Oltencele, poftiti la povesti! (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Vaaaaaai, cata inactivitate!

Fetelor, unde sunt povestile de altadata?! Eu stiu ca sunt restanta rau, da' la serv. n-am net, iar acasa...nu stiu ce sa fac mai intai, vin la 16,30, plimbbaiatul, fac mancare (nu in fiecare zi...da' oricum, se gasesete altceva). Cand sa intru si eu la oltence sa ma binedispun...pauza.

Hai ca va certai destul! Acu' va si va dau si .

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Asa e Bertha?
Lasa mey ca-si revin ele.
Io asteeeept.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Neatza.

Haideti la cafea.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Gata...am venit cu rezultatul in dinti.
Sunt primaaaaaaaa.....de sub linie .Adica am reusit performanta de a lua nota 5 la interviu.
Asta e.Io tot optimista raman ca mi s-a mai intamplat la fel la un concurs in februarie cand am fost pe aceeasi pozitie.
Asa ca fac cinste mai fetelor, ca tot prima ma numesc nu?
Luati cate o bere rece ca la ce-i afara... prinde bine sigur.

Am fost si cu mucioasa la dr. si ne-am potcovit cu antibiotic.Asta e.Trecem noi si peste asta.

si revin.Ca nu mai am nici o treaba.Maine nu ma mai duc la concurs.Fac greva, nah!

Cafeaua o baui tot io.Nah! Voi sa va faceti singure.

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Hai mai Georgi!!! Fir-ar sa fie! Uite ca n-a fost pentru tine postul asta. Poate or fi fost altele cu pile, deh. Daca tu nu-ti pusesi...

Sincer imi pare rau!

Sanatate mucioasei. Noi am scapat de muci si tuse, slava Domnului. Nu de alta, dar lunea viitoare avem vaccin si nu voiam sa-l amanam.

La noi nu mai sunt vesti.

We foarte cald am avut si am stat pe langa casa.

O saptamana buna la toate!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lasa georgii ca nu o fi foc..bine ca fusasi langa linie tot e ceva!!!
auzii ca vrei sa vorbim..vezi ca intru mai pe sara..sa fiii pe'aci..imi spusa nebunaaca ea are treaba si nu mai poate..ma lasa pe mine..da tu stii ca io sunt blondaaaa si mai uit..asa ca sa ma tragi de maneca..auziii???
ete ca ma ajuta zuzaaa pe care o tzuc apasat si va pusai si poze..hai sa vedeti ce nasa blondaaa..verzuie..grioaie..albastruie..am fost..asa ma facu zuza..cica!!!
bertha,lorena,,si restul oltencelor va pupacesc..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Moamaaaaa... ce nasa....Sa-ti traiasca finutzul grasutul. Ce falci are.... pe ele.

Fetelor stati linistite ca nu-s supi.Se pot intampla altele si mai urate.Deocamdata mi-e bine asa cum sunt.Nu ma vaiet de nik.

Hai si noapte buna. Dezertoarelooooor.Nu mai dati pe-aci.Nu va mai place?

Avem si POZE

Mergi la inceput

neataaaaaa

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Liana, sa-ti traiasca finutul! E tare scump.

Si culoarea ta nu e asa dezastruoasa cum ne-ai speriat! Acum nu mai poti spune ca esti blonda!

Si-mi placu si costumul tau!

Georgi, ete ca mai apar si eu cand si cand... ce mai face Stefi? are efect antibioticul?! de la noi.

La fel si la celelalte oltence.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Salutari.
Stef e bine.La fel si io.Azi am fost la tara si maine ma duc iar. E asa racoare si bineeee...
Inca mai avem muci dar nu mai tusim.

Avem si POZE

Mergi la inceput