Unde in Grecia??

Unde in Grecia?? | Autor: corianai

Link direct la acest mesaj

Ne-am hotarat sa mergem anul acesta in vacanta in Grecia, 2 saptamani, am prefera all inclusive. Unde ne sfatuiti sa ne ducem, Creta, Rhodos, Santorini,Korfu??? Vrem plaja fara bolovani daca se poate si sa nu fie prea izolat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_ro spune:

Eu am fost in Creta,Santorini,Kos.Fiecare insula e frumoasa in felul ei.dar cel mai mult mi-a placut Santorini.Am fost de 2 ori in aceasta insula si m-as mai duce cu multa placere si in alti ani.
Este foarte frumoasa.Mi-a ramas in suflet prin mirajul ei.
Daca vrei plaja cu nisip fin in Santorini gasesti la Perissa.Aici sunt si baruri aproape de plaja .E fain.La Kamari este o plaja cu nisip negru,rezultat din roci vulcanice.Are o frumusete aparte.
In capitala,Thira,nu e plaja,te poti duce in niste cluburi super,cafenele de unde poti vedea peisaje extraordinare.O alta localit.OIA merita sa o vizitezi.
Orice informatie mai doresti despre Santorini,iti stau la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Multumesc Andreea! La santorini ma gandisem si eu, mi-au placut tare mult pozele pe care le-am vazut dar ma gandeam ca nu stau prea bine la plaje, fiind insula vulcanica, credeam ca au numai bolovani pe acolo... Sotul meu are alta obiectie, cica nu sunt hotelurile pe plaja, ai de urcat pana la ele, si el e mai sedentar din fire Te rog sa-mi spui cum este de fapt, mai ales ca nu vom avea masina la dispozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Girly spune:

Santorini e fenomenala, dar nu prea are plaje cu nisip fin...in locul tau as opta pt Kos sau Samos, acolo plajele sunt in general cu nisip, si nu cu pietre...astfel, nu-l vei dezamagi pe sotul tau

Alina Lascau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Noi am mers vara trecuta in Rhodos si ne-a placut foarte mult.
Va doresc o vacanta de neuitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eu am fost pe Rhodos si am inteles ca e cea mai verde insula din Grecia.Mi-a placut tare mult si ai ce vedea mai ales daca aveti chef sa faceti si altceva inafara de plaja.Important e sa va cazati cit mai spre centrul insulei,unde e multa activitate.
Distractie faina,oriunde veti merge!

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Noi am mers in Santorini si Naxos. Naxos nu o recomand, nu iese in evidenta cu nimic, Santorini in schimb e o perla. Plajele sunt ok dar iti trebuie neapart pantofi speciali pentru apa pentru ca e plin de pietre. Noi n-am avut si ne-a parut rau. Am vazut si eu poze cu Rhodos si mi se pare tare frumoasa.

Trebuie sa-ti alegi obiectivul in functie de ce iti place mai mult. Istorie, plaja, panorama...

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

poze

poze recente

Pasti 2006

Mergi la inceput