Iasule, mandra cetate (34)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
Am lipsit o perioada si iata ca aflu destule vesti,care bune, care rele...
Aime,condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!
Oana,sanatate multa si refacere cat mai rapida!
Adi,felicitari pentru reusita si pentru traseul ales!
Carmen,nasoala rau faza cu banii,dar gandeste-te ca putea fi mai rau.Pana la urma banii tot noi ii facem!Mai multi sau mai putini!
Nora,am un prieten care este director la o firma de termopane si alte minunatii.Au sediul in Podu Ros pe langa Carmen stil.Daca vrei iti dau numarul de telefon.
Gabriela,multam de programul de 1 iunie. Speram sa fie frumos sa putem iesi si noi.Sa inauguram si noi parcul.
Dana,bafta multa in continuare!
Am mai intrebat si prin alte parti si va intreb si pe voi poate ma luminati pana la urma.Am descarcat de pe telefonul mobil in PC niste imagini video si nu le pot vedea.De ce oare?Imi trebe un program anume?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Da Raluca,
Pentru tine am ceva special: nite mascute dragute cu dantele si puf...
Este si in week-end???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
acvi spune:
Adi,felicitari!!!!!Eu ieri bintuiam pe la 2 de noapte pe forum si am vrut sa-ti spun ca-ti tinem pumnii dar ca si Raluca m-am abtinut..si am preferat sa astept..Ai dat pe traseul pe care am picat eu prima oara si cu politistul cu care am luat..ultima oara.
Sper sa ajungem si noi miine prin Copou sa vedem noul parc si bineteles tirgul!!!
Noapte buna!!!
GAbi
Danna_36 spune:
Iata ca e 1 iunie ...
tuturor puiutilor mici si mari! E soare afara, hai la joaca, sa ne amintim pentru cateva minute cum e sa fii copil vesel si lipsit de griji!
Oana, cum te simti? Si ce s-a intamplat de a fost nevoie de operatie asa brusc?
Vreme buna si petrecere frumoasa tuturor!!!
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR!
Copilasilor nostri si celor care undeva intr-un coltisor al sufletului se simt copii!
palmyrah2002 spune:
HRISTOS S-A INALTAT !
DARRIA ,sa va traiasca micutza Andreea !
Sa fie sanatoasa,fericita ,mincacioasa,sa doarma bine noaptea si sa va aduca multe bucurii !!
Pentru toate fetele noi :
Bine ati venit si contaminare placuta pe DC !
Oana,multa sanatate si refacere grabnica!
Danna de Catia si Sabina ce mai stii ?
Ma intereseaza si pe mine programul pentru vara!
CRISTINUTZAAA ,
LA MULTI ANI !
Sa fii sanatoasa,tot ce iti doreste sa se indeplineasca si sa ai parte de o viata senina si fericita alaturi de cei dragi!
Pupici de la noi!
ADI ,sampania te rog !
Miha,please intreaba-l pe prietenul tau daca e normal ca dupa 4 ani geamurile(pe timplarie de aluminiu)sa transpire in interior!
Trebuie sa le arunc?
Multumesc!
Raluca,pupici si fruntea sus!Cum se simte mama ta?
O zi frumoasa si senina
Cristina,Rares si Mihnea
g_ioana spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR,MULTA SANATATE SI VOIOSIE!!!!
Se anunta o zi frumoasa asa ca dupa ora 5 venim si noi in parc la distractii!!
Adi felicitari!!!!
Si eu vreau sa stiu care-s activitatile de vara,si daca-s si pentru pitici de 2 anisori!!!
O zi buna si pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
GabrielaG spune:
Nicoleta,
Mersi mult de oferta. Tu in ce zona stai? Imi poti da un nr de telefon pe pm?..ca eventual sa te sun.
Nora__ spune:
La multi ani!..la copii minunati si mamicutze superbe...sa aveti o zi frumoasaaaaaaaaaaa tare!
Multumesc de oferte,la termopane...am rezolvat.
Adi...felicitari pt carnet!La cat mai multi km!
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!