La France (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Sarumina la toate pentru sfaturi !!
Cu pregatitul mege bine ca subiectu' i-mi tine la suflet ,uite ma pun acum sa-mai revizez sistemul de gestiune al apelor in franta si legile care le reglementeaza ,apoi trec la parametri si la cum se stabileste pretul apei ,transparente nu am prevazut desi ma bate mintea sa ma pun sa-mi fac unele acum ,am facut poze color cu materiale folosite ca "outils"caci am aflat prea tirziu ca trebuia sa fac poze ale maquettelor din expozitie!!!De! profa ma "iubit" atit de mult incit a uitat sa-mi spuna ca trebuie sa ma prezint cu poze ale exepozitiei,stiu deci ca voi fi penalizata din punctul asta de vedere dar poate pot sa compensez cu o buna pregatire tehnica deci ma duc sa ma pun pe lucru!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ha, ha! V-am facut curioase.
E bé, Oana si-a sarbatorit ziua de nastere si ne-a invitat la picnic, cu catel cu purcel. Si-am petrecut o dupa-amiaza asa frumoasa, si copchiii au fost incantati, merci, Oana! Si Seb e un dulce-dulcic, si... si... astept sa-mi trimiti pozele, Oana!!!

Corina, felicitari inca o data si tine-o tot asa! Aurelia, succes in continuare! Eu stau pe margine si fac galerie.
Cait, multumesc pentru info; deocamdata astept maine sa-mi sun contabilul, sa vad care sunt demersurile pentru a obtine finantarea. Si sun la FAFIEC tot maine. La ei fiindca la ei cotizeaza patronul meu... Vineri n-am putut sa dau de contabil : faceau "podul" de Rusalii si pana m-am trezit eu, nu mai era nimeni la birou. Maine.

Maria, imi pun consortul sa graveze CD ul si te anunt cand pleaca spre voi!

Pup

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

AU SECOURS!
Am ajuns la sfirsit cu prezentarea orala si-mi dau seama ca concluzia mea este catastrofica si searbada !
Ma poate cineva ajuta sa ameliorez tentativa asta a mea de concluzie?PLEASE!

"Tous ce travail c'est un travail qui m'a permis l'acquis d'une bonne technique d'analyse que je pourrais utiliser dans mes prochains activités professionnelles et il m'a apporté également la satisfaction personnelle sur mes capacités d'adaptation pour le travail en équipe"

Merci d'avans salvatorilor mei !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Forte de ce travail accompli, je suis prête maintenant a exercer de façon professionnelle mon métier de "..." .
Sur le plan personnel, j'ai eu la satisfaction de développer mes capacités de travail en équipe.

Bafta, Aurelia!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

SA TRAIESTI SA-NFLORESTI!fug sa o scriu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Succes Aurelia in ceea ce faci.
Eu acum sunt in lipsa de idei stiintifice.

Eu am o intrebare pt mamici cu bb-i.
Ce marca de sampon folositi care sa usture ochisorii la atingere???

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna seara.

Oana, La Multi Ani cu întârziere !! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familie... cred ca o sa fie minunat când vor fi ai tai aici.

Am vorbit azi cu Nadia si de aseara e internata cu Anaïs, a facut infectie urinara. Saracutza, se simtea rau de câteva zile si acum trebuie sa stea cam 8 zile in spital. Are o perfuzie in piciorus si abea o suporta .

Aurelia, bafta la sustinere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Bafta multa Aurelia la examen..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Multa sanatate lui Anaïs!
Si eu am fost internata cu Adélie pentru infectie urinara cind avea ea doar 3 luni, ne-am chinuit cu perfuzii in cap (ca celelalte vene de la minute le-au spart, erau prea fragile), antibiotice, injectii... apoi a fost supravegheata timp de 2 ani. Am mai facut si o cistografie, radiografii ale vezicii si ale rinichilor, apoi le-am repetat, ce mai, o intreaga distractie. Vestea buna e ca daca tratezi corect infectiile astea nu sunt probleme dupa aceea. Dar e o perioada mai grea, uf, mult curaj ei si Nadiei!

Auras, bafta la examen, sa iei cea mai mare nota (vezi exemplul Corinei)!

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Sarumina de urari la fete si BRAVO CORINA!!
In tine mi-e nadejdea de note mari
Ce spui tu Otilia aici ca eu daca iau un 13 ies intr-un picior din examenula sta !!!
La 14h30 am prezentarea dar nu stiu cind intru ca sint multe comisii si eu sint la litera "S"
Uf sarmana Nadia si voi ce v-ati chinuit cu puiutii in spital ,eu nu am fost inca pina acum internata cu el in spital,mie mi se face rau numa cind vad la televizor puiutii aia mici din spitale pusi in incubatoare s-au bransati la aparate .............tare mamaliga mai sint nu am nici un pic de rezistenta psihica.
Marcellino eu i-i schimb samponul des ,ma uit pe eticheta si cumpar daca scrie ca nu "pique les yeaux"ca si asa si tot urla ca din gura de sarpe!!!

Mergi la inceput