gradi particulara in Ploiesti
Raspunsuri - Pagina 16
florinal spune:
Haideti sa nu ne mai luam dupa ce auzim!Cel mai important este sa stim sa discernem.Daca ne lasam influentati fara sa avem toate datele problemei si fara sa ne facem o parere concreta, vom asculta analfabete ca florii2008
care spune 'nu se aeriseste clasele', 'sa aibe', 'sa aveti grija unde va duceti copii' cu 2 i,in felul acesta nefiind niciodata mai sus de nivelul lor.Gradinita DUCKY-DUCK ESTE SINGURA DIN PLOIESTI care dispune de doua locatii, s-a extins datorita cererilor parintilor din ce in ce mai multumiti de calitatea serviciilor, are autorizatii anuale care nu permit conditii rele sau igrasie, autorizatia Ministerului Educatiei pe care o au doar cateva din zecile de gradinite din Ploiesti, sistem video de paza si supraveghere,copiii nu sunt amestecati si se lucreaza separat cu ei chiar si la limbile straine si dansuri, sunt 2 grupe de 10 copii la fiecare gradi, programul de odihna se respecta de la orele 14.00, copiii de la program scurt plecand pana la oele 13.00.Eu am vazut copii sociabili,zambitori, fericiti si asta spune tot.Eu admir si cunosc prin intermediul copilului meu toata munca depusa acolo si va indemn sa cunoasteti personalul(inclusiv pe d-na directoare).Pana atunci, www.duckyduck.ro
Medeea76 spune:
Of, fetele astea care se inscriu pe forum pentru cate un raspuns rautacios... Florii2008 si Florinal (o banuiesc ca facand parte din personalul DD) au momentan cate un singur comentariu la activ!
Intre timp ne-am inscris la gradi Angels din Paulesti. Gradi Doruletz din Strejnic face eforturi in continuare, tot respectul pentru patron, insa sunt prea putini copii momentan, formeaza o singura grupa (copiii au varste diferite). Mai vedem, sunt inca in dubiu. Cele doua gradinite amintite de mine sunt singurele gradinite particulare din zona apropiata Ploiestiului, care au cantina proprie (si curte mare, la aer curat). In Ploiesti nu exista cantina la particular, pacat! Momentan Doruletz si Angels sunt in top!!! Pe cand o gradi adevarata in Ploiesti?
adolina spune:
Buna,
Va rog sa imi spuneti daca stiti in Ploiesti in zona nord vreo cresa/gradi de stat sau particulara care accepta copii de 2 ani la program redus(8-12) incepand din septembrie 2009. Va multumesc frumos!
lyanna_pl spune:
buna dimineata!
Un sfat si un mic ajutor, se poate!?
Baietelul meu in septembrie ar avea 1 an si 2 luni, credeti ca il pot inscrie undeva?si daca da, unde? nu locuiesc in Ploiesti de f mult timp si nu prea cunosc...Multumesc!