Aspirante optimiste - 203

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Sheritra dragutza de tine! Si noi ne bucuram sa te avem alaturi de noi dar si mai mult ne-am bucura daca ne-ai da vestea cea mare cat de curand! Imi place ca esti optimista! Asa si trebuie!

Corinuk offf iubita la ce probleme am eu cu dantura... dar nu am ce face. Ma costa o avere sa-mi rezolv toate problemele... eu tot sper sa strang bani pana la anu'. Prioritara a fost casa pe care am reusit cu chiu cu vai sa ne-o luam. Multumim ca te gandesti la noi!

Pupicei

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Ayna eu de obicei merg la cabinet!Am fost la spita o singura data cand am avut o hemoragie si am fost in urgenta la el!Dar spune-mi tu nu te enerveaza asistenta aia?Pupicei

Mergi la inceput

Draga mea Bibyrox!Uite noi avem la cabinet niste abonamente foarte convenabile!Fara banca fara dobanda!Trebuie sa platesti o data pe luna o suma in functie de tipul de abonament timp in care tu vii si iti faci tot ce este nevoie fara bani cash!Preturile sunt foarte bune si cabinetul este ultra dotat!Asa ca daca vrei iti pot trimite o oferta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Corinuk activeaza si tu PM, ne este mai usor sa vb pe privat... vreau si eu o oferta....

AMR 18 zile pana la nunta

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Corinuk activeaza si tu PM, ne este mai usor sa vb pe privat... vreau si eu o oferta....

AMR 18 zile pana la nunta

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Daaa si pe mine m-ar interesa sa discutam mai multe. Corinuk nu ai YM??
Pupici

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Adresa mea de mess este sweetcorinutza@yahoo.com!Asa ca vbm !Totul este posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Nushulica,felicitari si Sarcina usoara!

La mine se pare ca nu a fost nici luna aceasta.De 3 saptamani trebuia sa-mi vina si nimic.Mi-am facut teste dar au iesit negative.Simptome nu am.De cand am renuntat la anticonceptionale m-am dereglat de tot.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

acum am ajuns si eu la net dupa ce azi am avut 2 interviuri(sunt in negocieri cu Dacia, Romtelecom si inca o firma mai micutza;cred ca in cel mult 2 saptamani voi reincepe munca.uraaaa!)
cand am vazut vestea cea mare care circula la aspirante mi-a trecut toata oboseala.FELICITARI NUSHULICA!!!cat ma bucur cand apare asa o veste minunata.sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si cu mult noroc in viata!noi toate aveam nevoie de asa o veste.de cate ori apare o gravidutza ma bucur atat de mult
sheritra bine ai venit, dar sa nu stai prea mult la aspirante si cand pleci trebuie sa iei si cateva optimiste cu tine
eu am cam pierdut numaratoarea zilelor.daca luna asta nu sper la nimik nici nu stiu in ce zi mai sunt.cred ca Z20 sau pe aproape.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

dana n. : bine ai revenit printre noi nu te-am mai vazut de multishor pe aici ... esti OK? imi pare rau de dereglarea ta... asa se cam intampla dupa ACO... si lunile trecute ti s-a intamplat la fel?? ti-ai facut analizele hormonale in Z7, Z14 si Z21??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mama, ce fericita am fost cand am vazut ca inca sunt pe lista aspirantelor... Va multumesc ca nu m-ati sters. Si ca sa va demonstraz ca am ramas optimista, va zic ca luna trecuta am facut IAD dubla iar luna asta numai simpla, ca in ziua 9 pocnise foliculul. Pupici tuturor si numai bine. Vrem vesti bune.

Mergi la inceput