Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Tzop si io..
Ce mai facetzi?
Sa stiti ca va mai citesc...dar suntetzi cam ocupate in ultima vreme caci n-aveti spor la scris...prinse, sper, cu lucruri "creative".

Megbeng...poate nu e cazul sa ma apuc sa spun caci nu mi s-a cerut parerea...insa in speranta ca nu te vei supara...
Am avut acum cateva saptamani intalnirea de 10 ani si eram setata oarecum sa nu merg caci la mine colegii prea mult nu au contat...cei care au contat i-am pastrat langa...pana la urma s-a facut de m-am urnit...si surpriza...am plecat de acolo zambind si destul de tarziu. M-am simtit neasteptat de bine. Ma bucur ca imi mai dau silinta sa respect o vorba: "Mai bine sa-ti para rau dupa ceva ce ai facut decat dupa ceva ce n-ai facut"....

Va pup pe toate si va doresc o seara placuta.

Eu si Noi
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

magda,eu te-as sfatui sa nu ratezi o asemena ocazie caci nu te vei mai intalni niciodata cu ea;mie una imi este nespus de dor de fostii mei colegi...ca si orice student la medicina,in pauzele dintre stagii sau in pendularea dintre un spital sau altul,ce faceam cu colegi??trageam la barul de alturi,la o cafea si un pafar de vorba...mi-e dor de discutiile noastre care in mare se rezumau la 3 subiecte:barbati,papica si cel mai fierbinte prof,asistent,sau doctoras de la ora respectiva...of,ma loveste si pe mine melancolia;eu nu mi-am vazut colegii de 4 ani deja...dute magda,ai sa vezi te vei distra excelent si nu are sa-ti para rau;a,si multa multa bafta la ultimul examen,psihiatria nu?

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Megbeng, distractie placuta! Stiu ca nu vei rata ocazia, vei face multe poze,sa ai ce revedea cand te apuca melncolia... eu asa fac!
Pupici tuturor, eu z 23... ma dor sanii si sunt umflati...astept...
Lachi, Mishu, probabil sunteti ocupate...
Pupici speciali gravidutzelor, care nu ne uita: Oana, Miro, Madana, Adriana Mica
Kitta, nu mai stiam cui i-a dat Adriana testul, chiar ma gandeam cand am vazut ca a intrat... ce mult e de atunci...

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mariee, merci pt link... incerc sa ma dumiresc!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Adriana ma bucur ca esti bine..ma bucur pentru voi 3..
aoleuuuu vezi ca nu uit si mie mi'ai oprit unul,,io nu am reusit sa ajung

va pupacesc pe toateee fara exceptie!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna dimineata1! Ce mai faceti? Ati dormit bine? Eu sunt in ziua 27 temperatura 37,3 n-am avut de mult asa mare (adica de vreo 2 luni) dar astept zilele urmatoare si mi-e frica de ce o sa urmeze. Luna aceasta mi-am propus sa nu fiu dezamagita dar de fiecarte data sunt si sufar. Dar speranta nu moare niciodata, astept o minune.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Iaca si olteanca! da vad ca ai avut ceva treaba noaptea asta.
Ce m-as face eu fara voi? Iacata ca Melutzica si studentzica imi ridica moralul. Am facut dozari si sint bine(sau buna, cum vreti). Oricum, nu mai este mult, vreo zece zile, fiecare lunga cit o zi de post negru. Om vedea pe 19-20 cind ar trebui sa vina. Om trai si om vedea.
Studentico, du-te, mama, ca n-ai ce pierde. Cu melencolia stiu cum e, dar trece.
Sheritrutzo, da esti scumpa la vedere! Esti cu 2 zile mai mare ca mine adica eu z19, 37, dupa ce ieri 37,2. Daca te suna aniast, anunta-ma si pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nucut, te anunt, normal, sunt eu cu doua zile mai mare dar nu si mai destepta, ca mi-a scazut si mie la 36.7 de la 36.9, asa ca raman cu optimismul . Cu Aniast ma vad la 1 jumate in p-ta Victoriei, poti veni si tu 5 min, parca ai spus ca lucrezi pe langa guvern? Tot aci si noi vom fi.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

II

beta-hcg = 23.26 in ziua 9 DPO (ziua 26 la un CM de 32 de zile)

cred ca sunt....

oricum, eu inca nu sar in sus..astept ecografia..sunt abia in saptamana 3+...am avut o presimtire..de aia am si facut testele de urina si apoi cel de sange...asta e motivul pentru care oscilez cu balul..sa vad ca ajungem sanatosi pana atunci, ca e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzirica30 spune:

[size=4]MEGBENG[/size=4],cu siguranta ca este,nu se poate altfel!
Mii de feliocitari!!!!!si multi.
Sa inteleg ca ultima menstruatie ai avut-o pe 16.05.2006?Si ovulatia ti-ai monitorizat-o?
Eu am avut ultimul CM pe 17.05.2006,deci as fi in z25,in mod normal.Ma maninca tare degetele sa0mi fac un test,am si eu niste presimtiri care ma imping sa fac testul.Eu am un cm de 28-29 zile,fara intirzieri!
Ce test de urina ai facut de s-a pozitivat din z26?Clear Blue?

Pupici,

Mergi la inceput