Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (24)
Raspunsuri - Pagina 12
fannna2003 spune:
HRISTOS S-A INALTAT!
care vrea o cafea cu ciocolata cu rom??hai ...nu fiti timide serviti cu incredere...
Elena
daniela_daneza spune:
Fanna , iau cu placere din cafeaua ta daca zici ca are si rom daca ma imbat ........
Adevarat s-a inaltat!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
alexa si mami spune:
ADEVARAT S-A INALTAT!
LMA TUTUTROR COPILASILOR!
dany, nu am dat ieri nici un semn. la 12 am terminat la dr, iar la 12,05 alexa dormea deja, in masina. cine e misteriosul coleg
iri, bafta la examen!
revin, printre reprize de joaca:))))
alexa
daniela_daneza spune:
Alina, nu-i nimik.Ce a zis dr?
Colegul, este doar coleg, atat.Dar a fost baiat finutz , stii cum vin floraresele prin restaurante cu flori....si a considerat ca merit .....un gest frumos.....dar tot Boss ramane la inima....pup
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
si io fetele pe ziua de azi.
LA MULTI ANI copilasi!
Abia m-am trezit.Mersic de cafea.Ma duc sa mai beau una.
Iri bafta la examen!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
alexa si mami spune:
dany la dr a fost chiar distractiv, un control de rutina. alexa e bine, doar cu dermatita aia nesuferita.
alexa
andreea_trend spune:
Neatza!!!
A mai ramas si pt mine o ?... Cred ca da
Acu am facut ochisori... m-am culcat pe la 4 ... si acu o iau de la cap cu invatatul... sambata am examen
Iri... bafta la examen
Corina... esti bine?
Azi o sa cam absentez... ca invat
la toate optimistele....
Mai sunt 5 zile si vine mami meu
addinel spune:
neatsa la optimiste!
azi am o zi de cosmar... sa-mi tineti pumnii! la 12.00 intru in sedinta, o sedinta care trebuia sa fie miercuri, pe 7, dar din motive obiective si evident independente de vointa tuturor este astazi. am de prezentat toate rapoartele ptr. primele 4 luni, noroc ca le-am terminat din timp si sunt gata cu ele. daca nu, o buleam rau de tot!!! dupa-amiaza trebuie sa ma duc la viitorii nasi sa incerc sa calmez spiritele, a iesit scandal in familie si cununia civila imi este in pericol. in sfarsit, cand terminam la nasi trebuie sa trec pe la soacra-mea care de la 15-20 de invitati la nunta acum are nevoie de 22 de invitatii (in total 44-45 de persoane)!
gata, acum fug sama pregatesc de sedinta.
pupici pe botici
p.s. trendulici, nu vrei sa iti trimit pe fax situatiile financiare? ca vad ca am niste zile atre agitate si nu apucam sa ne vedem.