Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Mamici care ati pus la 6 luni cercei la bebei spuneti-mi si mie cum au reactionat.noi mergem zilele astea si ne e tareeeeee frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

PISI, cred c apuneai tu prea multa sare. la mine a functionat- la ciorba - dar am dat-o in clocot....
plus ca se mai pun felii de paine ca sa ia sarea din mancare. eu am pus la un fel de sos, adica nu era prea subtire ca altfel cred ca ramaneam si fara sos. ca doar painea nu absoarbe numa' sarea...
in fine, zi te rog cu cine seamana boscuta ta mica???? asta asa sa-mi fac o ideea despre cum arati tu. ca el este superb si daca seama
na cu tine...

dayssy
, merge linkul. frumos flacaul foc!

mai sa va spunem ca noi papam suculet de morcovel cu mar...
i-am dat miercuri un picut de morcov si nu i-a placut, joi la fel abia mi-a luat cateva lingurite din cele mici...apoi vineri i-am bagat vreo 25-30 ml de mar cu morcov, asta pt ca eu i-am mai dat mar si nu a avut nimicutza..

asa ca sambata a mancat vreo 70 ml...duminica cam 120 ml....si astazi teapa ca nu am avut morcovi buni nu a iesit mult suc. ca ii dau cam 2/3 mar si 1/3 morcov. asaca astazi a papat numai vreo 75 ml.
dupa care a bagat si 70 ml lapte.

acum, intrebare:
care este pasul urmator??? ii bag pulpa de fruct, nu? adica eu asa ma gandeam pt cateva zile pulpa si apoi sa incep l amasa urmatoare supa de legume. e ok?

vladonele a facut ceva progrese...adica apuca cu mainile tot ce prinde in dreptul lui, daca il tin in fundulet ia jucarelele din jurul lui, mai nou - adica de vreo saptamana - vb cu jucarelele....

in schimb se trezeste urland. adica nu se trezeste, il apuca urletul in somn, de sarim ca arsi. si sa vedeti ce ture facem su el in brate si strigam la el sa se trezeasca...nu stiu de ce face asa, poate viseaza.

a....si inca ceva ce vroiam sa va zic, eu numai fierb zi de zi biberoanele, ci numai de 2 ori pe saptamana.

ANDA, BIC, MIRABILIS, CRISTINAMH, PISCHI, ALEXANDRINA, INA ce mai faceti??

CE-MI SUGERATI SI MIE SA IAU PT GAT??? CA MA USTURA SI PARCA AM NUMAI SCAME....
FELICIA, vroiam sa-ti spun ca mananca vladonele bebelac. ca stii ca ma gandeam ca nu-l primeste is ma vedeam ca ti-l aduc inapoi....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Avem poze proaspete!!
Dragos o sa-mi manance urechile in curand! Mi-a mancat 200ml de legume cu aviara, iar cand a terminat mai tipa dupa papa.

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau
io n-am tzantari - nu stiu ce sa zic de aparate
ardeiu are 3 fete in vededere. bineinteles ca missladena e printre ele ;) da le saluta pe toate 3
si am reusit, in sfarsit, sa pun filmulet! www.dropshots.com/new.php?userid=102257&cdate=20060524&cimg=0" target="_blank">IACA
sper sa mearga...
pisi, nu am tradat cauza, da aseara m-am taiat cam nasol la o mana si n-am avut chef de zevzeu. poate azi...
io i-am dat ieri galbenush aviar fiert 10 minute (1 sfert)
iaurt ii dau de vreo saptamana
azi i-am dat CIRESHE - yummmmmmmyyyyyyyyyyyyyy (am mancat eu cojile din masina, da' m-am plictisit la culme sa scot samburii )
pupici
c & andrei-ardei

Mergi la inceput

Joy inainte de a baga pulpa de fructe incepi si cu supita.
Mai intai fierbi legume gen o ceapa mica, putin patrunjel radacina, niste morcov si un cartofel, dar lui ii dai doar o leguma de preferat morcovul ca e obisnuit cu gustul lui. Peste vreo cateva zile poti sa adaugi si cartofelul. Apoi patrunjelul, dar abia dupa ce se obisnuieste cu gustul. Si sa ii urmaresti kk sa vezi daca nu se strica la burtica. Eu supa nu i-am dat-o niciodata zeama chioara. De la inceput i-am dat-o mai grosuta cat sa treaca prin tetina.
Succes!
PS s-ar putea sa nu-i placa gustul supei. Nu dispera! Opoti drege cu putin lapte sau o picatura de lamaie.

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Dayssy, frumusel foc, foc...ne bagam...

Noki, imi place de doctorul asta "bun" al tau: deci e voie cu pastile mirositoare de tantari in camera copilului?
cum te-ai gandit sa-i dai cirese, fara samburi si fara coaja? ca nu stiu daca mai ramane ceva... cum se dau astea. io la capsuni nu ma bag inca.
as fi iesit si io afara in loc sa stau pe dc, daca n-ar fi trebuit sa fierb la carnea de vitelus. greu mai fierbe!

Joy, daca alaptezi si te feresti de medicamente, ia un homeopat de gat: homeogene 9, asa ii zice. e foarte bun, eu am luat cand am fost gravida.

poze noi la 6 luni
melku & bebe Daria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Melku, Ok cuscra. Partea nasoala e ca nu prea avem cum sa ne vedem. Dar nu se stie niciodata :))
Sa ne fie intr-un ceas bun

Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

melkulei: io le-am curatat de samburi (pe cirese) -metoda clasica cu acul de siguranta (sterilizat, de data asta)
si le-am bagat in masina de facut suc
si a iesit ceva intre nectar si piure
a iesit cam 250 ml din 500 g cirese cu samburi
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Joy,poti lua tantum verde pastile,sau spray pentru gat,mai ales ca si alaptezi,ceai cu tei si miere,etc...vit c,coryzalia care e homeopat...
Acu...stiu ca ma manank degetele,fara suparare Dienuta:tu zici cu oul ala prajit...pe bune???Si cu ciorbele alea infecte de pe litoral,despre care stiu soto ca se duc toate stricaciunile,toate imputiciunile de carnuri si de legume ofilite si...nu mai zic,ma opresc...nu vreau sa fiu rea,da'ash fi putin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Corap deci asa, noi stateam cumintele si cand colo Ardeiasul are harem . Bon, deci stim cum stam....
Am vazut filmuletul si trebe sa recunosc ca e MORTAL!!!La inceput credeam ca se spala pe dinti si deja facusem ochii cat cepele....

Eu am observat ca missa se constipa rapid de la brocoli ( conopida nu i-am dat inca). Adica face kk tare imediat... Dar trecem imediat pe piure de prune uscate si trece cu brio parol!
Pana acuma i-am dat doar o data pe sapt cate un galbenus de ou bine fiert si amestecat in piure ( desi dr nu mi-a zis sa ii dau deloc) si tot odata carnita de pui, si odata cartof fiert ( asta pt ca asa s-a nimerit).
Maine fac cred piure de cartofi cu carnita de pui si cu un pic de dovlecel.
Iar pt noi, pt ca mi-ati facut pofta de cirese cred ca o sa fac un clafoutis....desi sunt la dieta

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Sanary mai 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput