Oltencele, poftiti la povesti! (19)
Raspunsuri - Pagina 15
neliana spune:
SALUTARE.Bine ai venit annita si sper ca o data si o data sa se stranga toata trupa asa ca o mare familie.Poate are vreuna putere de convingere mai mare,ca de mine nu asculta nimeni(asa e cand esti cel mai mic)
Liana daca vrei pot sa vb cu o prietena care te poate ajuta sau cu un fost coleg(amandoi contabili)
Lorena ce faci te duci la giorgi si la Craiova nu viiiii
,dar ce are mama fata asta va atrage pe toate la ea??
Giorgi nu te muti la craiova?Am un apartament langa mine aici in cartier cu 3 camere mare frumos curat,la parter cere 1.600.000.000lei.
PUPICI L ATOATA LUMEA
neliana anghel
lorena_andreianu spune:
Liana, suntem alaturi de tine! E groaznic prin ce treci...
Ha! vorbiti de al doilea bebe... Ca si Georgi, noi mai stam pe tusa. Sper io vreo 2 ani... sau hai, un an jumate...
Nu de alta, dar din oct. incep cursurile la facultate si macar sa le dau gata... zic si eu.
Daca era dupa tati al nostru numai m-ar vedea. Ntz, ntz, ntz... de parca el s-ar chinui... glumesc, a fost super perioada de sarcina si tare mi-ar mai place; cu toate ca acum mi-ar fi frica tare! cu fiu-meu eram inconstienta! acum cate aiureli am auzit ca se pot intampla... brrrrrrrrrr
Cum spuneam, noi suntem singurei. Tati e plecat cu (stie el fiu-meu ) si ne facem de cap.
Eu ma pusei pe regim si-mi promisei sa nu mai gatesc decat pt plod. Sa vedem daca mai scad kilele...
Va pup si mai intru.
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by neliana
Lorena ce faci te duci la giorgi si la Craiova nu viiiii
,dar ce are mama fata asta va atrage pe toate la ea??
Giorgi nu te muti la craiova?Am un apartament langa mine aici in cartier cu 3 camere mare frumos curat,la parter cere 1.600.000.000lei.
PUPICI L ATOATA LUMEA
neliana anghel
Sunt draguta fato...sunt draguta si modesta
Cat despre mutatul la Craiova, io as avea 1 miliard.Daca imi mai dai tu diferenta...se rezolva.Dar parca n-as vrea la parter.
Hai si nu mai fi suparici.Daca vrei, poti veni si tu la mine.Te primesc cu draga inima.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
camelia72 spune:
Salut,gagicile!
Ana...Si Mihaita o smotoceste tot timpul pe sora-sa,o trage e par,o ridica de pe scaun sa stea el,ii mazgaleste cartile si caietele...striga,saracutza toata ziua la mine "mamii,ia nebunu' de pe mine ca nu ma lasa-n pace...!"Eu luna viitoare ma intorc la job iar din toamna va incepe Georgi scoala...va fi groaznic,nici nu vreau sa ma gandesc !
Liana...fii tare,soro,asta-i cursul vietii,suntem cu sufletul alaturi de tine!
Lorena,asa deci...ati ramas singurei si va faceti de cap,i-auzi la ea,se pune pe slabit...eu nu stiu ce sa fac sa ma ingras si tu...!
Neliana...cu vremea asta nu mai stim cand sa stabilim vreo intalneala,ati vazut ce fain e acum la Panda,casuta,saltea...fie-mea e innebunita,cand la Mac,cand la Panda...iar Mihai s-a invatat pe topoganul de la Mac si de fiecare data imi da niste emotii...!
toate oltencele...!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lorena_andreianu spune:
Neliana! io acu' vad ca ai scris inaintea mea! Adevarul e ca am inchis imediat ce am postat...
Ete, nu stiu ce ne facu Georgi... vraji?!
Stai, nu sari asa pe mine, ca nu e sigur daca ajung...
Trecu' prima zi fara ta-su... daca nu l-a jelit ca p'al bun... La baie, la plimbare... la meci, biensűr... Ma baga la idei; oare dupa mine ar plange asa?! Ce-as pleca si eu o saptamana... da' nu ma lasa inima...
O seara buna in continuare, daca mai bantuiti pe aici ca mine si nu numai.
