Regimul disociat (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Aproape s-a terminat o zi,iar eu sunt rupta de foame .Am mancat azi doar 3 crenvusti si 3 pulpe si as mai manca,insa numai cat ma gandesc la carne...imi vine rau.Sper sa rezist si maine,ca abia astept zilele cu legume sa mananc salate(sotul imi zicea ca asa zic acum si cand o sa fiu la zilele cu legume o sa tanjesc la carne si cred ca asa o sa fie ).

Va pup si pe maine.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Nu am reusit ieri sa va trec pe toate pe listuta, dar promit ca in curand ma tin de cuvant. Acum trebuie sa fug, nu am vreme...:(
Multumesc pt urari! Asa sa fie!
Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata! Raportez triumfatoare 64,5 kg! de fapt, ieri am cam stagnat: imi tot arata cantarul, ba 65, ba 64, asa ca ieri n-am pus la socoteala! abia azi imi confirma cat e de fapt.
Stiu, Flori, si eu sunt la fel! in primele 3 zile, muream de foame tot timpul, indiferent de cat mancam! mai ales pe la 9-10 seara m-apuca rau! asa ca trebuia sa mai ciugulesc ceva din menu si sa ma umflu cu apa.La carne si la peste am mancat la pranz si pe la 7 cat am putut, si n-am mai cerut stomacul nimic toata seara!

Azi e ziua soacra-mii si mergem la masa . Nici nu stiu ce sa fac?! ma gandeam sa sar peste ziua cu oua si azi sa mananc combinate (dar cu masura, adica pui cu salate sau branzeturi cu oua, fara paine, dulce, fainoase..)si maine sa o iau de la capat cu lactate. Cel mai greu e sa duci munca de convingere cu neamurile : " da de ce nu mananci? da chiar deloc? da nici de-aia? da unde vezi draga ca esti grasa?" etc..

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,eu am iesit din cursa .Aseara nu am mai rezistat si pe la 21.30 am mancat...Asta e,si-asa toata lumea imi spune ca nu sunt grasa si ca nu-mi trebuie cura de slabire.Eu vroiam sa dau burtica jos,insa cred ca ar tb sa pun accent pe abdomene si miscare mai multa.

Va pup si multa vointa!

Ralnied o nunta ca-n povesti iti doresc,casa de piatra si numai bucurii!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

bun venit fetelor!

io am mai slabit ceva, nu stiu cat dar am slabit!
au inceput sa ma incapa niste haine mai vechi!
sper sa ma cantaresc si sa va spun cat!
Pupici!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Si eu la raport : am ajuns la 65 kg..si mi se pare ca mrege greu.. sunt iarasi la legume si fructe perioada care imi place cel mai mult,dar astazi nu o sa mamamc legume si fructe pentru ca vin nasii in vizita fiindca este ziua mea marti si nu pot venii atunci, asa ca o sa fac un gratar si mamanc si eu,iar maine o sa merg iarasi cu carne, dupa care trec la lactate...m-am hotarat tin 2-2-2 zile.

ELENA+ ALEXANDRA
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Ralnied ,CASA DE PIATRA si multa fericire!
Sa ne pui poze cit mai curind posibil.
Eve

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Ranlied1, CASA DE PIATRA, SA AVETI PARTE DE NOROC SI FERICIRE,SANATATE SI COPII(atatia cat va doriti voi)!!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun!

ELENA+ ALEXANDRA
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Salutica

Eu sunt la a doua tura de 3-3-3 si sunt in a 3 zi de legume si fructe si nici macar un kg nu am dat jos ,cred ca la mine nu are efect aceasta cura,prima data cind am tinut-o am dat jos 2 kg si imediat am pus 1 la loc si nu inteleg de ce nu da rezultate,desi sa stiti ca eu sunt foarte constiinciiosa ma abtin si o tin foarte strict si ieri am fost la un chef,toata lumea cu gratare mici,pulpe si eu ca salata la greu de rosii si apa plata si nici un rezultat,cred ca o sa renunt la aceasta dieta si sa gasesc alta care sa aiba efecte la mine ca deja ma dispera sa vad ca nu misca cantarul de fel.

Vad ca la unele dintre voi chiar are efecte si va doresc mult succes in continuare,poate imi dati si mie vreo idee ce sa mai fac.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

claudia_maria,curios ca nu slabesti cu acest regim,mai ales ca il ti si strict.Cam ce mananci tu intr-o zi de leume-fructe?Te intreb pt ca si legumele in exces nu te ajuta,adica daca ele depasesc calorile pe care ai voie sa le mananci intr-o zi (in jur de 1000),e clar ca nu slbim fie mancand numai castraveti toata ziua...fetele au spus ca putem manca la discretie,dar cu siguranta discretie nu inseamna ce sare maura.Nu vreau sa spun ca tu manance excesiv de mult ,dar trebuyie gasita cauza ,ca nu prea vad cu sa mananci atat de putin si disociat si sa nu slabesti .Dar cine stie ,sa vedem poate sunt si alte pareri.
P.s - am o prietena care a slabit foartr bine cu regimul acele in care mananci din 3 in 3 ore.
Bafta multa
p.p.s. - am uitat sa spun ca am mai scazut si eu putintel (cal la cat calc pe araturiiii...68 kg...dar am inteles ca cineva se bucura de clipe de neutata asa ca astept sa fiu notata cand termina cu distractia.CASA DE PIATRA si tot ce iti doresti ralnied1

Mergi la inceput