Pestisori... pestisori... (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

am ajuns acasa si repede pe sa vad daca ati mai scris cate ceva ...

Iepumic , ma bucur ca s-a potrivit horoscopul ...

Mirela , yam-yam , ce buna prajitura ai facut ....

Week-end plakut si petrecere faina nuntaselor!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Alina, scuze , am uitat sa te intreb cum este la noul job>Te-ai acomodat cat de cat ? Ce face Mihnea , cu cine sta...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Salutari de la Constanta!am lipsit cateva zile.Am fost cam aglomerata cu niscai probleme dar imi revin eu.N-am pus inca pozele pe site dar sper sa reusesc in noaptea asta.pupici la toate!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crig72

Salutari de la Constanta!am lipsit cateva zile.Am fost cam aglomerata cu niscai probleme dar imi revin eu.N-am pus inca pozele pe site dar sper sa reusesc in noaptea asta.pupici la toate!

patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Abia astept sa imi vad fetita preferata !sper ca as-au rezolvat toate problmele ....pupici...

Dany

Mergi la inceput

Gata am reusit!!
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=3521109&IID=118249797 sau ca show le puteti vedea aici
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=89535&Show=Y
va doresc o zi placuta!

patatina mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crig72

Gata am reusit!!
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=3521109&IID=118249797 sau ca show le puteti vedea aici
http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=89535&Show=Y
va doresc o zi placuta!

patatina mea

Frumos !

Pupicei dragalasei !

Dany

Mergi la inceput

Horoscopul carierei

Pesti

Luni si Marti, asteapta-te la o prima sau un bonus pentru eforturile depuse in ultima perioada – munca ta nu a ramas neobservata. Nu-ti fie teama sa iti recunosti meritele, desi modestia te caracterizeaza.

Spre mijlocul saptamanii, atentia ta poate fi usor distrasa – incearca sa grupezi taskurile, pentru a fi mai eficient, iar daca ai de analizat detaliile unui proiect, cere o opinie suplimentara, inainte de a semna ceva.

Pe de alta parte, in weekend, simtul tau critic si analitic este la cel mai inalt nivel – este momentul sa arunci o privire asupra planurilor personale si a proiectelor in curs.

Dany

Mergi la inceput

Dany ma bucur ca ti-au placut pozele.mai am cevaaici
Mirela apropo de prajituri si eu ar trebui sa iau exemplu de la tine ca de mult nu am mai facut ceva bun.
Distractie placuta celor care petrec azi!
pupici!

patatina mea

Mergi la inceput

Multumesc , pt. desert !

Dany

Mergi la inceput

Horoscop luna iunie :

Dragostea îti d#259; mai mult chef de actiune, naste ambitii noi, dorinte de cucerire, pentru c#259; vezi c#259; ai succes la sexul opus. Ori apare cineva care-ti fur#259; mintile, pur si simplu, atras într-o pasiune f#259;r#259; limite, ori reusesti mult mai usor s#259; atragi atentia unei persoane care va încerca asiduu s#259; se apropie de tine. Ti se face curte si te simti bine, mai ales când te poti juca putin cu sentimentele celuilalt. În jurul datei de 8, emotiile vor fi mai puternice, exprimate cu mai mult#259; energie, deci ai mai mult curaj s#259; spui ce simti.

La serviciu, lucrezi în limitele unor norme stricte si vei resimti munca drept o povar#259; în care esti obligat s#259; urmezi doar regulile altora. Trebuie s#259; privesti putin înapoi, spre unele proiecte neterminate, ca atare preocup#259;rile tale sunt legate de restante sau proiecte pe care le-ai uitat undeva în urm#259;. Poate ai leg#259;tur#259; cu un fost loc de munc#259;, un fost coleg sau te întorci, cumva, la un nivel de alt#259;dat#259; al carierei tale.

Financiar, nici un motiv de îngrijorare, te descurci numai tu stii cum cu banii si faci rost de altii cât ai spune "peste". Esti un adev#259;rat juc#259;tor în mânuirea banilor, dar poti fi atras de riscuri, ce pot genera si greseli din neatentie. Arunci, uneori, cu banii aiurea, ceea ce poare l#259;sa urme în buget, dar de fiecare dat#259; esti sigur c#259; faci rost repede de altii.

Dany

Mergi la inceput