Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

megbeng, felicitari pentru ! E sigur sarcina mica, dar va mai creste nivelul bHCG! Cand mergi la eco? Noi tinem pumnii sa fie bine! Iti urez de pe acum sarcina usoara si lipsita de probleme!
dj_mama, din ce am citit pe forum, in arhiva (cartea mea de capatai), am inteles ca endometrul tb. sa fie de minim 7 pentru a obtine o sarcina viabila. El mai creste dupa ovulatie (de aceea se recomanda mai ales dupa ISA utrogestan). Iar foliculul e bunicel, ideal este peste 20. Parerea mea este ca ai sanse, dar decizia iti apartine! Succes!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Megbeng felicitari, te inteleg la faza cu bucuratul, stai linistita, ne bucuram noi pentru tine. Sa dea DD sa fie bine implantat in uter. Bafta si multi pupici pe burtica.
Dj_mama eu cred ca endometrul chiar daca nu e stralucit ( pentru mine ar fi ca eu am maxim 6.5mm si abia acum dupa 2 luni de cycloprogynova a reusist sa creasca la 8 mm), o sa mai creasca putin si dupa IA utrogestanul va face un patut caldut, numai bun de cuibarit. La fel si cu foliculul, de la 18.5 maine va creste la 21-22mm, numai bun de prins.
Parerea mea? Baga pregnyl si fa IA!
Ce sa zic, eu am avut ieri la echo un folicul dominant de 27 mmm si endo de 8 mm si de la mine putere mi-am facut un pregnyl de 5000 - doctorita avea telef. inchis- dr. Moisa mai precis-si nu stiu daca e o practica curenta, voi ce spuneti, ati mai patit asa ceva cu ea?
Pupici si succes la IA, sa iasa cu ochisori!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzirica30 spune:

Meg,si eu la fel!!!!!!
Incredibil!!!
Ieri pe la 18,superrau si greata si ameteli:urcam scarile la metrou si sa pic ,nu alta.
Miercuri,la fel,imi venea ff tare sa vomit,pe la 9 seara,am luat 2 nospa,pt asta.Chiar ma gindeam ca NO SPA in caz ca e sarcina nu-mi face nici un rau.
Sani mariti si lamine;in general dupa ovulatie ma dureau ff tare sanii,dar o ddurere pe lateral,nu la mameloane,in jurul areolelor ca acum.E cu totul alta durere.Ma rog la Doamne Doamne sa fie ce ne dorim toate.Sper sa nu ma amagesc singura.........

Pupici la toate endometristele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

am uitat megbeng sa-ti spun ca temperatura mea in luna cand am ramas ( si am si pierdut ), mai precis z.28, era de 36.7, lucru care m-a facut sa fiu sigura ca o sa-mi vina invazia, motiv pentru care testul l-am facut in z.31.Deci nu te lua dupa temperatura, nu e relevant-testul BHCG e the best!

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

DJ, du-te si fa IA, ca n-ai nimic de pierdut. M-am mai gindit eu si citind si ce-au zis fetele zic si eu ca sa incerci. Parca vezi ca se face un simburel la tine in burtik.
MEGBENG bravo, fato, sa ne tii tu asa pe jar pina luni? Pai in cazul asta, daca te duci la bal, stai cumintica, nu te zbuciuma prea tare, adica deloc, ca sa ne poti da vestea definitiva. Sampania o deschidem cind ne confirmi.
SHERI, ti-am rasp. si la inexplicabila, eu termin la 14-14.10 cel tirziu. Eu trec oricum, daca mai sinteti, bine, daca nu, ma duc acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

megbeng. bravo mami!!!
eu ma rezerv pentru dupa ce vi de la ecograf ... dar pana atunci un pupic gras si apasat pe burtok.
ai mare grija de tine acum si Doamna ajuta!

toate endometristele mele dragi.

Miro18+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

la dr ma duc joi, dar tot prea devreme o sa fie, nu prea are ce sa se vada la eco...miro, tu la ce "varsta" ai facut prima eco?
asa ca va tin pe jar nu pana luni..ci vreo doua saptamani..posibil sa imi mai dozez un HCg luni, sa vad cum creste, desi nu sunt inca decisa daca sa dau banii..o sa am nevoie de ei pe la ecografii, analize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

hai, merci, fetelor!
e prima mea inseminare si nu prea ma pricep
am mers pe mana dr.pt unii bun pt altii controversat, ca mai toti dr

am sunat si zice ca putem face dubla; auziti? da' nu ma poate dubla sotul in ziua urmatoare? ce, trv sa raman cu dr., musai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

MEGBENG sa fie intr-un ceas bun. Tin pumnii stransi.

Fetele va pup si fug la treaba.
Dj mama eu in locul tau as face inseminarea.

Amely si Liana si cine mai e in examene: BAFTA!!!!!

Mishu, un pupic dulce.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Megbeng...iti tin si eu pumnii.
Eu am fost la doctor prima data in 5 saptamani (de la ultima menstra)...mi-a zis ca la ecograf abdominal nu se vede nimic...mi-a facut control vaginal (si a simtit mai moale..) si apoi ecograf intravaginal si s-a vazut numai veziculul, saculetzul embrionar sub forma unei pete mici negre. Atat...dar mi-a confirmat sarcina.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput