Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-129

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Oana,nu am auzit nicaieri sa aiba efecte secundare supozitoarele cu glicerina,insa fii atenta sa nu aiba si alti compotenti in constitutia lor;in mod normal nu dauneaza cu nimic.totusi,daca ai prospectul la indemana arunca o privire peste el si daca ai nelamuriri anunta-ma.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Mei fetelor,ce vreme oribila e aici;numai ploaieeeee si frigggggg de numa,avem 6 grade plus,in 2 iunie;groaznicccccc

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna eu sunt Chris si as vrea sa fac si eu parte din clubul mamicilor aspirante.Tocmai am aflat raspunsul de la inseminarea mea si este negativa,pur si simplu nu mai stiu ce sa fac.Fac aceste inseminsri la Medsana si sunt destul de costisitoare,in afara de asta simt ca dupa aceste stimulari cu menogon ciclul meu a inceput sa fie neregulat si nu mai imi dau seama cind mai ovulez.Sunt destul de suparata si nu stiu ce mai fac.Ce-mi puteti spune despre aceste stimulari,mai simte cineva ca dupa aceste stimulari,ciclurile sau dereglat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

BUna fetelor.
Am intrat sa va pup si sa va multumesc ca inca va ganditi la mine.
Din pacate, asa e, primul FIV si prima nereusita, dar unele din voi ma stiti, nu ma las eu asa usor! o sa reiau incercarile peste 3 luni.
Pana atunci o sa profit ca vine vara (desi nu se vede)ca sa ma relaxez in astea 3 luni.
Felicitari noilor gravidutze si proaspetelor mamici si multa sanatate tuturor si bebicilor vostri!
Mishu meu drag, multi pupici ptr tine!!!
Iepurici,Amely,Miro,Felicia,Madana,Ingeras,si celelalte fete care va amintiti de mine, va pup pe toate si va imbratisez cu drag!

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca spune:

fetelor, la ce dimensiuni se spage foliculul?
eu miercuri seara am avut 19,2 si vineri dimineata eliberase ovulul

deci? la cat paote ajunge? 21-22mm si elibereaza ovulul?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Andicutzul meu drag... imi pare nespus de rau...nici nu stiu cum sa exprim ce simt Incearca sa uiti de tot si sa te relaxezi astea 3 luni. Sunt sigura ca noua incercare va fi cu succes. Nici nu ma gandesc altfel, da?

Fetelor, mi-e dor de voi toate... din pacate nu am timp deloc sa scriu in perioada asta, dar e ceva trecator. Sper ca luna asta sa se rezolve cumva si problemele mele de servici si sa nu raman nici cu prea multe restante in sesiune ca nu am deloooc timp sa invat Ma tot rog sa se intample o minune dumnezeiasca si sa iau examenele, dar eu zic ca slabe sanse, probabil le voi amana pe toamna, ca nici nu am timp macar sa ma prezint la ele... Rusinica!

Aaa... sa nu uit, printre picaturi mi-am facut timp si de monitorizari si prestaram tocmai aseara cand s-a spart foliculul, la vreo 25 mm. Cu endometrul stau destul de modest, azi era 8,3 mm. Dar la ce stres e pe noi zilele astea, stiu ca ar fi o minune... asa ca... gata cu iluziile!

Va pe toate dulce-dulce si ma gandesc la voi!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

va pup fetelor, o dupamiaza frumoasa si un we cat mai placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna seara fetelor! N-am disparut dar nu-mi vad capul de treburi zilele astea si in plus nici nu ma simt prea grozav,probabil de la vremea asta ciudata...

Andicutz ce sa mai zic...e greu,e tare greu...Eu una,care stiu prea bine cat poate durea un esec nu pot in cazul asta decat sa-mi inchipui prin ce treci....Stiu ca esti puternica si ca te vei ridica,stiu ca vei reusi...Dar de ce nu acum,e greu de inteles,numai Dumnezeu stie de ce ne trimite atatea incercari...
Eu te admir,sti asta,mi-e foarte clar ca nu te vei lasa pana nu vei fi mamica si abia astept sa te vad asa...De tine si de oameni puternici ca tine ma agat si eu cand simt ca nu mai pot merge . Fruntea sus,ca berzele vin si toamna,stiu eu . Bucura-te asa cum ai zis de vara asta (asa ciudatica cum e) si ...o luam de la capat,da?
Semnat, Sisif

Ina

Mergi la inceput

Dragelor,ati fost niste harnicutze ,am avut ceva de citit din urma...

Asa am constata ca sunt o gramada de fete noi pe aici,ni se "improspateaza" randurile...Bun venit fetelor,salutam "noua generatie" dar faceti-ne o bucurie si...fuga la -dute cu voi,cat mai repede

Oana ma bucur ca a fost ok la dr si ca sunteti bine cu totii,mari si...mici. acum,daca tot ai vazut cu ochii tai cred ca e timpul sa treci pe listutza! Si chiar daca te muti oficial la "mamici" sa nu ne uiti....

Felicia,Liana,Surioara,Melutzica va pe toate si astept vesti bune de la voi.
Amely abia asept sa te mai eliberezi din treburi ca sa ne vedem,macar cateva minute,la un suc...Bafta la examene!

Cristina Ingeras,Miro gravidutele noastre dragi care nu ne-au uitat. Catalina pe unde esti,ce mai faci?

Va pup pe toate,si vechi si noi si va doresc un week-end minunat!

Ina

Mergi la inceput

Oana s-a rezolvat! Esti "oficial" "de cap. 128"
Drum bun prin "Odisee" si sa nu ne uiti....

Ina

Mergi la inceput