Ten foarte gras!
Help!!! Am un ten foarte gras cu multe puncte negre. Iarna e OK dar vara luceste! Nu mai stiu ce sa fac!
Un sfat din partea voastra ar fi mai mult decat binevenit!
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
Raspunsuri
ana_maria222 spune:
quote:
Initial creeata de Adrianai
Help!!! Am un ten foarte gras cu multe puncte negre. Iarna e OK dar vara luceste! Nu mai stiu ce sa fac!
Un sfat din partea voastra ar fi mai mult decat binevenit!
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
si eu am aceeasi problema...acum am vazut un fluturas cu o crema care suna bine la prima vedere. am deschis un subiect poate fetele stiu mai bine....
in rest incerc cu un tonic de la garnier care mai reduce din excesul de sebum....
multe poze
HAI DINAMO!!!!
anca tanasica spune:
pai si io...
dar fol.prod pt.ten gras...adica demachiantul spuma de la avon, apoi ma dau cu lot contra punctelor negre de la clearskin avon si apoi aplic crema...dim si seara...acum am anew retroactive si din cand in cand seara aplic gel contra punctelor negre tot clearskin...de 2 ori pe sapt.aplic masca, dupa ce am exfoliat bine...super buna e o masca calda de la avon care scoate punctele negre...
acum cateva zile am testat o masca purifianta de la fleur de mer...care m.a surprins f.placut...a ramas tenul dupa ea f.mat si s.a mentinut asa toata ziua....chiar dc n.am mai dat cu nimic dupa ea...vreau sa mai testez de la ac.firma...
edit: io nici cu pilule n.am scapat de tenul gras si de puncte negre...asa ca.l tin binisor in frau cu creme si masti...extraordinare sunt mastile pe baza de caolin...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg
rachel owen spune:
Si eu ma innebunesc cu punctele negre 
Am mai fost la salon la tratament, pt ca spunea cosmeticiana, macar ca se sterilizeaza fatza. Dar pana sa-mi dispara "semnele" rosii ca urmare a tratamentului, porii sunt iar incarcati, si eu...cand ma mai bucur?!
Am folosit demachiant pt reducerea porilor de la Avon, dar eu il puneam seara, in cantitate mai mare, si il lasam cateva minute. Il foloseam pe post de masca. Dar era tot de moment. Am un fel de "gasca" de puncte negre in partea dreapta a barbiei, si oricat as incerca sa ascund cu fond de ten, parca acolo este mereu o pata. Am auzit despre corectia cu laser, dar nu stiu prea multe. La cat m-au chinuit o viata intreaga, nu m-as da inapoi. Cosmeticiana mi-a recomandat din gama Floretene. O sa caut.
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
marimar spune:
Anca: acum cateva zile am testat o masca purifianta de la fleur de mer poti te rog sa-mi spui mai multe despre masca asta si sa-mi dai un link please
mersi,
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
Luna75 spune:
In primul rand,trebuie sa te concentrezi la alimentatie,eliminarea tuturor produselor de panificatie,carne de porc,slanina,carnati,mezeluri prea condimentate,bauturi carbogazoase,limitarea dulciurulir.
Ar fi bine venite si cateva zile de dezintoxicare-purificare a organismului-in care sa mananci pe cat se poate fructe,legume fierte,sa beu multa apa.
Extern,tot ce ti-au recomandat fetele + 3 ori masca de argila,eu zic ca are cele mai bune efecte pentru tenul gras.
Se gasesc la magazinele naturiste,pungute cu argila,amesteci 2-3 lingurite de argila cu apa,aplici pe fata,lasi cam 15 minute,dupa care speli fata cu ceai caldut de musetel sau galbenele.
Recomand ceaiul de galbenele,si pentru spalatul fetei dimineata si seara-are efect de calmare si ajuta si la cicatrizarea mai rapida a eventualelor urme de cosuri.
Inainte de aplicarea mastii,sa nu uiti sa stai la abur 15 minute,dupa care sa iti faci un peeling usor cu un scrub special conceput pentru ten cu probleme si puncte negre.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by marimar
Anca: acum cateva zile am testat o masca purifianta de la fleur de mer poti te rog sa-mi spui mai multe despre masca asta si sa-mi dai un link please
mersi,
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
pai in R.se vand prin farmacii, impreuna cu gama elea...gama fleur de mer e pe baza de alge marine...acum au inceput sa le vanda ca si avonul printr.un sistem de vanzare directa...se cheama masca purifianta
poze:
FOARTE IMPORTANT:
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Luna75
In primul rand,trebuie sa te concentrezi la alimentatie,eliminarea tuturor produselor de panificatie,carne de porc,slanina,carnati,mezeluri prea condimentate,bauturi carbogazoase,limitarea dulciurulir.
Sunt vegetariana de 3 ani, nu pap de origine animala decat lapte cu 0% grasimi si branzica dulce si aia gatita (acum mai putin ca sunt la cura). Nu mananc ciocolata deloc, de altfel nu-mi prea plac dulciurile, nici nu consum bauturi carbogazoase deloc.
Totusi am pe anumite zone puncte negre (care sunt de fapt puncte de sebum "murdarite" de poluare si fard) si cred ca in ultimul timp fac deja depresie din cauza lor. Poate si din cauza ca am tinut cura de slabire (deci dezintoxifiere in toata regula) apa la discretie, nu cata se spune, dar destula, si...daca azi-maine ma mai si vopsesc, dintii mi i-am albit...ramane mutra asta cu pete

Operatie estetica?
Ps: eu azi merg la HelpNet si imi iau crema de care spuneau fetele de la Ivaterm (cred).
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by rachel owenquote:
Originally posted by Luna75
Sunt vegetariana de 3 ani, nu pap de origine animala decat lapte cu 0% grasimi si branzica dulce si aia gatita (acum mai putin ca sunt la cura). Nu mananc ciocolata deloc, de altfel nu-mi prea plac dulciurile, nici nu consum bauturi carbogazoase deloc.
Totusi am pe anumite zone puncte negre (care sunt de fapt puncte de sebum "murdarite" de poluare si fard) si cred ca in ultimul timp fac deja depresie din cauza lor. Poate si din cauza ca am tinut cura de slabire (deci dezintoxifiere in toata regula) apa la discretie, nu cata se spune, dar destula, si...daca azi-maine ma mai si vopsesc, dintii mi i-am albit...ramane mutra asta cu pete
Operatie estetica?
Ps: eu azi merg la HelpNet si imi iau crema de care spuneau fetele de la Ivaterm (cred).
Rici, cea mai fericita mamicasi omuletul ei drag
Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.
ai dreptate...la sfatul unei cosmticiene am tinut regim alimentar, am luat o tona de antibiotice...si nimic...le tin totusi in frau cu prod cosmetice (macar sa nu mai apara asa multe)...si din cand in cand le extrag (nu la cabinet ca imi raman semne...le operez singurica acasa dupa ce fac o baie de abur prelungita...)
poze:
FOARTE IMPORTANT:
prettysunshine spune:
Iti recomand Cleanance K de la Avene.La mine si-a facut treaba perfect,pur si simplu ies punctele negre singure si nici nu mai apar altele,plus ca m-a scapat si de punctele de grasime de sub piele cu care ma pricopsisem de la alta crema,care promitea ca regleaza sebumul si care de fapt imi dereglase tenul total.
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
ginutza2002 spune:
eu am folosit o masca pe baza de argila si a functionat!
dar asta dupa ce am fost la un salon si mi-au recomandat-o special pentru tenul meu!
parerea mea este sa va duceti inainte la salon si apoi sa folositi ce va recomanda!
'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!