gradi particulara in Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Inaioana, iti multumesc mult

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dietrich spune:

P.S Inaioana,nu stiu cat de frumoasa sunt asta nu prea conteaza asa mult dar in privinta fetelor mele intr-adevar sunt dulci stii tu cum este cu cioara si cu puii.Am vazut pozele tale si sunt foarte frumoase,ai doi copii superbi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei.Figura ta imi este cunoscuta,ai fost cumva tunsa scurt ceva ani in urma?Cu prima ocazie o sa pun si niste poze,acuma nu sunt in tara am pe drum urmatoru bebe.

Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Suntem de aproape 2 saptamani la gradinita de stat cu program prelungit Sfantul Mucenic Mina (de langa piata de la vest). Este de curand renovata. Sper ca de aceasta data sa fie bine. Dar nu vreau sa ma entuziasmez prea repede si de la inceput. Suntem la a treia gradinita in Ploiesti si simt ca ma lasa nervii daca nici aici nu este ce trebuie.
Multa bafta tuturor!
http://community.webshots.com/album/554633759FjyOEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duracell spune:

salut iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Imi cer scuze daca din mesajul meu sa subantelege ca n-as fi multumita de actuala gradinita unde a mers fiica mea.Am fost foarte multumita..deci apelati cu incredere la ea daca locuiti in zona. Noi cautam la acel moment o gradinita cu program prelungit.Intre timp ne-am orientat la una din Bucuresti unde va merge printesa de la primavara.
Pupici.
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Este vorba de gradinita Peter Pan din Valenii de Munte care nu are nici o legatura cu cea din Ploiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

V-am spus ca am incercat marea cu degetul la gradinita de stat. Si am facut bine, pentru ca sunt placut surprinsa.
Avantaje:
- Gradinita este recent renovata (parchet nou in toate clasele, mobilier nou, linoleum nou pe holuri).
- Clasele sunt foarte mari, cred ca o singura sala are spatiu cam cat o intreaga "particulara" cu tot cu spatii utilitate, etc.
- fiecare copil are propriul sau pupitru individual; sub pupitru fiecare tine rechizitele aduse de parinti (penarul, culorile, cariocile, etc.)
- pe hol sunt spatii largi de afisare unde gasesti in fiecare zi ce a lucrat copilul (caiete, manuale speciale, lucrari artistice). Poti astfel sa vezi cand a fost cam lenes, ce stie si ce nu, poti sa-i explici acasa daca ti se pare ca nu a inteles ceva, poti discuta cu copilul pe marginea caietului afisat, poti sa-l compari pozitiv cu alti copii de varsta lui si sa vezi clar pe unde se situeaza, unde sa mai insisti putin si unde nu e cazul, etc.
- orarul este afisat si SE RESPECTA
- copiii sunt din toate clasele sociale (asa cum vor fii si copiii de la scoala) dar destul de bine tinuti in mana de educatoare cu ani multi de experienta;
- sunt grupe clare (mica, mijlocie, mare, an pregatitor); pentru prima data baiatul meu e in clasa cu copii de vrsta lui si nu mai avem probleme sa fie terorizat la 5 ani de copii de 7 ani.
- meniul este foarte variat si afisat zilnic la intrarea in gradinita.
- la intrare este un cabinet medical iar asistenta gradinitei vine ZILNIC in clase si face prezenta, deschide fise copiilor (fise cu care merg la scoala), daca unul nu se simte bine are siropele (paracetamol, ibuprofen, etc.) si le da copiilor pana ajung parintii.
- este o curatenie LUNA.
- totul este foarte bine organizat, functioneaza dupa reguli clare, si ai senzatia ca oamenii de acolo stiu bine ce fac.
- poti discuta cu educatoarea trei cuvinte despre cum s-a comportat copilul in ziua respectiva;
- costa numai 200 lei pe luna;

Dezavantaje:
- sunt 37 de copii intr-o grupa; noroc ca sunt clasele imense.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Mihaela, ti-am trimis PM

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

quote:
Originally posted by duracell

salut iza

salut, carmenutza...activeaza-ti PM-ul :)

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Simali, unde exact este situata aceasta gradinita? Si ce program au?

Mergi la inceput