Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetele, multam

SILVIA, chiar la tantum verde ma uitam pe net si nu scrie nimic de alaptare si sarcina - si deci ma gandeam eu ca-i ok.
si o intrebare daca nu-i cu suparare..MILGAMMA N se paote lua in alaptare???
ca trebuie sa iau si nu stiu ce sa fac. ca eu i-am zis dr ca numai alaptez....

mai al meu copil, a facut kk numai de 2 ori in 5 zile..credeam ca de la suc o sa faca mai des...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

ANCALOREDANA- NOI AM PUS LA 4 LUNI JUMATE A PLANS PUTIN DAR NU CRED CA DE DURERE CI MAI DEGRABA S-A SPERIAT,APOI NU A DURUT ABSOLUT DELOC ,STAI LINISTITA VA FII OK,

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Multumim ca ne-ati admirat si complimentat si condimentat si....

Tania, mami a fost cica "frumoasa"la botez ca de fu makiata de profesionist, caci fara machiaj...

Tortul a fost demential!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nimerii eu azi intr-o faermacie si cu ochii la borcanase, day peste celebrul (pt mine) zucchini al Taniei care ma gandeam io ca cine stie ce leguma exotica o fi. Cand colo - dovlecel!!!

Ioana77 eu (ca alaptez) ii dau tot-tot cu lingurita. Suc de fructe nu-i mai dau ca-i dau piure. Supa o fac mai groscioara si o papa tot cu lgrt. Am vreo 13-14 babetele in casa dar parca nu-mi mai ajung de cand cu introducerea mesei nr 3 de divi. Ca pun msina de spalat pt Nati "doar" o data pe saptamana.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, si eu aveam nspe bavetici dar de cand cu diversificarea i-am luat una din plastic ( cu ursuletul Winnie)pe care o imbraca ca o rochita ( am gasit la Carrefour) si gata!

Mey de dimi missa vrea sa se ridice singura in fundulet, si se enerveaza ca nu reuseszte....om fi pe drumul cel bun?
Acuma isi bea lapticul singurica....independenta lu' mami!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Sanary mai 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetele, ma laudai io ca mam duc la Cj la Baby Expo.Ma dusei si venii dezumflata de tot.Fooooaaaarte dezamagita.Credeam io ca o sa fie super diversitate, milioane de produse care sa iti ia ochii si banii...Din parti.Vreo citiva vinzatori.Nu am gasit Avent,B free,Hipp si multe altele.Am luat totusi una alta,ca doar nu m-am dus degeaba pina acolo,dar...Am venit acasa cu un scaunel de masa Babideal.Cica pret promotional se ratoia domnu' de-l vindea - 4 mil 450 de mii.Azi am intrat pe bebelusul tau si ce vad??? acelasi pret.Numa ca io am mai dat vreun milion si pe benzina.Am mai luat lotiune de plaja Bubchen,spumant,umbreluta de carucior,ceva hainute,servetele umede, carticica de baie,niscaiva hainute,jucarele,gel gingival si alte nimicuri.O gecuta tare faina am gasit.Dar paravan pt pat nu era, pampersii erau mai scumpi ca aici. Per general sint dezamagita.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania chiar asteptam parerea ta in problema jucatului la masa, ca dor esti psiholog cu acte in regula. Eram curioasa daca vei confirma sau contrazice ce am zis eu.

Alinus noi avem banalul Logan(Xara Picaso cred ca e mai mare) in care au incaput f lejer urmatoarele:
-patut pliant pt Nati(Brevi),
-carucior,
-1 valijoara cu haine parinti,
-o geanta mai sanatoasa cu haine demoazele,
-o geanta cu diverse (borcanase, cosmeticale, medicamente, jucarii etc)

astea in portbagaj si in interior am mai avut un ghiozdan cu chestii posibil necesare in masina (hainute de schimb, cateva jucarii, etc). Cand mergem la mare vom schimba valijoara noastra cu o valiza mai serioasa si in rest cred ca ramanem tot acolo ca si bagaje. Sper!

Dar mai e spatiul de jos, in spate, la picioarele fetelor, care acum a ramas neutilizat, deci mai incapea, ca sa zic asa.

Mie patutul pliant mi se pare f util, vital chiar, ca in patul dublu am luat-o pe Silvia si ar fi fost nebunie si cu Nati. Adica noi 2 n-am mai fi dormit deloc - de grija - ca nu suntem obijnuiti sa dormim cu ea. Plus ca asa n-am avut griji sau emotii ca ar cadea din pat.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Scriu pe bucatele ca am mai nascut un text cit casa si se duse dracu.

Relativ la tintari,dupa ce mi-au ros pruncu,io am facut dezinsectie generala.Am dormit la buni o nopate si cind ne-am intors,totul era ok.650 de mii pt apart cu 2 camere,garantie 1 an.Si sint f multumita caci gasesc inaripatele cu fel si fel de trompe moarte pe parchet.

Diversificarea la noi face ravagii.F putin maninca Tudor piureuri de fructe,sa nu mai vb de cele din legume.Dar ...bucurosi le-om duce toate...

Duphalac-ul sa traiasca.Mi-a scos pruncu "afara".Sint happy ca mai vad si io cite o bucatica de kk la zi.(ce usor sint de fericit!)

Mergi la inceput

Io as muri fara patutul pliant.Il care dupa mine peste tot.Adica la buni si la cluj la botez.E chiar vital (vorba lui lavi).

Am mai luat de la cluj biberoane si tetine Chicco.Tetinele pentru peste 4 luni.Da ce vrea T sa manince din ele? Nici vorba.Cica ii intra prea mult laptic in gura si nu poa' sa-l inghita.Si iaca asa zace si chicoo si aventul in dulap.Parca nu i-as mai lua tetine de la 0 la 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna fetele ,va pup pe toate ,intru pe fuga sa va spun ca azi ne-am externat ,..dupa o noapte internati la Emilia Irza si externati la cerere ,a doua zi (am scis atunci) ,mi-a facut febra din nou ,nu i-a scazut ,asa ca am chemat salvarea si ne-am internat la Grigore Alexandrescu ,puiu are enterocolita virala ,a fost rau de tot ,multumesc lui Dumnezeu ca acum e mai bine !Eu sint terminata psihic si fizic ,oboseala si stresul m-au doborit ,nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu !
Aveti mare grija cu bebeii ca misuna enterocolita asta virala ,veneau bebei ca pe banda cat am stat acolo ,nu mai sint nici locuri ,pun cite 2-3 in pat ,e jale mare!
Va pup si multa sanatate la puiuti!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze nou noutze' 21.05.2006

Mergi la inceput