Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, am intrat sa va salut! Va pup pe toate si va urez un week-end minunat si spor la facut
Eu maine ma duc la monitorizare (z11)sper sa fie totul OK sa facem IA luni sau marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatza!!
la noi ploua rauuuu!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ioana, nucutza, fetele care va pregatiti de IA: multa, multa bfta!!! sa iasa cu ochisori frumosi!!!

oana: felicitari!!! nu-ti venea tie sa crezi cand aveai testele pozitive... na! acu te-ai lamurit ma bucur mult ca sunteti bine (daca vrei sa modifici ceva la mesajul pe care l-ai scris poti da click pe "editeaza subiect" - iconitza cu creion de deasupra mesajului tau)

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Sanda, bine ai venit si-ti spun ce mi-au urat si mie fetele, sedere scurta si fuguta la mamici!
Io raportez (din nou) azi la eco de Z15, nu mai e nika pe acolo, s-au spart cu totii, cica de pe stangul a fost castigatorul, am acolo o „imagine sugestiva pt corp luteal hemoragic-15mm” adicatelea foliculul a eliminat ce avea el pe acolo si de sfortare a sangerat un pic. Sper ca am inteles bine. Endometru 11.1mm, iar pe OD mai am „multiple imagini tip foliculat”, fosta-i lele cat ai fost, acuma stam si asteptam.
Cred ca ieri a avut log big-bangul, am prestat cu succes, dea DD sa fie cu noroc.
In rest n-am inteles mare lucru din ce scrie.
Va pupa fata

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Si aici urat...daduse o furtuna adevarata de dimineata...acu parca se mai lumineaza.

Multumesc, Nucutza, Felicia, Bubuleana (esti simpatica rau).

Eu tot .

Chiar pot lua supozitoare cu glicerina si nu au nici un efect secundar asupra samburelului!?(Melutzica...poti sa-mi zici si tu!?)
Imi pare tare rau ca am uitat sa-mi intreb doctorelul.

Va pupacesc cu drag pe toate

Eu si Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Melutzica, bineintales ca vb cu Moisica inainte de a face orice tratament. Am sunat-o sa a zis ca nu-i grav si ca vb sapt viitoare cand ne vedem cu toate rezultatele de la analize.

Oana, felicitari inca o data! Sarcina usoara si bb sanatos!

Fetelor noi le urez bun venit si gugutza la gravi cat mai repede!

Pupicei, Ingeras11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,
va pup pe toate ... asa in fuga. Feli ca ai intrebat de mine. Suntem ok. Crestem.

Am intrat sa intreb de andicu stiti ceva? O anuntat undeva rezultatul beta HcG -ului de ieri? Parca la 1 iunie trebuia sa si-l faca, aici in Timisoara. Stiti ceva de ea?

Va pup pe toate si inca va mai astept la odisee. Veniti? Iaca doua manutze intinse.

Miro17+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Miro, lui Andicu i-a venit CM alaltaseara si beta hcg-ul i-a iesit 0 din pacate....

Ingeras11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Of ce rau imi pare ... saracutza de ea. of of
pe toate
Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

doar sa va pup pe toatele

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput