Ten foarte gras!
Raspunsuri - Pagina 2
Anderra spune:
quote:
Originally posted by rosa sinensis
Iti recomand Cleanance K de la Avene.La mine si-a facut treaba perfect,pur si simplu ies punctele negre singure si nici nu mai apar altele,plus ca m-a scapat si de punctele de grasime de sub piele cu care ma pricopsisem de la alta crema,care promitea ca regleaza sebumul si care de fapt imi dereglase tenul total.
-------------------------------------------------------------------------------------
Rosa, acre este pretule stimativ al acestui produs? e crema sau lotiune? in cat timp si'a facut efectul?
Si eu am aceeasi problema, exact cum spune si rachel in partea dreapta a barbiei am un manunchi de puncte negre care nu se dau "distruse" nici cum .. si kiar daca dupa o vizita la cosmeticiana dispar .. kiar daca le mai intreb eu de sanatate .. peste o saptamana doua reapar ca floarea calota in plina splendoare.
prettysunshine spune:
Anderra,depinde de unde o iei,la Sensiblu e foarte scumpa cam cu 50.000 decat prin alte parti.Se gaseste in farmacii,nu in toate,ca e destul de scumpa,eu am luat acum 2 saptamani cu 430.000,are 40 ml,e crema,nu lotiune,dar au o gama completa,din care eu insa nu folosesc decat Cleanance K si Clean AC asta e mai cremoasa si hidratanta,daca cealalta iti usuca tenul prea tare.Mie insa nu-mi usuca tenul,ma dau cu cea hidratanta numai dupa baie si iarna cand e foarte frig afara.Mie mi-a recomandat-o medicul dermatolog,pentru ca ma pricopsisem cu acnee in urma altei creme,desi eu n-am avut acnee nici in adolescenta.Intai mi-a dat doua creme dermatologice,insa n-au avut decat efect partial,dupa ce am inceput s-o folosesc pe asta nu mi-a venit sa cred.Efectul s-a vazut imediat,din primele doua saptamani,dar cam dupa trei luni vezi ca nu se mai fac puncte negre.Plus ca are efect si asupra aspectului gras al pielii.Acum nu stiu daca la toata lumea are efectul asta.Sper sa aiba si la tine.
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
roxanaz spune:
si eu am avut ten foarte gras pana acum doi ani, acum a trecut la mixt-gras. cel mai important lucru este rutina de curatare a tenului dimineata si seara. nu folositi produse agresive, pentru ca stimuleaza si mai mult productia de sebum. gasiti o gama de produse pentru ten gras si nu mai schimbati produsele foarte des - nu au timp sa isi faca efectul. sfaturile astea mi le-a dat si mie cosmeticiana si la mine au mers perfect.
acum despre produse: eu is fan clinique (cred ca tot forumul stie deja
) si folosesc cu succes sistemul de curatare in 3 pasi, apoi crema hidratanta. o data pe saptamana masca cu argila "deep cleansing emergency mask". in general mastile cu argila (caolin) functioneaza foarte bine pe tenul gras. unn pont vandut de o cosmeticiana super: mastile de la ana aslan cu argila (cele la plic) dar preparate nu cu apa, ci cu suc de portocala/lamaie/grapefruit. efect extraordinar.
produsele avene sunt foarte bune, din pacate eu am avut o experienta nefericita cu ele, mi-au uscat teribil tenul...si m-am intors in genunchi la clinique :) (si pretul e cam acelasi).
alte ponturi: creme hidratante sub forma de gel ca sa nu incarce porii. lotiune tonica astringenta dar nu foarte agresiva. nu renuntati la crema sub fondul de ten pentru ca tenul se descuameaza si deshidrateaza teribil. fond de ten adecvat tipului de ten si cu putere de acoperire mai mare.
Roxana
fannna2003 spune:
incearca gama artristy(amway)ptr ten normal spre gras baza gel demachiant purifiant(demachiere),lotiune tonica astringenta purifianta(tonificare)si crema hidratanta purifianta(hidratare)
Elena 
lorena_andreianu spune:
Da, cunosc si eu problema. Pentru tenul gras folosesc gelul de curatat din gama Pure de la Garnier.
Am si eu puncte negre pe nas si barbie. Groaznic! Si dupa ce am nascut (pobabil din perioada sarcinii, dar n-am pus eu la suflet
) am porii dilatati pe obraji, sub ochi, tot pe linia nasului, intelegeti voi.
Am incercat multe produse din cele pe care le-ati spus si voi. Am gasit insa www.yves-rocher.fr/shop_app/app_FR/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=4&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_1&nav=product&familyNodeId=1&subFamId=0&lineNodeId=0&articleNo=22912&page=product" target="_blank">aceasta crema de la Yves Rocher care nu numai ca "topeste" punctele, dar si inchide porii si pielea ramane super!
NB. se foloseste doar pe zonele cu probleme!
Pupici si sa va faceti frumoase!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
blueeyes2003 spune:

Va recomand o masca pentru ten gras:se amesteca sucul de la o lamaie cu putina drojdie de bere si cu 2-3 linguri de miere de albine
.
Pasta se aplica pe fata si se lasa sa actioneze timp de 10 minute si apoi se clateste fata cu apa calduta.Este incercata!
Este foarte buna si pudra de argila de la AslaVital.
Pentru puncte negre eu folosesc lotiunea tonica PurePore-Fection din gama Avon Solutions care estompeaza aspectul porilor dilatati,pielea pierzandu-si luciul neplacut imediat dupa aplicare.
MIRELA I.
Flaflo spune:
Eu folosesc produsele Neutrogena pentru ten gras si sint tare multumita. Nu imi mai luceste fata si parca nici nu mai am atitea cosuri! Mai e de la Clarins o crema ati-luciu, dar e foarte scumpa!
Flavia si Bianca
Bia vijelia
marimar spune:
quote:
Originally posted by rosa sinensis
Iti recomand Cleanance K de la Avene.La mine si-a facut treaba perfect,pur si simplu ies punctele negre singure si nici nu mai apar altele,plus ca m-a scapat si de punctele de grasime de sub piele cu care ma pricopsisem de la alta crema,care promitea ca regleaza sebumul si care de fapt imi dereglase tenul total.
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship
Rosa, chiar acum vin de la farmacie, mi-am luat Avene Cleanance K. Ai folosit si alte produse de la ei? Lotiune, demachiant.. ?
Ai folosit-o ca tratament doar sau o folosesti in continuare si acum?
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
prettysunshine spune:
Marimar,eu folosesc si Clean Ac,e o crema hidratanta din aceeasi gama,dar numai cand imi simt fata uscata,deci numai dupa baie acum,vara,iar iarna mai des,de cate ori am nevoie,pentru ca fata mea sufera cand e foarte frig afara.Folosesc in continuare Cleanance K de doua ori pe zi,dimineata si seara,nu stiu daca nu m-as intoarce din nou la puncte negre daca as renunta,oricum,daca o s-o schimb vreodata,o sa incerc tot ceva din gama asta ca nu mai am curaj sa folosesc altceva. Cam ustura la buzunar,bombaneste sotiorul,dar asta e,nu prea am ce face.
Sper sa-ti fie si tie la fel de folositoare!
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
marimar spune:
Rosa,
iti multumesc din suflet, eu n-am mai avut asa o crema care sa-mi faca asa de bine tenului, pur si simplu nu mai luceste !!!!!

-------
Life's a journey, enjoy the trip !