Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

doamne, oana..am ras cu lacrimi!!!
neaparat sa vii cu mine la gravidutze, sa continuam distractia acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Megbeng felicitari pentru bebelusul micut-micut din burtic, sanatate multa si sa ai parte numai de bine si frumos in familie - sunteti 3, e foarte frumos

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

aniast, adik sa ma monteze si maine si poimaine=la dublu, da' si banii sunt la dublu
macar de s-ar dubla sansele ...
mai, la inseminare, mai prepara gigeii sau de ce ma duc eu acolo ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Măgdutza acum vazutam ca m-ai intrebat ceva.
Prima eco am facut-o la 5 saptamani si 3 zile si am vazut sacul embrionar si am vazut ca e intrauterin. Nu se vedea insa daca era plin sau gol saculetzul ... asa ca am repetat HcG-ul si asa am vazut ca e in evolutie.

Nu te-as sfatui sa refaci analiza de prea multe ori, medicul ce zice? E de ajuns daca o faci peste o saptamana... calculand ca valoarea trebuie sa se dubleze la 48 de ore. Esti in jurul acelei valori ... inseamna ca sarcina evolueaza.

A... si apropos de ce vb noi pe PM ... am cautat in link-urile mele ... si am gasit despre www.locateadoc.com/articles.cfm/search/478" target="_blank">Beta HcG.
mamica fericita.

si endometristele mele dragi.

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

miro , ..deci si dupa tabelul asta sunt in saptamana 3..e in regula!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

megbeng uraaaaa!!! ura!!!uraaaaaaaaa!!!
eram asa suparata cand intrai ca incercai sa ma fac gri in cap si reusii sa ma zugravesc rauuu de tot,..parca's o sorcova si maine sunt nasa..
da acu vazuii si im trecu si suparae si tot...bravoooo fatoooo!!! felicitariiii..pupici multiiii...ma facusi fericitaaaa!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Neata fetelor asa imi place sa deschid pagina si surprizele placute sa curga.
Multe dar multe felicitari pt cele 2 viitoare mamici.
MARINAR, MEGBENG va doresc ca totul sa fie bine si sa aduceti pe lume cu bine copilasi dragi pe care i-ati dorit asa de mult.
Va doresc la toate un weekend frumos
Eu astazi ma duc la o aniversare a unui nepotel,implineste 4 anisori si este adorabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

DJ, nu stiu daca-i mai agita nitel pe, dar ii trimite fortat la intilnire cu outul tau. Ca poate-s rusinosi, sau poate outul tau e cu nasu pe sus si nu-i baga in seama. Bafta.
ANIAST, era bine daca-ti luai TB. Ca si mie mi-a fost teama, ca am facut IA in Z15, dar mi-am luat TB si iam zis dr. ce valori am avut, ca scazuse in Z14 si in Z15 si mi-a spus ca e perfect, ca n-am ouat inainte de bombardament. Stai linistita, oricum, ca outul inteleg ca sta in asteptarea printisorilorvreo 24 de ore. Poate s-or placea, cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Poate nu va mai amintiti de mine ca nu am mai scris de foarte mult timp, insa de citit v-am citit zilnic (de fapt asa imi incep fiecare zi, citind aici - dupa care pot pleca la munca linistita).
La noi sotul este cu probleme astenozoospermie ( mobilitate scazuta) si ne-au trimis anul trecut direct la ICSI. Insa, i-am scris lui dr.T si mi-a spus ca pot reusi si cu IUI daca au laclinica un biolog bun care sa prelucreze sperma si mizand pe asta am decis sa incercam mai intai cu inseminari. Mie mi-au facut anul trecut histeroscopie in clinica (neaparat necesara pt ICSI); m-a durut destul de tare avnd in vedere ca nu mi-au facut nici o anestezie, nici macar un calmant inainte nu mi-au dat. Si dr ma punea sa ma uit pe monitor sa-mi vad uterul pe dinauntru, in timp ce eu parca nici aer sa respir nu mai reuseam. In sfarsit au vazut ca totul este ok. Dar, noi am inceput inseminarile ( 2 la nr., una in iulie 2005 si una in decembrie 2005). Intre timp m-am enervat si m-am dus hotarata sa ma cert cu dr ca nu mi-a controlat trompele si totusi mi-a facut 2 inseminari. I-am spus ca vreau sa fiu sigura de starea trompelor si am vrut histerosalpingografie...dar mi-a spus ca aici nu se mai face de foarte mult timp (!) si mi-a dat trimitere la laparoscopie. Pe 19.06.06 am programarea si mi se face ambulant - deci in aceeasi zi ma trimit acasa ( pt mine e teroare ca eu sunt super-fricoasa si as vrea sa ma tina macar 24 h sub observatie).
Am vorbit deja cu dr care ma opereaza si l-am intrebat daca poate face ceva in cazul in care trompele nu sunt in regula si mi-a spus ca e destul decomplicat si ca mai degraba trec la ICSI avnd in vedere ca sotul oricum are probleme. Pt ei e usor de spus si de trimis la ICSI, insa mie mi se pare mult mai putin complicat IUI si cu mult mai putine riscuri.
Am mai multe intrebari; dupa laparoscopie pot trece direct la primul cm la o inseminare? Cm vine normal dupa laparo? Cam cat dureaza refacerea dupa laparo?
Imi e frica rau de laparo, caci nu ma spitalizeaza deloc ( in cazul in care totusi nu ma simt bine ori trebuie sa taie/repare ceva au sa tina sub observatie). Cat se sta de obicei in spital dupa o laparo?
Sper ca nu v-am plictisit cu lungul meu mesaj! Astept cu mare interes raspunsurile voastre!
Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MARUNZIKA eu am facut lapro dar nu am simtit nimic caci mi-au facut anestezie totala si am plecat acasa in aceeasi zi,asa ca nu te speria.De ce sa te mint eu am avut ceva prob.dar mult mai tirziu,este o procedura foarte simpla iar taietura este de 1 cm asa ca nu dispera.Nu stiu cum ti-o face tie dar sincera sa fiu si eu am fost terorizata dar trompele mele erau ok si nici nu aveam nevoie de lapro.Asta sa intimplat pe 23 iulie 2004 dar nu am inceput imediat IA pt ca am facut o mica infectie urinara.Dupa aceea am facut 2 IA,ultima fiind cu ochisori dar sarcina sa oprit in evolutie.A urmat un avort,am mai facut 2IA nereusite din pacate dar ce ma intriga iar este ca doctora imi zice ca partea stinga nu lucreaza iar,si crede-ma nu mai inteleg nimic.Ma gindesc oare voi fi nevoita sa fac alta lapro? Sincera sa fiu nu-i operatie grea dar nu ma incinta ideea sa mai fac alta.Asa ca iti doresc multa bafta si sper ca totul va fi ok pt tine

Mergi la inceput