La France (56)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Sib-eu sunt "roza"......imi scrisesem mie insami si asteptam sa-mi si raspund(presupun)
Otilia-acum ti-am vazut floricelele. Sunt superbe!E excelenta o masina de spalat vase. Nu stiu de ce n-au inventat astia si una care sa se incarce si descarce de una singura.
Mirunda-cred ca nenii arhitecti sunt fiecare cu fixul lui, dar tu nu te lasa ca e casa ta..........Ce m-am mai enervat si eu cu cel ce ne-a proiectat bucataria.vroia neaparat sa-mi faca masa tip bar care sa stea fixa in perete.....nu intelegea si pace cat am suferit eu 2 ani din cauza unei mese fixe si ca eu vreau sa o pot muta cand vrea muschiu meu in sejur ca nu-mi place sa tin acolo masa mare......pana la urma am castigat...ca eu plateam
Dorulet-tot uit sa-ti zic......Dr nostru de familie e corsican si fan declarat Angela Gheorghiu(facem schimburi de CD-uri)si Romania........mereu ne intindem la povesti cand mergem al el ca avem si noi ceva amintiri "corsaresti" din luna de miere...... si uite asa ramanem uitati in cabinet
Lu-avem pumnii stransi pt tine.Nu se poate sa nu reusesti......
Aurelia-cu chefurile. Merita!!!!

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

seara buna ,no ca kefu' este miine seara ,da asa-i ca-l merita fata ,si de dat aasta soata sta acasa cu cupilu si io ma duc s ama zbintii.
Lorena ma intereseaza si varianta ta caci cam ceva de genul acesta vroia fata ,da-mi si mie ceva adresa ,date pe PM ,pe mail aurasupacurasu@yahoo.fr unde vrei tu numa da-mi sa-i trimit fetei si sarumina !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Bonsoir,

Eu va scriu in seara asta caci sunt putin trista... si trebuie sa povestesc cuiva. Acum trei ani am lucrat intr-un liceu catolic si am cunoscut o fetitza de origine romāna, Marie-Liliana, adoptata in Franta la 4 ani. Am reluat legatura cu ea azi ... De fapt acum 2 saptamāni am primit o scrisoare de la ea ... pe plic adresa expeditorului era la Hōpital St. Jacques ( = psihiatrie). Numai cānd am vazut asta si mi-am dat seama ca ceva nu e in regula. Imi zicea sa nu ma sperii, ca viata ei a luat o intorsatura mai urāta. In seara asta m-a sunat si mi-a spus ca familia ei adopriva a renuntat la ea si ca e en période de protection judiciaire. Locuieste intr-un foyer d'accueil, merge la scoala. Iar familia ei e multumita ca a scapat de ea. Problema nu e noua, stiu ca traia un calvar si atunci cānd avea 11 ani si am īntālnit-o eu ( surorile ei plecau acasa in week-end, ea trebuia sa ramāna la internat ). Ma rog, mi se rupe inima pt ea. Si eu am ramas singura la 15 ani, dar macar mai aveam o bunica pt vacante, la o adica aveam un fel de familie. Dar ea nu are chiar pe nimeni. Cum pot oamenii aia sa doarma linistiti ? Au adoptat un copil poate pt ca era la moda ( mai aveau 4 ), apoi si-au dat seama ca nu pot sa-l iubeasca si l-au aruncat ca pe-un gunoi ... In mine va avea cu siguranta o prietena ... voi īncerca sa-i fiu aproape. Dar totusi mi se pare trista povestea ei ...

Sibylle saptamāna 24
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, am rezolvat! Am gasit la Hora Voyages cu 334 euro cu Taromul. Erau cei mai ieftini.

Corina, sotului ii e frica de avion si mai ales cand a auzit de Blue Air a zis ca mai bine nu se duce... ca a vazut/ auzit el tot felul.

Dia, merci! Plecarea e din Paris pentru Bucuresti si pe 24... deci cam la limita... Si tanti de la agentie i-a zis ca daca ar fi sunat maine intra la alt tarif...

Aurelia, ti-am dat PM. Sper sa va ajute.

We placut la toate!

Pupici.

Editez ca acum am vazut mesajul tau Syb... Doamne, e groaznic... ce oameni, au suflet?! Multa putere prietenei tale...

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by lorena_andreianu
Fetelor, stiu ca ati mai discutat, dar va rog mult de tot, ajutati-ma. E URGENT! Sotul trebuie sa ajunga in Ro pe 24 iunie. Cu ce agentie e mai ieftin?! Avand in vedere ca o sa mergem si cu masina in 15 iulie, suntem cam stransi de gat... M-am tot uitat la zborurile directe si vad niste preturi... 530 la Tarom, 580 la AirFrance. Ramane Blue Air cu vreo 280... E sigura compania?! Ati avut probleme pana acum cu ei?!

Orice idee e binevenita!

Va pup!

