Unde e un coafor bun ?
Raspunsuri - Pagina 2
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by anda141
Daca va mai intereseaza va dau eu adresa de un stilist super. Astazi o sa ma duc la el ptr, schimbare de look,pana acum am fost doar pentru aranjat si mi-a facut ceva super. E omul pe care il caut de mult , adica sa nu ma intrebe cum vreau sa ma tunda, cum fac toate coafezele. La el te duci si spui ca vrei o schimbare si el te face cum stie.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monicasi
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )Album Albert
wow....pai nu ti-e frica????????? daca ma tunde punk....
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
anda141 spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222quote:
Daca va mai intereseaza va dau eu adresa de un stilist super. Astazi o sa ma duc la el ptr, schimbare de look,pana acum am fost doar pentru aranjat si mi-a facut ceva super. E omul pe care il caut de mult , adica sa nu ma intrebe cum vreau sa ma tunda, cum fac toate coafezele. La el te duci si spui ca vrei o schimbare si el te face cum stie.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monicasi
ALBERT EDUARD
wow....pai nu ti-e frica????????? daca ma tunde punk....
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Nuuu...lasa ca si cand le zic cum vreau, tot cum vor ele ma tund. Rar sa iasa cum le zici. Asa ca....pana la urma e o chestie de curaj sa te lasi pe mana altcuiva. Acum om vedea, ori ma face frumos, ori nu mai ies din casa www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
anda141 spune:
Am venit sa va spun ca sunt foarte multumita de cum m-a tuns si aranjat,nu mi-a facut ceva iesit din comun, dar dragut.
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ginutza2002 spune:
quote:
Monicasi
ALBERT EDUARD
vreu si eu si eu!
si eu caut demult pe cineva asa!
mai ales ca o sa fiu si eu o miresica si vreau sa fac o schimbare!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
preda_vicky spune:
Anda, te rog, zi-mi si mie unde te-ai coafat!
Si eu tot din Bucuresti, si eu tot viitoare miresica, vreau si eu sa ma fac frumusica
! Te roooog!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39