Absolventi CN "Mihai Viteazul"Bucuresti-aici!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna seara, LMV-iste!
Tocmai ce m-am intors de la prima zi de munca la noul meu servici intr-o companie mult-visata. . Un pic speriata dar totusi increzatoare. Doar sunt fosta LMV-ista!
nepotzica, la concluzia asta am ajuns si eu dupa atatia ani de chin. Dar este o metoda nepedagogica, pentru ca iti zdruncina increderea in tine ( americanii ii invata si pe cei mai prosti elevi ca "you are the best, you can do anything") iar eu personal ajunsesem sa ma cred o incapabila si o batuta-n cap.Noroc cu facultatea, ca am descoperit ca pot mult mai multe decat credeam
Sunny, eu am avut nunta pe 4 sept. 2005 si ma angajasem la 1 iun.2005 si totusi am primit 3 zile pentru cununie si 12 zile de concediu (la care aveam dreptul in cele 6 luni de la 1.06 la 31.12). Deci intreaba, s-ar putea sa primesti totusi cateva zile si sa poti pleca in Corfu. Pt. vara asta exista oferte cu curse Charter (noi am fost cu autocarul) dar sunt ceva mai scumpe.
PUPICI.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Asa repede ati parasit clubul nostru?

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

eu nu am dezertat din grup. sunt aici, dar cu multe pe cap. oricum, nu va uit la lmv-iste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

Si eu sunt pe baricade, dar am o perioada mai aglomerata. Ma gandesc la voi

Mergi la inceput

M-am mai linistit..si eu sunt super aglomerata, am mult de lucru la servici iar acasa tot asa, unde mai pui ca ajung tarziu si obosita acasa. Deci....dar nu renunt la clubul nostru.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Fetelor, acum v-am descoperit si eu! Ce ma bucur!
Si eu am termiant LMV in 1995, cu diriga Calomfirescu si, bineinteles, mate cu Radu Eugen.

Addinel, am fost in aceeasi promotie, la ce litera ai fost? Eu la B.

Sa va mai spun una tare de tot: eu intr-a saptea si a opta l-am avut dirig pe Radu Eugen, la o scoala gen de pe str. Tunari si el s-a transferat la LMV exact in anul in care am intrat eu acolo!!!. Ca dirig era excelent, chiar imi placea. Mie nici in liceu nu mi-a displacut, in schimb, diriga, Calomfirescu, ma enerva rau de tot Bine ca am scapat de ea, ca si acum mai am cosmaruri ca dau teza la fizica!!

Ha, ha, si chimie am facut cu Spulber, cel tanar. Si romana cu Vintila, engleza cu dna Tepelea (o iubeam), franceza cu dna Vasiliu si cam atat, ca restul nu prea mai stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cezara08 spune:

Salutare ex-LMV-istelor

Ioana - am fost colege de clasa!!!

De abia am descoperit si eu subiectul asta total intamplator si nici nu imi imaginam ca exista asa ceva pe DC.

Eu am absolvit in 1995 la B, diriga Calomfiressu, Radu Eugen la mate etc.

Am numai cuvinte de lauda pt Madame Tepelea la engleza si Radu Vintila la romana dar ca si Ioana imi aduc aminte cu fiori de orele de fizica si de mate...si de latina...(Scortescu.

Interesant sa intri pe net cautand info pt copilul tau, sa te intalnesti cu fosti colegi de pe vremea cand erai un copil si sa descoperi ca au si ei copii...

Andreea si Nichita (29.05.2005)

Mergi la inceput

Ioana, Cezara, bine ati venit! Ce ma bucur ca ati reinviat subiectul, credeam ca s-a pierdut.
Si eu am facut o parte din orele de engleza cu dna. Tepelea care mie imi era extrem de antipatica dar trebuie sa recunosc ca stia foarte bine lb. engleza. Pe profesoara mea adevarata de engleza am iubit-o si o iubesc: dna Gabriela Sarbu....o sorbeam din priviri si din "urechi" la ora, asa frumos vorbea. De cosmarul mate+fizica nu vreau sa imi amintesc....ca eu aveam numai note proaste la materiile astea si iata-ma ca am terminat o facultate tehnica cu note excelente si acum sunt inginer si nu cred ca ma fac de rusine, din contra.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Cezara08, daca esti cine cred eu, am fost colege si de facultate!! Si eu am descoperit intamplator topicul asata si chiar m-am bucurat! Trebuie sa-i multumim lui Iepumic

Cat despre Scortescu la latina... ce sa zic... prima mea nota din liceu a fost un 4 la latina (si au urmat si alte note identice tot la latina), asa ca...

Iepumic, pe dna Sarbu de engleza n-o stiu, chiar nu-mi aduc aminte sa fi auzit numele ei. Dupa cum ti-am spus noi am facut cu dna Tepelea.

Dar de ceilalti profesori va mai aduceti aminte? de Stoinea la geografie, de ... la sport (nu mai stiu cum il chema, era tanar si vorbea cu accent modovenesc ca mi-aduc aminte ca ne zicea "Drieptzi!"), de Tanase la Filosofie etc?

Va pup si mai vorbim!

Ajutati-l pe Alexandru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74100

Mergi la inceput

Buna seara!
Ei, nu trebuie sa imi multumiti, m-am gandit ca e imposibil sa nu existe absolventi de CNMV pe DC si de ce sa nu stim unii de altii?
Cu Scortescu n-am avut placerea, dar desi imi placea mult limba romana am luat nota 1 la extemporal la Vintila la Iliada.....ce vremuri! Eu care eram eleva de nota 10! Macar am ce povesti.
Eu am facut cu Delia Mincu geografia, dar Stoinea a fondat asociatia "FLoare de Colt" si este foarte activ.
Pe ala de sport il stiu, si eu am facut cu el....cel mai tanar si mai gras prof de sport ce l-am vazut vreodata. Si umbla tantos cu pagerul intr-o mana si mobilul in alta.

Iepumic

Mergi la inceput