tu in Craiova? Ap. sunt si pe-aci, slava Domnului, orasu-i mai mare, termopane pune lumea cu carul, copii la meditatie berechet...numai avantaje![
poze
georgi75 spune:
Bey, azi chiar suntem pe aceeasi lungime de unda....
M-am gandit si la Craiova.Ar fi o idee.Dar nu o accepta soata.Deh!Afacerea aici, sediul, atelierul aci, oricum lucrari in Craiova are saptamanal cate una - doua...Dar nu vrea.Asta e.Am inteles ca preturile la 3 camere sunt cam ca pe la noi asa ca....am putea.Dar, ti-am zis.Suntem 2 si hotararea o luam impreuna.
Avem si POZE