Mamici de sept-oct 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
credo spune:
Salut burtici 

Iaca ne inscriem si noi de aici din
Suntem mai noi, va urmarim dar nu stiam inca unde sa ne introducem caci due date nostru (DPN) este 2 septembrie si nu eram sigure unde e locul nostru.
Noi, adica eu si bebita, suntem bine, sanatoase ne jucam cand avem chef - sau cand nu sutem puturoase, ma bucur pentru voi toate si sa va dea Dumnezeu sanatate voua si familiilor vostre.
Va doresc bebei sanatosi si cuminti asa cum mi-l doresc eu pe ala meu - adica pe a mea.
Va pup si sa aveti o zi/seara racoroasa caci imi inchipui ca peste tot este cald.
Adina si Bebita 

eli26 spune:
CREDO bine ai venit si a-ti urez o sarcina usoara
in fiecare noapte nu am somn ,adorm pe la ora3 dimineatza
si mai am si dureri de spate si de cap
va pupic
Tina23+ POZE
liris spune:
si eu am probleme cu somnul. intr-o zi am adormit la ora 5 :((( ...
fetele cu probleme de alegere intre naturala si cezariana. ca sa va fac sa va simtiti mai bine, va voi spune ca aici nu alegi de nici un fel: aici nasterea se face cu moasa, de preferinta acasa (dar nu te obliga, doar te sfatuiesc insistent), FARA EPIDURALA si fara o echografie inainte. asa ca Dumnezeu sa fie cu copilul meu si cu mine!
numai bine tuturor!
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Scuze ca abia acum am vazut ca m-ati rugat sa va trimit link-ul cu hainute. O sa-l trimit pe adresa comuna, imediat ce termin de scris mesajul asta. Eu sunt acasa, la 12 am plecat de la servici pentru ca ma apucasera niste dureri de burta care-mi taiau respiratia si pe langa astea greata si o durere de cap groaznica. Nu m-am speriat prea tare intrucat durerile erau ca de crampe, nu erau contractii. Mi se mai intarea mie burtica dar numai in anumite zone si nedureros de unde am dedus ca nu astea sunt contractiile.
Acum ma simt ceva mai bine dar nu de tot.
Aoleu Ralukutza, si mie imi plac Kurtos Kolacs mult de tot, eu ii stiu de mica, mancam la Brasov cand mergeam in vacanta la bunici. Tare buni mai sunt!
Eloise, nu m-am gandit sa intreb la Pet Shop, aici n-am vazut in magazinele de animale decat pui de rasa, dar merita sa intreb. Sunt disperata sa-i dau pentru ca vineri ma obliga astia de la firma sa-i iau acasa. Eu ii duc la tara daca nu le gasesc stapani, dar nu vor fi foarte bine ingrijiti acolo, pentru ca bunica sotului e in varsta si abia mai poate sa-si poarte ei de grija, daramite la 3 pisici asa de mici.
Gata inchei aici si va trimit link-ul pe adresa noastra de mail comuna.
Pupici la burtici!
24+
I wish I were an angel...
Va rugam, adoptati-ne
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
microbu spune:
Lexi, pana acum m-am uitat la hainute, sunt superbeeeee. Si am vazut destule unisex cum cauti tu, f frumoase.
Multumim pt link.
Sandra
21+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
Monique_new spune:
Mai fetelor chiar nu stie nimeni nimic de SPIRULINA ??????? PUFYMICmacar tu ai zis ca nu sti dar celelalte chiar nu ati folosit nici una inainte???????
Despre dormit eu ce sa zic. Dorm intr-o parte obligatoriu cu o perna sau cu plapuma intre picioare. Sau pe spate dar cu o perna sub fund. Acum sincer habar nu aveam ca l-ar putea afecta pe bb dar cind ma doare spatele ma relaxeaza asa. Dar am vazut si eu ca bebelina e mai agitata dar m-am gindit ca oi fi eu mai relaxata
. Pina la urma nu e bine nu dormitul pe spate.![]()
Pupici 
Monica
26sapt+
pufymic spune:
Credo bine ai venit in gashca noastra!Esti deja in listuta!Am inteles bine?Vei avea o fetita?Felicitari!
