Noi si cainii nostrii

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Nu trebuie sa stie mare lucru. Nu sunt "probe" Trebuie sa stie sa mearga in lesa si sa alerge alaturi de tine. Iti trebuie neaparat o lesa din "sfoara" dinaceea .... nu stiu cum sa iti explic. Exista niste lese si zgarzi din material textil , o impletitura care arata ca o franghie groasa. Nu ma prea pricep la descris obiecte, scuze.
Asa.... si zgarda propriu -zisa nu are catarama. are un inel care se strange pe gatul catelului si in timpul concursului zgarda nu se tine pe gat ci la ceafa aproape de urechi si se tine lesa in sus astfel incat catelul sa alerge cu capul sus nu mirosind pe jos.
Sper ca am explicat clar.
Si mai trebuie sa stie sa stea linistit,se tine in picioare cu lesa ridicata in sus ca sa stea cu capul sus si trebuie sa stea asa 1-2 minute. Apoi o sa il controleze la dinti si o sa ii puna mana pe spate sa vada daca e solid (ca si oase) daca e mascul o sa il controleze sa vada daca are 2 oute adica daca i-au coborat amandoua din abdomen. Apoi se ia in calcu culoarea ochilor si a blanitei, si talia s.a.m.d.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Oricum nu e greu sa il dresezi. Cateva zile de lucru si invata. Oricum nu se depuncteaza la puiuti daca nu sunt cuminti pentru ca sunt copii si nu au stare.
Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by MURA

Nu trebuie sa stie mare lucru. Nu sunt "probe" Trebuie sa stie sa mearga in lesa si sa alerge alaturi de tine. Iti trebuie neaparat o lesa din "sfoara" dinaceea .... nu stiu cum sa iti explic. Exista niste lese si zgarzi din material textil , o impletitura care arata ca o franghie groasa. Nu ma prea pricep la descris obiecte, scuze.
Asa.... si zgarda propriu -zisa nu are catarama. are un inel care se strange pe gatul catelului si in timpul concursului zgarda nu se tine pe gat ci la ceafa aproape de urechi si se tine lesa in sus astfel incat catelul sa alerge cu capul sus nu mirosind pe jos.
Sper ca am explicat clar.
Si mai trebuie sa stie sa stea linistit,se tine in picioare cu lesa ridicata in sus ca sa stea cu capul sus si trebuie sa stea asa 1-2 minute. Apoi o sa il controleze la dinti si o sa ii puna mana pe spate sa vada daca e solid (ca si oase) daca e mascul o sa il controleze sa vada daca are 2 oute adica daca i-au coborat amandoua din abdomen. Apoi se ia in calcu culoarea ochilor si a blanitei, si talia s.a.m.d.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Oricum nu e greu sa il dresezi. Cateva zile de lucru si invata. Oricum nu se depuncteaza la puiuti daca nu sunt cuminti pentru ca sunt copii si nu au stare.
Mult succes.

Mare multzam!Am o lesa care seamana cu ce ai zis tu era in pachetul de la Royal Canin care l-am primit la cumpararea catelusei.Mai trebuie sa cumpar zgarda.Chiar azi am fost cu ea la plimbare ca de 2 sapt nu am mai avut timp.Acum sunt in concediu si o sa am mai mult timp sa ma ocup de ea.Abia astept sa vad cat de mare se face.Maine merge sotul cu ea la dr.Saptamana trecut la 11 saptamani avea 10,100kg,dr a spus ca e ok.A pus cam saptamana si kg-ul.Acum am inceput sa-i dam a doua tura de minerale+vit.

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmagdaro spune:

Sunt suparata rau, ca am la bunici un teckel maro de 13 ani si cred ca duminica l-au luat hingherii, ca nu mai vine acasa o sa incep sa-l caut la pallady, dar n-am avut de lucru sa ma uit pe pagina aceea data de voi la imaginile alea groaznice si nu-mi revin, sper sa-l gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

fetelor ,am gasit un anunt in romania libera despre un fel de concurs de frumusete pentru caini comunitari si de rasa organizat de primaria sect 2 in parcul tei pe 18 iunie .inscrierile se fac la tel 021 250 31 79 ,021 256 98 21 .eu am fost anul trecut cu cei trei caini si a fost cam asa:povestea acelui caine ,cel mai frumos caine,mancaciosul, si fiecare caine a fost premiat cu cate 2 sacose a cate 3-4 kg de hrana uscata -chiar daca n-a fost ales cel mai cel ...aceasta hrana a ajuns la niste caini prapaditi ,pentru ca ai mei mananca altceva mai bun .sigur veti avea cui s-o oferiti.nu tine nici 2 ore ,a venit lumea cu copii a fost binisor -poti pleca cand vrei . daca va intereseaza...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zouzounaki

fetelor,sa va mai distrati putin,apropo de caini,aascultati farsa facuta la radio http://www.haios.net/haios_farse_audio/Buzdugan-Clitoris%20irlandez.php

http://www.haios.net/haios_farse_audio/farse_buzdugan_chioaua.php http://www.haios.net/haios_farse_audio/farse_buzdugan_berea_cocker_spaniel.php