Lorena, www.opodo.fr/opodo/AvailabilityServlet?DISTANCE_UNIT=&RMSCHID=RMSCHID&TRIP_TYPE=R&B_LOCATION_1=Paris&E_LOCATION_1=Bucarest&B1_DAY=24&B1_MONTH=200606&B_TIME_TO_PROCESS_1=ANY&B2_DAY=30&B2_MONTH=200606&B_TIME_TO_PROCESS_2=ANY&MAX_CONNECTIONS=&CABIN=E&INC_AIRLINE_1=&PREF_AIRLINE_1_DDN_EXISTS=true&AIRLINE_SELECTED_IN_POPUP=&SELECTED_AIRLINE_NAME=&NUM_OF_ADTS=1&NUM_OF_CHD=0&NUM_OF_INFS=0&Int_Id=%7EFS%7ESER&DEFAULT_FIELDS=&MULTISTOP_SUBMIT=N" target="_blank">aici sau aici te-ai uitat? sunt escala dar poate ca iti va conveni ca pret si orar?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Auras, in general in Germania exista in multe Raststaette (mici "hanuri" pe autostrada, in general langa statiile de benzina) loc de dormit, dar nu sunt (sau nu erau) prea ieftine, cel putin din ce imi amintesc...In schimb daca iesi de pe autostrada, in orasele mijlocii -mici poti gasi un Gasthof (cam un fel de pensiune), mai convenabile. Daca vrei ceva sigur, poate ar fi bine un hotel, dar cel mai bine ar fi sa intrebi fetele de la subiectul cu Germania, sunt dragute si precis te vor informa. Eu am mers cu Mara fie cu autobuzul fie cu avionul, ei nu prea ii place in masina, i se face rau (si mie, de fapt) asa ca o evitam pe drumurile lungi.
Cand veniti, in La Tranche sur Mer, parca? Sper sa nu ne ocoliti!

Lumi, ma gandesc la tine si iti tin pumnii! Nu te lasa, nu te descuraja, te rog, sunt sigura ca vei reusi? Iarta-ma, dar nu am inteles, despre ce formation este vorba?
Sibylle, e tare trista povestea cu fatuca aia...cati ani are? Are voie sa iasa cand vrea ea? Mai da-ne amanunte, poate putem face ceva pentru ea...
Te felicit, chiar, nu glumesc, pentru noua "Presedentie", sunt sigura ca o sa iti faci treaba bine! Da-ne si noua de veste cand faceti actiuni cu sau despre Romania...nu aveti ceva de genul lista email, sa ne puneti si pe noi? Te pup, si bafta!
Noi azi mergem la ocean la plaja,abia astept!

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Sibylle, draga de tine, te inteleg!
Ai mai multe detalii? In ce foyer e? La Nantes? Cunata mea e educator intr-un astfel de foyer la Toulon si ma gandesc ca poate printre fostii colegi, e vreunul acolo, sa ne spuna mai multe despre cum a ajuns fetita acolo.
Stiu ca marea ei indignare (a cumnatei mele), e stigator la cer, dar e adevarat, este ca minorii pusi sub protectie judiciara, fie ca sunt delincventi, fie ca sunt "in pericol", sunt pusi toti in acelasi loc, fara deosebire si de multe ori influentele negative ii "strica" pe "cei buni", care sunt si asa destabilizati de multe ori...
Nu am inteles de ce scrisoare venea de la spitalul St. Jacques.

Mirunda, multumesc, sper sa reusesc, daca nu, fac lucrurile cum trebuie, din timp, la anul.
In urma cursurilor pe care vreau sa le urmez obtin diploma Aliantei franceze DAEFLE (diploma de aptitudini in predarea limbii franceze ca limba straina). Am ales sa fac aceste cursuri la distanta, prin CNED. As putea sa le fac si la Alianta franceza, "la zi", cu un CIF(congé individuel de formation), dar mi-ar conveni mai mult prin corespondenta).

Va pup!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

azi am primit surpriza de la voi!
Mi-au dat lacrimile de emotie, m-ati impresionat enorm ca v-ati gindit la noi!
Va multumim din suflet, e mare lucru sa stii ca ai niste prietene adevarate! Multumiri mai ales lui Sibylle si Michaelei, initiatoarele acestei surprize care cu adevarat mi-a mai ridicat nitel moralul, caci pentru mine are mai presus de toate o valoare sentimentala (ma simt mai putin pierduta cu voi alaturi).

Sibylle, felicitari pentru presedintie!
Auras, felicitari pentru examene!
Ana, merci pentru aprecierile floricelelor, poate o sa pun azi ceva poze noi...
Lu, nu te lasa!

Mirunda, ti-am trimis niste mesaje, le-ai primit?...

Va pupam cu drag si va uram un sfirsit de saptamina minunat!

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

'Neata la toata lumea..
Dia unde gasesti biletele la pretul asta..pe mine m-ar interesa spre Bucuresti.Daca poti trimite-mi te rog adresa si voi cauta eu.
Week-end placut tuturor..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

De dimineata,
Lu, s-a facut! Daca e rost de distractie, te poti baza pe mine Io-ti tot tin pumnii in continuare.
Doruletz, noi stam intr-un soi de localitate de e prea mica sa fie oras si prea mare pt ca sa-i pot spune sat, un portulet frumusel foc, care incepe sa se umple, catinel-catinel, de turisti. Mie-mi place, desi mi se-ntampla sa ma gandesc (e drept, destul de rar) ca e cam prea linistit. Deh, dupa 14 ani la capitala, unde-aveam Teatrul National de-a stanga, Nottara de-a dreapta, Atheneul drept in fata si jobul la cinci minute de casa, mi se-ntampla acum sa-mi mai piuie si urechile de-atata liniste si tihna! Da' trece... Ii explicai consortului cum plecati voi in Corse cu bamporu' si cum treceti fix prin zona noastra, asa ca el veni cu propozeaua sa faceti voi un popas la noi, un week-end. Ei, ce zici? Poate asa o pacalim si pe Lulu sa vina. Iti trimit coordonatele. Na, ca v-am facut program De ceva vreme tot voiam sa te-ntreb: cum faceti voi cu pisicile cand plecati in concediu? Ca biata Carboana are cateva mii bune de km la bord:(
Sibylle, noi chiar nu putem face nimic pentru Marie-Liliana?
Cait, tu nu mai zici nimic?
Va pe toate, as mai sta, da' am niste dureri de articulatii de la vremea asta minunata si mi-e ca scriu aiurea

Mergi la inceput