gradi particulara in Ploiesti

gradi particulara in Ploiesti | Autor: mammy2706

Link direct la acest mesaj

Fetelor din Ploiesti va rog ajutati-ma...
Caut o gradi in Ploiesti si pt ca al meu copil are doar doi ani si vreau sa-l duc si pe perioada verii, e musai sa fie particulara (din cate stiu cele de stat se inchid pe perioada verii).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

White Snow. Ti-am raspuns pe pm.
Am scris si aici pentru alte fete sa vada..daca vreti detalii, cu toata placerea.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by inaioana

White Snow. Ti-am raspuns pe pm.
Am scris si aici pentru alte fete sa vada..daca vreti detalii, cu toata placerea.

pozici

Ioana, pliz, ceva detalii...

Mergi la inceput

Pai e asa: sediul (s-au mutat de curand) e langa Sala Doroftei (fosta Baza sportiva de la Sud).
Katja merge acolo de 2 luni si sunt foarte multumita de gradinita. Personalul e format din tipe tinere si foarte dragute, se ocupa foarte mult de copii, chiar am avut probleme la inceput pentru ca o cam rasfatau dar am discutat si s-a remediat problema. Fac in plus engleza,italiana si dans. Orele de inot pe timp de vara si patinaj iarna sunt optionale.Eu am ales sa faca.
Urmeaza sa faca inot dar nefiind piscina acoperita in Ploiesti fac numai pe timp de vara , vor incepe din cate am inteles saptamana viitoare. Au diverse activitati, ieri spre exemplu a fost teatrul de papusi acolo. Katja mai stie engleza si de acasa dar pare sa fi invatat si de pe acolo cantecele si poezioare, de asemenea in italiana o vad ca spune chestii (dar eu nu stiu italiana).
Katja e la program lung,8 dimineatza-7 seara dar, exista si varianta de program scurt, pana la 13.00.Pretul la varianta asta ar fi de 2 milioane pe luna plus mancarea (numai mic dejun deci) care nu stiu cat ar costa, noi platim 74.500 lei/3 mese/zi si 4 mil programul lung.
Despre imbolnavirile inerente: Katja a racit foarte usor de doua ori deja dar forme usoare (muci doua-trei zile) fara febra si altele, dar banuiesc ca depinde si de copil, ea are un sistem imunitar bun, am calit-o zdravan pana acum si nu raceste usor deloc, e tot timpul cea mai dezbracata de acolo. Nu a fost cazul sa lipseasca de la gradi nici o zi inca din cauza vreunei boli. Au o doctorita care ii verifica saptamanal si la sediul vechi aveau o camera izolator daca vreunul face ceva simptome ciudate/contagioase, unde sa stea pana vin parintii. Banuiesc ca si la sediul nou au, nu stiu sigur.

Nu stiu ce sa va mai spun...Katja a venit si cu bani de acolo ca i-a spus tat-su ca gradi e serviciul ei si cum stia ca la serviciu mergem ca sa facem rost de bani...a cerut bani la sfarsitul orelor si a venit acasa cu 6000lei!

Daca vreti nr de tel, dati pm!
Orice info...mai intrebati-ma...

pozici

Mergi la inceput

Ioana, multumesc mult.
fetita mea are 1,10 ani si ma gandesc s-o dau la gradi, acum sunt in stadiu de cautare de informatii.

Mergi la inceput

Katja e la gradi de la 2 ani fix, am fost cu ea si am vizitat gradinita asta vara trecuta si mi-ar fi primit-o de atunci de proba (avea 1,4 ani) dar nu aveam eu nevoie sa o dau atunci, inca ma puteam ocupa de ea toata ziua. Nu ii intereseaza daca face pipi/kk la olitza sau daca manaca singurei, conteaza sa fie dezvoltati astfel incat sa se poata comunica cu ei acceptabil. Adica sa vorbeasca cat de cat.
Poti sa o dai o saptamana doar sa vezi cum/daca se adapteaza!
Mult succes!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criatiana spune:

Inaioana, am un baietel de 1,8 ani si nu stiu incotro s-o apuc,la ce cresa sau gradi sa-l inscriu.
Noi stam pe B-dul Republicii si de cresa care este la complex nord nu prea am fost incintata dar totusi l-am inscris.
Daca stii mai multe despre cresele sau gradi din Ploiesti,lumineaza-ma.Mai este timp pina in sept asa ca....

Multumesc frumos

Mergi la inceput

Noi stam in piata Mihai Viteazu asa ca suntem vecine!
Eu am oscilat intre Dumbrava Minunata (cea de stat de langa piata nord) si White Snow, evident am fi preferat prima varianta in privinta pretului. Dar cand am fost acolo si am vorbit cu directoarea nu mi-a placut cine stie ce atmosfera (bine, ea a fost foarte dragutza, dar in stilul ala comunist). White Snow avea sediul la acel moment chiar langa Rosi, la capatul parcului Mihai Viteaz asa ca , iti dai seama ca imi era chiar mai usor sa o duc acolo. Plus ca programul si personalul sunt incomparabile cu cele de stat. Apoi, cand si-au mutat sediul la Sud , am tot intors problema pe toate partile si am gasit solutii sa mearga totusi in continuare acolo pentru ca e cea mai buna varianta dupa parerea noastra.
Despre crese de stat..nu stiu ce sa iti zic, stiu ca mai exista doua (la vest si la sud, parca) dar oricum cea de la Nord , asa cum e, e cea mai buna dintre cele de stat.
Mult succes!

pozici

Mergi la inceput

A, la White Snow il poti inscrie oricand in timpul anului, nu e nevoie sa astepti septembrie. Asta a fost alta bila alba pentru ca eu aveam nevoie sa mearga inainte de a-l naste eu pe Serghei, nu m-as fi descurcat singura cu amandoi acasa, e fiind atat de mic si ea totusi asa vioaie...

pozici

Mergi la inceput

Ioana, si cu mine esti vecina , stau vis a vis de parcul cu statuia lui Mihai Viteazu.
stii cumva daca cei de la White Snow pot asigura si transportul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criatiana spune:

inaioana,imi poti da un nr de tel de la White Snow si adresa exacta sa duc baiatul acolo,te rog.(pe mail)

Multumesc

Mergi la inceput