Bmagdaro ai gasit catelusul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Buna

Ma bate gandul sa imi iau un caine, am vorbit deja cu un domn si ma vad cu el azi-maine pt un bishon havanez de 2 luni. Ce trebuie sa ii iau inainte sa il duc acasa? La ce trebuie sa ma astept?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flafi

Buna

Ma bate gandul sa imi iau un caine, am vorbit deja cu un domn si ma vad cu el azi-maine pt un bishon havanez de 2 luni. Ce trebuie sa ii iau inainte sa il duc acasa? La ce trebuie sa ma astept?

Oase din piele de vitel presat ca o sa-ti roada tot,asa macar va avea ocupatie.Mancare uscata (la asa mic de preferabil Royal-e si f scump,Eukanuba sau Biomil macar pana la 5 luni,apoi poti sa-i iei mai ieftine),lesa sa-l scoti la plimbarica si iti mai spun fetele mai experimentate ca mine .
am pus 2 poze noi cu Akira la 3 luni
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

O sa mai ai nevoie de castronele pentru mancare, exista un fel de "paturici" absorbante pentru catei , cum sunt cele de bebei pe care ii schimbi, paturici absorbante, pentru ca o sa faca pipi in casa si nu e chiar usor, oricum nici scutecele nu sunt o solutie pentru ca la varsta asta sunt foarte jucausi si daca nu esti cu el se poate juca cu scutecelul.
Parerea mea este ca, inainte de a infia un catel trebuie sa te gandesti ca, casa ta nu va mai fi niciodata la fel de curata si ordonata. Problema cu pipilica este cea mai mare, daca crezi ca poti suporta faptul ca o perioada destul de mare (cateva luni bune) o sa tot gasesti diverse "bucurii" pe unde te astepti mai putin, poti infia catelul daca nu....... mai bine te mai gandesti.
Mura cand era mica avea o placere nebuna sa faca pipi in pat la mine. Cum nu eram atenta ...... gaseam patul ud.
Apoi problema cu rosul. Oricate jucarii ai lua tot o sa mai gasesti cate un pantof, papuc in cosuletul lui molfolit bine, sau alte obiecte de prin casa. Ideal este sa fie cineva cu el acasa toata ziua, daca pleci dimineata la servici si vii acasa tarziu e foarte greu.
La mine asa a fost si in fiecare seara cand veneam acasa era dezastru. Mura a scos pana si linoleul din sufragerie pentru ca mocheta o scosese mama ei inainte.
Mai ai nevoie de calciu , eu le dau la pui Lavet calciu. Si pe Cessy si pe Mura tot asa le-am tratat si a fost ok. Le si place acest calciu Lavet. Am incercat si alte produse dar nu le mananca.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Sunt mandra posesoare a unei bishonitze, i-am pus numele Cookie, e o nebunie de puit suntem indragostiti de ea.
Sa va povestesc, ca nu stiu prea multe despre ce trebuie sa ii fac si aseara ma cam luasera atacurile de panica:
Inainte s-o aduc acasa m-am oprit direct la veterinar (deoarece nu are pedigree am vrut sa ma asigur ca e ok) dar veterinara nu mi-a dat chiar asa multe info cum as fi vrut eu, prin urmare ne vom schimba droctorul. I-am luat mancare royal canin, osulet, jucarie, sampon, perie, paturica de facut nevoi. Dr. mi-a zis sa nu ii fac baie, dar eu i-am facut pt ca nu imi placea cum mirosea si imi venea sa vomit, dupa baiata am tinuta-o intrun prosop mare, unde a dormit cred cam vreo 1-2 ore, pana s-a uscat si a vrut ea sa plece din brate si i-a venit chef de joaca.
Pipi nu face pe paturica si nu stiu cum sa o invat sa faca doar acolo, face peste oto pe hol unde e gresie, e deranjant ca trebuie sa spal intr-una dupa ea, dar asta e...
Nopatea a fot ok, a dormit in cosuletul ei, jos langa mine, dar pe la 4.30 s-a trezit sa manace si nu mai avea somn asa ca am scos-o din camere si am trecut-o pe hol cu tot cu cos unde a plans vreo 15 minute si apoi s-a culcat.

Azi am plecat la servi si am lasa-o singura, toate usile inchise la camere poate sta dor pe hol si in bucataire, cand am plecat noi ea plangea..dar sper sa ii treaca repede.

Intrebari:

1. In afara de bobite ce ii mai dau sa pape?
2. e ok sa o las inca din prima zi 8 ore singura in casa?
3. cat de des pot sa ii fac baie?
4. daca folosesc (am vazut pe net ca exista) detergenti dezodoritanti pt stersul gresiei ajuta?

Multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput