La France (56)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Sibylle ca esti o curajoasa.

Lulu io am facut-o de piersici (tarta). Si i-am pus pe fund crema cu lapte concentrat. La socrela mea smochinele sunt bune abia in august.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Mik, vazui pe alt topic ca mancati tarta si beti sampanie. Sa va fie de bine!!!

Smochinele nu le-am adunat din copaci (asta facem prin iulie - august, tot ca la soacra ta). Astea au fost din alea cumparate, am gasit unele proaste da' ieftine (2.80 / Kg). Avantajul la tarta asta e ca poti sa le pui si mai necoapte si fara gust, tot buna iese.
Ca urmare, aseara am terminat-o. N-am aruncat pe ea precum chiorii, sauf Carla bineinteles, care a zis "beuuuuurk", dar sunt obisnuita de-acum si nu mai incerc nimic.
Azi as ataca un tirmisu, sa-l sarbatorim pe Papa in apoteoza.

La multi ani "Papa"-ilor vostri!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Fetelor am si eu o intrebare:fuse careva in tara cu recepise-ul de la titre de sejur..Se poate sau iti fac vamesii vreo surpriza?
Duminica placuta.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Da, eu am fost acum doi ani. Si a fost totul ok.

Sibylle saptamâna 24
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Cait-eu am fost in decembrie care a trecut! Nu a fost nici o problema.
Este valabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Cred ca-i posibil Lulu si ceia ce-ti povesteste cumnata tie caci fiecare departament i-si organizaza cum poate structurile si stiu de mult ca departamentul nostru este unul dintre cele mai "sociale" de prin franta ,e posibil ca in alte departamente situatia sa fie mai dificila .
Recipisée?
Pai de ce sa va faca probleme ,este un titlu de sejur ca orcare altul eliberat de prefectura ,legal si oficila ce daca este valabil doar 3 luni,si eu am fost in tara cind aveam o astfel de recipisée si n-am avut probleme .
Eu iar am ars autocuiseurul astazi ,a sunat soneria dar nu m-am dus imediat si am gasit totul negru ,mincam poame cu apa asta seara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Sibylle, ce poveste trista, nici nu stiam ca e posibil sa abandonezi un copil adoptat? E legal? nu le poate cere in justitie daune morale sau asa ceva? Zic si io, ca mi se pare culmea cruzimii ce au facut 'parintii' aia.

Maria, sigur, ma intereseaza oferta, trimite-mi pe PM detalii ca sa te localizez. Inca nu ne hotararam pe unde o luam nici cu ce venim da' o s-o facem in curand.
In vacante noi lasam pisicile grija conciergeului, are cheile de le noi si vine el de 2 ori pe zi sa le dea apa, mancare, le curata litiera. Pentru asta ii luam cate un cadou sau ii dam bani dar nu cine stie ce. Mai demult, inainte de a ne muta aci, le duceam pe la colegi sau rugam cate o prietena sa vina sa stea la noi. Tu n-ai o vecina care ar putea veni sa dea de mancare lui Carbone? Acuma depinde si de pisica, daca nu e obisnuita sa stea fara voi trebuie sa ai grija ca ar putea sa-si ia lumea in cap sa va caute. In cazu asta ar trebui s-o lasi in casa cu consemn sa nu fie lasata nesupravegheata pe afara.

Restu frantzuzoaicelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Buna de midineata,
Iar plec, io si bursucu' din banc...
Doruletz, trimisei mail, ca pm - pauza!
O singura data am lasat Carboana singura vreo trei zile, timp in care am vorbit amandoi numai despre ea, iar cand ne-am intors nu avea crochetele, nici apa si plangea in fata usii:( Ii lasasem cheia unui prieten de-al consortului, care prieten Si de-atunci plimbam dihania cate 900 km dus, 900 intors pana la generali (parintii sotului). In masina face urat cam vreo suta de km, dupa care se calmeaza brusc si ori nu ne mai baga-n seama, ori vine la mine-n brate, in functie de cum s-a trezit dimineata:)
Gata, o saptamana ca-n filme tuturor!
La revedelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Fain meciul de-aseara ! Eram cu niste prieteni si cred ca eram singurii la mine-n bloc care tineam cu Coreea.

Sibylle saptamâna 24
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Sibilica ma facui sa rid cu meciul de aseara !!!!
Mi-am inchipuit cum trebuie sa fi fost voi acolo cu sufletul la gura pentru......Coreea!
Io nu pot sa sufar fotbalul ,doar ultimul meci din campionat ,atit ,atunci cind se decide cine ia cupa pian atunci nika ,asa ca sint surginuita pe calculator cit tin meciurile dinaintea finalei!!
Agapa mea "entre filles" se sfirsi cu nostalgie si cu regret la 3 dimineata, petrecuram frumusel ca in vremurile "studentiei" cu poze concurs pentru cei mai mari sini,apoi concurs de interpretare à melodiilor cu Sakira ,confesiuni ,amintiri de cnd am "facut-o pentru prima data" si am sfirsit frumusel in lacrimi de despartire si regret ca "n-am avut timp sa ne cunoastem mai bine"
Normal ca acum am regretat caci nu mai aveam nimic de impartit unele cu altele !!!!
Ce-l mai simpatic moment insa a fost momentul povestirii intimplarii din ziua oralului de engleza cind gazda noastra si inca doua colege s-au facut cu o frumoasa pereche de catuse si o haita de"mascati" in casa la ora 7 dimineata care au debarcat cu arme si ciini sa "caute" niste droguri parese dosite de catre "micul ei prieten"
Cam asta a fost petrecerea noastra ,in rest nimic deosebit.
Maria ma facui sa zimbesc cu urarea ta de a avea o "saptamina ca-n filme" asa m-ai provocat tu sa va povestesc saptamian trecuta a colegei mele gazda!!!

Mergi la inceput