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
georgi75 spune:
Ca sa nu va suparati, nu mai primesc pe nimeni pe la mine.Nah!
Lorena io daca-i spun ca tati pleaca la "bisi"(servici) nu mai zice nik.E metoda prin care am reusit s-o fac sa se culce singura seara.Pentru ca de regula il cara pe tati dupa ea.Si de cele mai multe ori il adormea ea pe el.
Exact ca-n gluma aia: "Pustiule, ce faci singur pe strada?Mama unde e?" "E acasa, ma adoarme pe mine"
Stefania are o alergie.S-a umplut de brobonite pe picioare numai.De fapt pe piciorul drept.Nu-mi dau seama de la ce.Inclin sa cred ca e Cefalexinul.E prima data cand i l-am dat si e posibil sa faca alergie la vreo substanta din componenta lui.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
lorena_andreianu spune:
Of, Georgi... incearca sa-l opresti si poate trece. Nu stiu cu ce se da sa-i dispara...
Al meu sot face alergie la anumite antibiotice. I se umfla buzele... mori de ras! Rasu' plansu' ca anul trecut l-am dus la urgente si i-au facut perfuzii si a avut tratament o saptamana. Haios a fost ca plecam spre Franta si la granita mai sa nu-l cunoasca aia in pasaport. Aventuri...
Cat despre metoda cu fiu-meu inca sunt la strategia initiala. E plecat cu avionul la bunica. Vorbim la telefon maine. Masina e in curte (ca e si asta o problema). Tati face si el asta (nani, mananca, baie). Si tot asa.
Deja s-a trezit plangand de 3 ori de cand s-a culcat... of...
Pupici.
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
camelia72 spune:
Salutare!
Mihaita e iar la mama ca noi ne-am apucat de schimbat faianta la baie ,s-a spart o conducta in zid si ne-am suparat si le-am schimbat pe toate...asa ca juniorul mai lipsea din santierul de acasa!
Am fost pe la Mihai ieri si...cum zicea si Georgi...e plin de bubite pe piciorul drept,il mananca,saracutul...eu cred ca-i de la tantari!Ii iau maine de la farmacie fenistil gel pt. alergia asta si i-o si duc,sper sa scapam macar de mancarime!
Va pe toate!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
annita72 spune:
Bine te-am gasit, Neliana! Da,mi-ar placea sa va cunosc pe toate!
Georgi si Lorena, pentru al doilea timp mai e ca sunteti tinere. Si la mine a trecut ceva timp pana sa ma hotarasc. Dar acum zic de ce naibii oi fi asteptat atat?
Lorena, eu am tinut 5 zile o dieta cu lactate si fructe, adica am mancat numai iaurt si banane, am scapat de 3 kg (sper sa nu le pun la loc prea curand).
Camelia, cu cine lasi copiii cand incepi serviciul? Intr-un fel e mai bine ca nu esti acasa cand incepe Georgiana scoala.Eu asa am zis, ca e super ca mai am concediu din sept cand incepe pana in decembrie cand facea Tudor 2ani. Am inceput bine, dar s-a invatat sa faca tot ce tine de scoala numai cu mine. Si cand m-am dus la serviciu.... Eu lucrez in ture, si cand eram dimineata ajungeam sa facem temele, dar cand eram dupa-amiaza, vai de lume....
Fetelor, pentru bubite, d-alea care-i mananca, eu le fac la farmacie un preparat cu alcool mentolat, cu anestezin si nu mai stiu ce, da' stiu farmacistele si functioneaza.
Pupici, mai vorbim
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
bertha spune:
Trec si eu sa va salut, sunt iar singura, baietii sunt la plimbare si eu la treaba. Dimineata fusei eu la plimbare si tati la curatenie, acum eu la bucatarie, incercam sa stam cat mai mult cu el, macar in we. Deja e o caldura in bucatarie...
Ieri am fost in parcul mare, suntem abonati la tiribomba si la leagane (de fapt, mai mult la groapa cu nisip decat la leagane). De maine o luam iar de coada. Ma tot gandesc ce bine ar fi sa te duci la serv. doar 2-3 ore, eventual sa incepi la 10 programul, si in nici un caz zilnic. Iar salariul sa fie macar triplu!
Ora de aberat a trecut, asa ca va pup si va doresc o saptamana minunata!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze