aranjare par-help

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Un par tuns bine se aranjeaza aproape singur, doar sa-l perii in directia corespunzatoare

nu-i chiar asa

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Mey, dar daca am stii sa ne aranjam singure ca si la coafor, nu ar da faliment saloanele astea?
Nici eu nu reusesc, si tare as vrea

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by nasha_4as

FLORI,iubita tu m-ai facut sa imi i-au lissima...dar nu folosesc decit foenulparul meu e vopsit de ani buni!!!si nu suporta alte "chinuri"calde cu toate balsamurile de calitate...eu ramin fidela periei rotative "REVO" imi reda lucirea sanatoasa a parului si la final pret de cca 5 min.placa

Imi pare tare rau ca nu il poti folosi.Eu ma impac fff.bine cu el.Insa fiindca oricum vreau sa am parul intins si ca sa scap si de cele 20 min alocate intinderii lui,peste o luna cand ajung acasa,o sa-mi fac permanent intins.Abia astept!!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

cum e ala??? habar nu am...spune-mi si mie mai multe...ramii cu el intins definitiv sau isi mai revine(cind creste firul)mi-a propus si mie un ser de la l`oreal coafeza mea dar mi-a spus clar ca se indreapta ireversibil(decit cind creste isi revine)
mai ca as incerca si eu asa ceva,dar imi e si putin teama ca poate mi-l ard,fiind firul vopsit...si daca creste la radacina nu e ondulat si in rest drept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Eu am un par atat de ciudat incat nu reusesc sa il fac sa aiba si el volum mai deloc!
Mai nou, dupa incercari esuate am dat peste o tipa care tunde super bine.Dupa vreo 2 tunsuri la ea am reusit sa ii dau si eu o forma!
Acum se aranjeaza singurel si imi sta si mie mai umflat asa o tzara!
Ideea e ca tre sa ai si o tunsoare care sa iti permita sa il aranjezi repede.

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by nasha_4as

cum e ala??? habar nu am...spune-mi si mie mai multe...ramii cu el intins definitiv sau isi mai revine(cind creste firul)mi-a propus si mie un ser de la l`oreal coafeza mea dar mi-a spus clar ca se indreapta ireversibil(decit cind creste isi revine)
mai ca as incerca si eu asa ceva,dar imi e si putin teama ca poate mi-l ard,fiind firul vopsit...si daca creste la radacina nu e ondulat si in rest drept

Cred ca e la fel ca permanentul ondulat(care se facea candva),doar ca acum parul v-a sta drept pt cateva luni(sper eu jumatate de an).Cred ca da,cand creste la radacina v-a fi ondulat,insa la mine nu-i o problema asta,pt ca parul meu se onduleaza spre varfuri,la radacina e oarecum drept(si chiar daca,o sa folosesc peria,daca o sa fie cazul).
Referitor la parul vopsit,pot sa-ti spun ca mie coafeza nu a vrut sa-mi faca anul trecut pt ca mai aveam urme ale unor suvite.Mi-a spus clar ca nu se face pe suvite si pe par vopsit blond,pt ca se arde.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Eu am auzit ca ar distruge parul mult mai mult decit un permanent normal! Cica sint substante foarte tari in solutia respectiva! Eu am vrut sa-mi fac anul trecut, dar am un par subtire si rar, asa ca mi-a fost frica si am renuntat! Si-a facut cineva?

Flavia si Bianca

Bia vijelia

Mergi la inceput