Chiar nu se poate face nimic-nimic?

Chiar nu se poate face nimic-nimic? | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

buna!

vin de la medic, am mers pt ca de ceva vreme ma supara stomacul iar de 3 zile ma supara chiar nasol, in sensul ca ma doare sub diafragma putin spre dreapta, si chiar cand ma apas acolo ma doare. E ca si cand as avea un gol in stomac sau as fi luat un pumn in plex.

De cum am prezentat problema mi s-a spus ca nu mi se poate da nimic pt ameliorare sau vindecare chiar pe motiv ca-s in primul trimestru de sarcina. S-a presupus ca as avea hiperaciditate si vreo criza de fiere. Sa tin regim si atat. Ideea e ca oricum nu mananc mare lucru pt ca mai am greturi uneori. Dar e atata de suparatoare si mai ales extenuanta durerea asta surda de stomac sau fiere sau de ce o fi si ma simt debusolata ca doar am fost la medic si am venit cu zero solutii.

Ma intreb si eu, ce sa fac? chiar nimic ca sa o iau inspre bine cumva?
ma puteti ajuta cu vreun sfat, chiar avizat daca mai exista medici aici pe forum?
multumesc
Lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

N-ai incercat cu ceaiuri(sunatoare,musetel)si Redigest(produs natural?
Eu de multe ori mi-am rezolvat problemele astfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

mi s-a spus sa nu iau nimic nici homeopat nici ceaiuri macar, ca nu-s testate pe gravide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

In primul trimistru am patit la fel. Era disperat doctorul meu.
Pangeam noaptea pana la ora 2, cand adormeam de oboseala, nu pt ca mi-ar fi trecut. Pff, urate amintiri.
Cum am trecut? Dormeam pe vreo 4 perne. Am luat Eucarbon, carbune medicinal, care nu trece prin sange, absoarbe acidul. Si mestecam Sab Simplex pt adulti, tablete, pana imi era rau, vomitam spuma din stomac si imi era mai bine. Doctorita de familie mi-a spus ca ar fi colici de gravida, si cu aceste pastile, acceptate in sarcina, am trecut cumva. Si la mine chiar s-a adeverit ca daca mama are colici in sarcina scapa bebe.
Sarcina usora!

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput