Insula Thassos - Grecia ...e frumos?!
Buna seara fetelor, as vrea si eu cateva sfaturi/impresii/pareri,
despre Insula Thassos, din Grecia. A fost cineva acolo? In vara asta ne-am hotarat sa mergem acolo, insa informatii nu prea am cules...M-ar interesa daca e frumos, cum e acolo, ai ce sa vezi, ce sa faci etc...
Multumesc
Raspunsuri
Olivette spune:
Buna Cordelia
Eu nu am mai fost in Thassos, dar am auzit numai lucruri bune despre aceasta insula. Noi o sa mergem de pe 14-23 iunie acolo si o sa-ti dau detalii mai multe dupa ce ma intorc. Abia astept sa plec! Noi mergem cu inca un cuplu si ne gandeam sa inchiriem o masina pentru 3 zile ca sa vizitam insula. Am vazut ca si preturile autobuzelor sunt destul de rezonabile (uite un link aici: http://thassos-schedules.go-thassos.gr/all-scedules/allbus.htm ). Voi cand plecati?
Olivia
Olivette spune:
quote:
Originally posted by maimutza
Olivette, mergem exact in aceeasi perioada! ...
I-auzi! Cu ce agentie mergeti? Noi mergem cu Europa Travel, plecare din Bucuresti, undeva in jur de ora 17.00. O sa mai sun cu 2 zile inainte de plecare sa-mi dea datele exacte. Si noi mergem in Potos.... Sper sa avem vreme buna... la cum e si la noi acum de cald, poate avem noroc! Eu am mai fost acum 2 ani in Grecia de pe 10 iunie si intr-o zi am stat pana la 2 pe plaja si am facut insolatie si eu si iubi.... Sa ne fi vazut seara cum aratam!
maimutza spune:
ha! ha! ha! mergem cu aceeasi firma, in aceeasi zi, la aceeasi ora (cu acelasi autocar, nu? )... noi mergem in limenaria, ca in potos nu mai erau locuri dar speram ca va fi fain ... noi suntem in luna de miere atunci
Olivette spune:
quote:
Originally posted by maimutza
ha! ha! ha! mergem cu aceeasi firma, in aceeasi zi, la aceeasi ora (cu acelasi autocar, nu? )... noi mergem in limenaria, ca in potos nu mai erau locuri dar speram ca va fi fain ... noi suntem in luna de miere atunci
Casa de piatra atunci! Noi am platit avansul pentru Potos din ianuarie si cand am mers la inceputul lui martie sa achitam restul de bani, deja nu mai erau locuri. Bine ca am achitat avansul din timp!Limenaria este destul de aproape de Potos, dar l-am ales pe acesta din urma pentru ca am vazut ca are plaja mai mre (ceva de genul 2 km), ca nu ma incanta deloc ideea de plaja mica unde se calca toti turistii din statiune pe picioare.
Abia astept sa mergem!