Aspirante optimiste - 203

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Adevarat s-a inaltat!!

la aspirantele mele dragi!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

fetelor nu mai pot sunt asa de obosita as dormi toata ziulica ... de abia astept sa intru in concediul dinaintea nuntii...sper ca atunci sa ma odihneesc....
cum sa mai fac eu dak nu mai avem putere nici macar de....

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

SHERI draga, am murit de ris cind am citit despre simtomele tale. Parc-am fi surori, ca si eu tot asa patesc luna de luna si la fel ma comport.
Cit despre sini, pe mine ma dor imediat dupa ovulatie, da eu nu cred si-n fiecare luna mi se pare ca de data asta e altfel, ca am dat lovitura. Si-mi propun sa nu fac test decit in prima zi de intirziere, dar nu intirzie aproape niciodata. Va dati voi seama cind intirzie vreo doua zile, ce-i pe capul meu!
dar o sa vina ea si luna aia fara CM si cu ochisori!
Azi am avut o zi infernala la serviciu, am mai intrat pe ici pe colo, dar cam pe furis, de asta am intirziat cu rasp. pt. sheri
Bun venit la noile aspirante si drum bun la (adica intelegeti voi, sa plece cit mai repede la burticoase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

asa e mai Carmen, stresul ne omoara, dar o sa se adapteze si bebeii asa cum ne-am adaptat si noi...deci trebuie sa apara si in conditiile astea.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Vorbeati de stres? Puteti sa ma treceti in fruntea listei de "stresate"! Sotul meu imi zice mereu: "relaxeaza-te!", da' io nu prea-l ascult...
Pupici tuturor aspirantelor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

felicia te rog spune-mi si mie unde sunt facute pozele de la nunta??? sunt superbe!!!!!!!!!!!!!!!

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

La multi ani la toate fetele copilaroase!

Nucutz-dragut , greu cu sanii astia, si tu ii ai mari? Imi spunea o colega (la baie, normal) ca ce bine de cele care au sanii mari, am contrazis-o, e mai bine mai mititei, ca te dor mai putin, poti si tu sa dormi pe burta la ovulatie!
Tabi, bafta multa si sa nu te lasi, ca tu ne esti exemplu!
la toate aspirantele optimiste si nu numai!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianna spune:

Hristos s-a inaltat!
Desi sunt noua in randurile voastre,ma simt tare bine aici.Va multumesc tuturor.Nici nu-mi puteam imagina ca exista atatea femei in situatia mea!Cand am citit ce a scris nucutza parca ma vedeam pe mine.In fiecare luna fac testul,desi mereu imi spun ca luna viitoare nu mai procedez asa,astept pana imi intarzie mai multe zile.Dar ti-ai gasit!!Cum socotesc eu ca au trecut cam 10 zile de la ovulatie,repede testul!!Si...Dar asta e,nu disper si merg mai departe.Numai Dumnezeu stie cand are programat si pt noi un BB.Am inceput sa beau si ceai de napraznic si de cretisoara.Sper sa fie bine! Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Draga SHERI, de data asta n-ai ghicit. Nu-i am mari, bine, nici mici de tot. Dar nu-i nici o diferenta, crede-ma, ca dupa ovulatie incep sa se umfle ca aluatul, de se bucura sotzul meu degeaba, ca nu-l las sa ma atinga, ca ma doare, fireste. Si nici nu pot sa dorm pe burta, desi e pozitia mea cea mai comoda de obicei; ma dor de mor, de exemplu, luna asta m-am trezit noaptea de durere, nu mi s-a mai intimplat niciodata, bineinteles ca am crezut ca sint, dar bineinteles ca n-a fost sa fie nici de data asta; dar eu nu-mi pierd speranta, ce sa fac, m-as plictisi daca nu m-as gindi in fiecare zi ca ce simptome de sarcina am (citeodata chiar si la CM); am luat-o razna, ce mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Hi hi, vreau sa vad daca am dreptate - pozele de la nunta Feliciei sunt facute in Parcul Plumbuita nu?

Mergi la inceput