Parfum de vara
Raspunsuri - Pagina 2
NinaR spune:
Vara folosesc parfumul Anais Anais de la Cacharel.Este un amestec de zambila ,flori de portocal,tuberoza , iasomie, mosc, nota florala,complet feminina.
Nina
nimeni2011 spune:
Daca este foarte cald,suport doar una singura.. BU Wild!!!!(cel galben),dar absolut de acord si cu Davidoff,L'eu par Kenzo...si genu' :)
Nu fa altcuiva ceva,ce nu ti-ar conveni nici tie,sa t-i se faca la rindul tau!
http://360.yahoo.com/trixicovle
Happiness_4_us spune:
Este o mare problema si pentru mine.
Mie imi plac foarte tare parfumurile de la Cerutti.
Am folosit cativa ani Cerutti Image, super parfum iar de cand a aparut Chanel Chance, in anotimpurile reci, il folosesc pe asta.
Acum 2 ani a aparut Summer Edition, Cerutti 1881 de culoare bleu, foarte frumossssss, am gasit si anul trecut, insa am cautat prin duty free, aici in malluri si nu e chip sa mai gasesc acest perfum. L-au scos anul trecut pe cel de cirese si de tei, insa nu imi plac atat de tare, acum am clasicul Cerutti 1881.
Chiar nu stiu ce o sa imi iau in vara asta. In fiecare weekend miros ce apare Summer Edition si pacra nimic nu-mi place.
Am mirosit de curand Happy Clinique Heart si Eau d'Isey Miyake ( sticluta portocalie! tot summer edition, si mi-au placut. Cred ca o sa optez pentru unul din ele.
Nana Motoc
Nunta noastra!
osna spune:
eu mi-am luat zilele trecute L'eau par Kenzo,mi se pare potrivit pentru vara,dar mai folosesc si cool water-Davidoff.

30+
meu drag

ptr.ISEY MIYAKE