Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Megbeng felicitari din toata inima si sa fie intr-un ceas bun !!!
Pentru toate fetele o zi frumoasa si spor la

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ei, m-am prostit si eu..doar nu trec prima data prin faza asta..stiu ca la o eco intravaginala, cu un ecograf performant se vad la 4s+2 zile modificari caracteristice ale endometrului (decidualizarea)si de la 5s sacul embrionar..la 6s activitatea cardiaca...da una e stiinta si alta e experienta personala, de aia tot vreau sa aud cum a fost la altii..
oana, multumesc frumos..si sper sa ne vedem curand la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Felicitari Megbeng!!!! Sigur esti insarcinata eu de fiecare data cand imi faceam test de urina era negativ.
Cred ca esti foarte fericita, o sa ma rog pentru tine sa fie bine. Multa sanatate si o sarcina cat mai usoara.
Pentru toate fetele si weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Megbeng...cu placere asteptam sa te depui la odisee.

Melutzica,Megbeng...imi puteti spune de ce mi-a zis doctorelul ca "viata sexuala trebuie continuata dar cu prezervativ". Eu eram prea aeriana cand mi-a confirmat sarcina ca sa il mai intreb ceva. Si fetele de la odisee ma tot intreaba de ce "cu prezervativ".
Aveti vreo idee?

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

oana, citisem de treaba asta cu prezervativul si la odisee si am fost foarte mirata..nu gasesc nici o explicatie coerenta..absolut nici una..sa vedem daca melu stie ceva, desi nu e din chestiile care se invata in scoala, ci mai degraba pe parcurs, in timpul specializarii..oana, eventual intreaba la un grup de garvoditze mai mari de pe la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

mai, eu preocupata de ale mele, abia acum am citit ce se intampla cu meg
Doamne-ajuta
Luni cand te linistesti sa ne povestesti despre toate sperantele si esecurile din trecut

ai mare grija sa se prinda dar nu te stresa
rar se pierd una dupa alta sarcini
hai ca ai trecut raul
FELICITARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Magda URAAAAAAAAAAAAAAAAAA;Doamneeeeee,nici nu-ti dai seama cat ma bucur pt tineeeeeeeee

E cea mai tare veste care ne-o putea da,iar mie una personal mi-ai facut o zi superba cu stirea asta;miii de felicitari,miiiiiii de pupici;vai,mi-a trasit inima din piept,asa de tare ma bucur pt tineeeeee;tu sa nu-ti faci nici o problema ai auzit???va fi totul perfect si asta pt ca am sa ma rog pt tine ;m-am emotionat toat pe cuvantsi nu ma contenesc cu pupiciiibravooooooo,auzi,bravooooooooooooooo

La mine ziua 1 ,insa nu-s trista deloc caci saptam .viitoare mergem in concediu in Croatia,la mare la soare la plaja si fix in perioada fertila

oana,n-am nici cea mai vaga idee de ce trebuie sa folosesti prezervativ;ar fi 2 explicati;sa nu ramai gravi(absurd de tot);sau sa nu contactezi vreo infectie ceea ce mi se pare iar destul de absurd numai daca nu stie medicul tau ceva de barbatul tau9era o gluma normal);concluzie...intreaba-l pe el care este scopul prezervativului

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Meg, inca o data felicitari , ma bucur tare mult pt tine, tin pumnii sa fie bine la eco.
Dj-Mama, este ok endo cu ce mai creste pana maine, iar un IAS dublu mareste sansele, o dublura cu sotul mreste placerea, ei?
Pitzirica, cumva si la tine vesti bune, sau sunt eu in urma si dusa cu pluta?
Nutica, te-am asteptat să vii, dar... besteleu, festeleu, că nu pot striga văleu, si cuvântul s-a dus, ca fumul în sus si de venit n-ai mai venit... aferim...

Sheritra

Mergi la inceput

multumesc frumos, mihaela!! am simtit deplin bucuria ta sincera..concediu in croatia? am fost si eu acum 10 ani acolo si desi era imediat dupa razboi, a fost minunaaaat!!! la mare sunt sanse maxime sa se prinda samburelul!!! hai, ca poate vii si tu in "barca" de ianuarie-februarie 2007...am vazut ca e destul loc...
va multumesc fetelor, tuturor, pentru incurajari
eu am o stare foarte buna..nici de departe nelinistea de data trecuta..doar un maaaare zambet pe buzele mele si multe speranta in bunatatea lui Dumnezeu

e foarte misto sa traiesti doar in cuplu emotia asta...nu am zis nimanui din familie si am decis nici sa nu spunem pana..nu se vede burtica!

vreau sa plec cu cat mai mutle din voi la mamici, sa stiti!! nu plec de aiic pana nu va iau pe cateva dupa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Doamne!!! Magduta!!! sa lesin nu alta!! eu sunt in mare graba intre cununie civila si plecat spre biserica si am intrat doar asa pe ultima pagina si am vazut ca toata lumea felicita pe megbeng!!! nu mi-a venit sa cred ce mare bucurie ma astepta pe forum!! O, Doamne! ce bucurie imensa!!! FELICITARI MULTE,multi pupici pe burtik!!! dar cum de ti s-a pozitivat testul de urina la 9 zile DPO???!!!
este extraordinar!!! bucura-te scumpica de sarcina ta!! cred ca traiti niste emotii
superrrrrrrrrrr!!!

bubuleana

Mergi la inceput