Oltencele, poftiti la povesti! (19)
Raspunsuri - Pagina 3
lorena_andreianu spune:
Ce nu-mi vazu' Parisul, Liana?!
Bai, ce mistoc de voi ca va puteti vedea...
Sa nu uit! LA MULTI ANI la toti copilasii!
E Inaltarea azi?! Cristos s-a-naltat!
Fiu-meu a primit de la noi (pe aici nu se sarbatoreste 1 iunie) un cos de baschet cu minge aferenta, un ciocan care "chitaie" cand lovesti cu el si o nelipsita masina... ca avem garaj deja acasa...
A, si ieri a zis "banana"
O zi minunata la toate!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
bertha spune:
Lorena, f frumos, Darius nici acum nu zice banana corect ("banda"). Dar e scuzabil, el vorbeste cheinezeste.
Camelia, f interesant desenul lui Dodi. Stiu ca psihologii pot interpreta dupa astfel de desene personalitatea copilului, locul pe care crede el ca-l are in familie/societate etc. Iar curcubeul, copii din toata colturile lumii, chiar impersionant.
Zozela, Georgi si Liana, sunteti excluse din grup pt comploturi repetate! Va intalniti pe combinate...intai Liana cu Zozela (cu peripetii, n-am uitat), apoi Zozela cu Georgi (mare, curaj s-o inviti Georgi, daca-ti facea si tie figura?!), urmeaza Georgi cu Liana, sa vedem cand.
Zozela, uite sa nu te superi, ca prea am facut misto de tine pe tema asta.
La noi cam acelasi lucru, de cateva zile Darius se trezeste din ce in ce mai devreme, de la 8,30 a ajuns sa se trezeasca azi la 7. De ce? Ca sa nu mai apuce mami sa plece la serv. V-am spus ca vine bunicul in fiecare dimineata sa stea cu el, eu dispar in sufragerie pana il schimba, il pune pe olita si il spala pe dinti. Azi, cand a venit tataie, ne spalam deja pe dinti.
Ieri am fost la serv. in vizita si-mi venea sa plang at. cand ma intreba toata lumea de el, cu cine il las etc. Of, of!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
zozela spune:
Cum sa ma supar fato??!!Lesinul ala ma distreaza si pe mine...da' pa' voi?!!..Hmmm..complot ai spus?!..Shiii..cand ziceai ca ne intalnim noi 2 ???!!!
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
bertha spune:
Ha, ha, eu am voie ca sunt scorpie si pe deasupra.
poze
georgi75 spune:
Bine fato...plec
Da va mai oftic un pic!Sic!Sic!Sic! A venit Zozela pe la mine.Io va invit pe toate si va astept pe la mine(da pe rand, ca nu am decat 2 scaune in casa...)Io am uitat faza cu lesinul Zozelei ca nu o mai invitam...
Da am uitat sa va zic ca e frumusicaaaaaaaaaaaaaaa.Foc!
M-a sedus... si m-a abandonat!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Liana30 spune:
aloooooo???
stati asa!!! sa fie clar!!! io sunt drak!!!am zis!! am zis!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
"La multi ani !!!"
"Nimic nu-i imposibil!"
sirod spune:
Ieri, de ziua lor, 'dl.primar'(ca sa o citez pe Oti) le-a facut cinste plozilor de pe la gradinite la Mac...asa ca s-au suit in autocare si au fost sa-si primeasca placinta, cartofii, etc.In autocar a fost delir, mi-a povestit educatoarea ca se imbratisau, kiuiau, faceau cu mina la cine trecea pe strada....parca plecau cel putin pt juma de an undeva:))
Aseara am intrebat-o pe fi-mia:
- ce ati facut la gradi?
- a venit un autocar si ne-a dus la macdonald.si acolo ne-a dat placintzica si suc si cartofi prajiti....
- cine v-a dat, mami?
- dl.primar......
- cine e dl.primar?
- UN BUCATAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....a raspuns Oti vesela...si mi-a explicat ca avea shortz si palarie
p.s.....stia fata ca pe 'seful orasului'(asta nu stia micutza...ce inseamna 'primar' si alta explicatie pentru mintea ei nu am gasit, i-am zis ca e sefu orasului) il keama dl.solomon.Si i-a placut tare mult cind i-am explicat ca se prefacea ca e bucatar, ca se juca ...
DORIS cu doua minuni
Liana30 spune:
'neatza la oltence!!!
pe la mine ploua!!!pe la voi???????
"Nimic nu-i imposibil!"
bertha spune:
Fetelor, sunt f trista. La mamici de mai-iunie 2004 am cunoscut o mamica, Irina, care e chiar din Craiova. Din pacate, nu a avut timp sa scrie si la oltence. Are un baietel de 2 ani si o fetita de o luna si un pic. De curand au aflat ca micuta are malformatii grave la inimioara, o sa fie operata, dar are nevoie de rugaciunile noastre, situatia e f grava. Nu ocoliti subiectul asta de la generale, uneori un gand bun ajuta atat de mult...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77272
poze