Tina invitatia ramane si e cat se poate de serioasa
....asa ca te astept peste vreo....9 luni(
)
la o prajitura....ca atunci si bb mic va fi marisor deja si nu 100% dependent si atarnat de tzatza
!Unde veniti in tara?
Gety pai fa-ti un album in yahoo photos sau webshots.com si apoi ne dai link-ul ca ne descurcam noi la "studiat"
!Daca ai nevoie de ajutor sa-mi zici ca te ajut cu placere.
Lexi acum ma uit la hainute!Sunt superbe!!!Ma duc sa le mai studiez un pic
!Oare se pot comanda prin posta?![]()
Tu cum te simti?Ti-a mai trecut starea nasoala de la servici?
Liris banuiesc ca oricat de insistenti sunt ei(cei care te sfatuiesc sa nasti cu moasa acasa) vei merge la spital....sau nu?
Eu tocmai l-am culcat pe Alesio(culcat e impropriu spus ca-l las in pat si ies afara din camera....si se culca singur), si ma relaxez acum uitandu-ma la hainutele alea superbe
!
Iar n-am avut stare si am facut azi prajitura
!S-a bucurat Ovi ca-i plac si lui dulciurile
!...macar asa sa-l rasfat si eu daca altfel nu se mai poate ca inainte...
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
ionica spune:
Salut burticilor,
Hai ca ma alatur si eu voua mai des, urticaria mea a inceput sa se calmeze desi am suferit ca un caine!
Sunteti niste gospodine extra,va intreceti una pe alta la retete culinare,imi faceti pofta de fiecare data cand intru pe forum.
TINA ai o fetita superba ,SHION imi place foarte mult numele, sa va traiasca!!
Daca-i posibil asa ceva; duminica dimineata ma ur pe cantat(am crezut ca se rupe) 80KG este inadmisibil fetelor, HELP
Creste burtica de zori, sanii sunt super mari, am senzatia ca mi s-a mutat fundul pe piept![]()
Am fost la nutritionist si mi-a explicat ca mananc corect,dar eu ma ingras cu ce?
azi de exemplu am mancat;
conopida fiarta,praz fiert, doua oua fierte si maioneza facuta de mine,trebuia sa pun si maioneza ca altef nu avea gust!!!
Vad ca si voi sunteti insomniace,se pare ca hormonii isi fac de cap.
La capitolul sex ,am inceput sa am visuri super erotice iar sotului i-i este frica sa
sa nu se intample ceva la bebelina.
A luato razna,eu sunt cea care sare pe el si el nimic!!!hmmm
CREDO bine ai venit in gasca cu burtici ,sa ai o sarcina usoara ,si o bebelusa sanatoasa!!
Va pupic si sa ne auzim cu bine
mini_me spune:
Buna seara, fetelor!
Suntem doi viitori parinti super-fericiti!
Asta seara am fost la eco si am aflat ca vom avea o
.
Are 450 de grame si toate masuratorile sunt conforme cu saptamana de sarcina (22).Maine scanez poza de la eco si o pun in albumul yahoo.A topait, a dat din picioruse si din manute fara incetare si abia a apucat doctora sa faca masuratorile. Ne-a facut iar cu manuta (tot stanga) dupa care intre doua lovituri de picior isi sugea degetelul.
Ma bucur ca au incetat si contractiile mele si sper sa revina totul la normal.
Daca sunteti curioase cum arata Oman-ul,puteti arunca un ochi aici: www.myoman.com
tasia spune:
Buna fetelor !
Vad ca va faceti mereu griji, iar daca nu le aveti le gasiti acolo unde nu sunt
Eu incerc sa fiu optimista. Ma simt bine, decat de 2 sau 3 ori noaptea, ma avut carcei la picioare, nu stiu ce as putea sa fac daca mi se mai intampla, ma blochez, si ma doare ingrozitor.
De dormit, dorm pe ambele parti si dorm foarte mult.
credo bien ai venit printre
, sarcina usoara si bebe sanatos.
ionica daca va abtineti de pe acuma de la
pai mai aveti de asteptat mult pana dupa ce nasti si o sa fii instare, te apreciez daca poti
eu una nu as putea, imi place atat de mult ![]()
Pupici pe burtici
22 + cu
pozele noastre