gradi particulara in Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ioana, multumim mult de aprecieri!Si voi sunteti niste dulceti!
Va uram acomodare usoara la gradi!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Ioana, ti-am trimis numarul pe pm.
Din pacate nu stiu prea multe despre alte gradinite particulare; am auzit lucruri foarte urate despre una din spatele Omniei dar nu mai stiu cum se numeste si de asemenea am aflat ca educatoarea Katjei (Carmen) care e foare buna si draguta a plecat de la Peter Pan anul trecut si multi copii s-au dus dupa ea aici la WS. Dar nu stiu amanunte prea multe, asta mi-a spus intamplator un taximetrist care fusese sofer la Peter Pan si plecase si el.
Mult succes!

pozici

Te rog mult de tot, trimite-mi si mie numarul de telefon de la Snow Whaite.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralupop spune:

Si eu am aceeasi rugaminte, daca ai putea sa-mi trimiti si mie pe privat un numar de telefon de la Snow White, ar fi super.

Eu am vazut o alta gradinita particulara, se cheama Duffy Duck si e pe Vasile Lupu (langa Politie). Mie mi-a placut, dar stiti cum e, in afara vopsit gardul... m-ar interesa daca a auzit vreuna din voi ceva despre gradinita asta (cum sunt educatoarele, cat de apropiate de copii, etc) - v-as fi recunoscatoare pentru orice informatie (sau zvon) referitor la ea.

Mergi la inceput

Ralupop, iti trimit pe mail nr pt ca nu ai pm activat!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Pupici,
Vrem si noi telefonul de la White snow.Noi o ducem pe Andreea deocamdata la Valenii de Munte la Peter Pan ( sunt curioasa daca e aceeasi cu ce a-ti vorbit voi aici)dar pretul e mare( 3,5 milioane fara masa sau transport)si fac doar engleza , program de la 8 la 13.Deci ne gandit la varianta lunga( poate ) a gradinitei WS.Ar cam fi problema transportului Valeni-Ploiesti...dar vedem noi..

Va pupam,
Lili(35 saptamani)cu Maria-Alexia si Andreea Diana (15.04.2002)

Mergi la inceput

Lili, ti-am trimis pe pm numarul. Scuze de intarziere!

La noi costa 4 mil programul lung (8-19) si in plus 74.500 lei/3mese/zi. Mesele se platesc la sfarsitul lunii in functie de cate mese a luat.

Fetelor, cum le merge puilor la gradi?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Ioana cred ca ai nostri puisori sunt deja best friends daca nu mai mult; am tot auzit-o pe mama vorbind mereu de Katia.
Chiar ma gandeam sa nu fi cumva suparata pt ca fiind asa de apropiati se mai si ciondanesc. Apropo, intr-o zi era Andrei muscat de mana si toti copii au dat vina pe Katia. Dar ne-am prins ca tot el se muscase pt ca e in perioada cresterii maselelor.
Chiar imi doresc sa ne intalnim - daca tot sunt asa de apropiati copilasii nostri.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculica spune:

Fetelor va dau si eu un sfat adica parerea mea. Eu l-am avut pe Gaby baietelul meu la Peter Pan din primavara asta, am fost tare dezamagita din mai multe puncte de vedere:i-mi venea acasa in alte haine si asta dupa ce le-am atentionat de 2 ori si tot se repeta, ce-i mai rau ca si body de pe piele era altul, eu una nu zic ca poate lua altceva de la alti copii, dar nu e posibil asa ceva eu nu concep cand le-am zis de 2 ori si tot in alte toale il aduce, de la pantaloni, tot, bluza ale altui copil, i-mi racea permanent, am fost acolo si cred ca nu era unul sa nu le curga nasul luau de la unii la altii, le dadeam dimineata siropurile lui i-mi aduceau altele, aiurea totul, nu mai zic ca mincau numai piure si orez asta am aflat tirziu de la o educatoare care a plecat si multe altele, am vazut White Snow m-i se pare super si directoarea e super se vede ca e altceva si facuta pt. asa ceva, e una cand faci din placere asta si alta cand faci doar pt. bani. Sunt incintata e rau fara transport dar.....om vedea as vrea sa-l duc din 15 sept. sa vedem daca ies bine analizele ca la cat mi-a racit nu stiu cum o fi exudatul si toate celelalte. Multumesc mult fetele in sfirsit am vazut si eu ceva sa-mi placa, am vazut toate gradinitele din Ploiesti nu-mi place nimic, Fiona are o camera singura unde acolo maninca, acolo se joaca acolo dorm, eu nu sunt de acord cu asta, nu stiu cum le da sanepidul autorizatie, da pirturi si apoi lectii si joaca, nu-i normal asa ceva si la fel e si la Kinder Garden si Prichindel si Ursuletul, White Snow au camere separate ceea ce e f. bine si chiar bucataria separat, dormitoarele si camera de clasa si sunt super, personalul e calificat si atent angajat.I-ti demonstreaza asta cu acte. Mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela1027 spune:

Va rog, stiti ceva de Gradinita Piticilor din 9 Mai? Este pe strada Daliei, langa Cioceanu. Am dori sa-l dam pe nepotelul meu acolo dar nu avem referinte.
Ioana te rog frumos sa imi trimiti si mie numarul de telefon de la Snow White pe PM.
Cu drag,
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Dupa cate ati laudat SW si cum este chiar lg noi (noi locuim pe MIlcov ) tare mi-e ca o dau si eu pe Sandra mea tot acolo .

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/

Mergi la inceput