gradi particulara in Ploiesti

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina timau spune:

buna medeea, din cate stiu eu parintii nu au voie sa intre in cresa, mai exact in locul unde stau copii.
oricum vreau sa o inscriu pe ana acum pentru septembrie , si apoi mai vad eu pe parcurs, dar problema este ca nu stiu o cresa apropiata de republicii si cand se fac inscrieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandr@ spune:

Buna,imi cer scuze ca nu am raspuns mai repede celor interesati de gradinita Popey Marinarul,Ploiesti str Elena Doamna nr63.Da,eu am deschis aceasta gradinita si am pus mult suflet o sa va dau cateva date pentru a va putea forma o idee despre ceea ce am incercat sa fac si ce incerc dar nu va puteti forma o parere si alege o gradinita dintr-un rezumat care de cele mai multe ori are forma celorlalte si nu-i nimic nou pentru dvs. dupa parerea mea cea mai potrivita gradinita pentru fiecare parinte+copil este aceea unde se simte comfortabil pustiul nu din cateva date si pretul acesteia si cel mai indicat ar fi sa plecati chiar cu cel mic in cautarea acesteia si care va fi gradinita potrivita veti simtii cu siguranta cu ajutorul instinctului matern nu pe forum.Comunicati cu copilul dvs. nu-l ignorati,incercati sa aveti o relatie cat mai stransa cu el,sa va dati seamna cand exagereaza sau va spune adevarul si nu incercati sa-l fortati lasandu-l intru-un loc unde va place dvs fata directoarei,educatoarelor sau maldarele cu carti care stau intr-o biblioteca pe un perete sau etc. daca copilul dvs ar putea scrie aici ce ar spune despre toate aceste lucruri si c ear crede el oare???................. nu incerc sa va spun CA A MEA E CEA MAI BUNA,NU SPUN ASA CEVA cea mai buna este unde se simte copilu dvs ca acasa iar educatoarea il intelege si poate sa fie a doua mama pt el.

e-mail:gradi_popey@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iionela spune:

quote:
Originally posted by Medeea76

Fetele, la Fiona primesc si copii mai mici, adica de un an si jumatate? Unde e gradinita asta? Un numar de telefon aveti?
Va asteptam si la piticii de Ploiesti, adica aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107455

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (31+)

Buna Medeea,am vazut ca la gradi sunt si copilasi de 1 - 2 ani si eu am puiutul acolo.Daca mai esti interesata pot sa ti las un nr de tel.Pot sa spun ca eu sunt foarte multumita de activitatile tinute dar si de comportamentul educatoarelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, am inceput gradinita! Am fost impreuna la acomodare timp de doua saptamani, iar dupa o luna si jumatate m-am incumetat sa o las si la somn. A dormit din prima zi, desi acasa nu doarme la pranz. Educatoarea a mangaiat-o pe frunte, in timp ce asistenta i-a cititt poveste si a adormit repede... Au bucatarie proprie, camera de joaca foarte mare, doua dormitoare (speciale numai pentru somn) si patru sali de activitati. Curte mare cu gazon si livada de pomi pitici (1000 de metri patrati), jucarii frumoase, curat. Pana acum totul e ok, cu racelile de rigoare. Tea e incantata, mananca foarte bine (cere in fiecare zi cate doua portii de mancare), doarme, se joaca mult, si-a dat drumul la vorbire foarte bine. Sa nu uit, ea are inca pamapers (mai sunt inca doi pitici cu pampers)... Deocamdata sunt 9 copii in toata gradinita (abia s-a deschis). Revin cu amanunte daca vreti.

Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patibuz spune:

Buna ziua tuturor mamicilor si bebicilor... Eu nu prea am scris pe forum, dar de urmarit va urmaresc mereu...
Am un baietel de 1 an si 2 luni si ma gandesc tare intens ce o sa fac din septembrie, avand in vedere ca optiunile sunt bona, gradi de stat sau particulara. Am citit toate cele 15 pagini de commenturi si am inteles f bine urmatorul lucru: ca trebuie mai intai sa vizitez o multime de gradinite si sa stau de vorba cu o multime de educatoare, inainte sa aleg o varianta pentru fiul meu. O sa imi fie cam greu sa aleg, pt ca, recunosc, am pretentii exagerate, de mama si de profesoara in acelasi timp...
Intrebarea mea e legata de gradinitele din zona mea (Republicii. Eu le stiu pe urmatoarele: de stat- la piata la Nord, la Cina langa sc 23 si in sediul sc 5, pe Republicii; particulara- Popey, pe Elena Doamna. Am aflat de asemenea ca ar fi la Nord gradi Piscotelul, dar nu stiu nde sa o caut... Voi puteti sa ma ajutati? Mai sunt si alte gradinite pe care ar trebui sa le vizitez??? Si inca ceva... Cand se fac inscrierile la stat? ca eu am auzit ceva de luna ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Medeea76 la ce gradinitza ????

De cea de pe Vasile Lupu - Ducky-Duck stiti ceva???

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Noi facem momentan o pauza de gradi pana la primavara, pentru ca Tea a racit mult prea des (virusuri plus neglijenta personalului care intre timp a fost schimbat). Dar tot la ei ramanem (eurogradinita.com), cea la care am dus-o in toamna. Intre timp probabil vor invata si ei cate ceva, pentru o gradinita la inceput mie mi-a placut. Ii mai dam o sansa la primavara (nu cred ca am spus ca asigura si transportul - gradinita e in Strejnic).

Mergi la inceput

Ducky Duck de pe Vasile Lupu e sub orice critica. Copii de toate varstele inghesuiti in spatii mici, unii dintre ei dorm printre cei ce au alte activitati, miroase urat, e o atmosfera cam ca in trenul personal la clasa a doua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florii2008 spune:

Buna mamicilor,asa este cum spune medeea76 gradi ducky duck chiar este sub orice critica sunt niste camere de casa veche mici si cu igrasie din cauza asta si miroase urat acolo plus ca acolo nu se aeriseste clasele iar referitor la mancare la fel, cel mai indicat este sa aibe buc proprie nu de la firme de catering pt ca acolo mancare se face la gramada plus nu sunt facute igenic stiu din propria experientaplus doamna directoare este rea sa vedeti cum urla la copii plus am auzit unele lucruri despre ea ce nu vreau sa le comentez asa ca aveti mare grija mamicilor unde va duceti copii sa nu va incante pretul mai mic ca in alte parti sa nu aveti surprize cum spunea cineva "afara-i vopsit gardul inauntru-i leopardul bafta in continuare................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iripiri spune:

mamicilor, buna ziua. ma numesc irina si fetita mea implineste 2 ani la anul in aprilie. spuneti-mi si mie cu cat timp inainte trebuie sa ma apuc sa-i cau o gradinita si ce-mi recomandati, din experienta voastra. va multumesc. Am uitat sa va spun sunt din Ploiesti. vest.

Mergi la inceput