La France (56)
Raspunsuri - Pagina 20

Aurelia spune:
Oauuuuuuu! ce de vesti noi si discutii interesante !
Maria venii si eu acum de la Quimper oras breton cu traditii si o catedrala imensa cica a patra din franta ca marime ,ultimul examen se sfirsii cu o betie de fericire ,ma astept la o nota cit de mare (doamane ajuta s acompensez fizica si biologia pe care le-am ramolit).
Astept si eu rezultatele tot la sfirsitul lunii,pina una alta ma prezint iar la un interviu intr-un magasin saptamina viitoare .
Mirunda si aici se fac case fara hol de intrare pentru a cistiga maximum de spatiu la o suprafata locuibila nu prea mare,bucataria pe hol e drept ca pentru ei e greu de inteles,francezii sint acum super kititzi sa cistige loc de peste tot ,numa casele vechi mai au asa bucatarii pe hol (a mea de exemplu) da te inteleg si pe tine caci eu nu am hota instalata in bucatarie si daca fac o omleta cu usa deschisa pute in toata casa ,asa ca gatesc in garaj unde mi-am amenajat un colt de gatit si pot praji cit vreau cartofi fara frica !!!
MIK si eu sint la 15km de Rennes si nu am gasit inca de munca daca i-mi spui cind veniti ,ma organizez si va primesc cu caldura in toata simplicitatea noastra ,la ferma daca vrei mergem si vedem cu copii animalele si bem lapte proaspat de la vaci!!
Ma duc acum sa pregatesc de mincare la oamenii mei ,va doresc o zi buna si voua !!!

AB spune:
Lulu bafta multa!
Syb foarte fain ce faceti, dar ce punet la stand mai precis?
Auras daca n-ai fi asa departe as veni la ferma imediat cu tot cu pitigoii
quote:
Originally posted by Mirunda
Da , mai ABurici, asa este, dar nici NY nu e Paris ...din fericire pentru Paris
Is destul murdare si insalubre (prin suburbii) amandoua, Parisu are arhitectura mult mai faina si NYC (NY e numa stat nu orasu

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mik spune:
Lulu, Otilia si Auras, de trei ori. va dau un semn cu citeva zile inainte.
Auras si noi avem vaci in vecini, Marghiolitza e innebunita dupa ele.
Lulu, curaj cit incape !
Sibylle, felicitari ca te facusi presedinta !
Mik.

Aurelia spune:
P.S.
Am uitat doar sa va spun ca intre 25i unie si 2 iulie sintem si noi plecati in vacanta deci nu sintem acasa iar pe 7,8,9 iulie avem o nunta la Nancy ,in rest ne putem aranja sa va primim cu placere !
Andreia sa inteleg ca pentru voi vacile si o ferma la tara reprezinta ceva inedit!
Atunci cu atit mai mult e pacat ca stati departe ,mie una (findca o am linga casa poate) nu mi se mai pare mare lucru ,cind am venit prima data eram tare incintata "sa merg la ferma" acum pot sa stau si ani buni fara sa dau pe acolo si nu-mi lipseste !!!
Mai dau o raita pe la sfirsitul lui august cind se vor coace murele ,(atunci am tot interesul)si atit.

AB spune:
Auras io vara alergam gainile ppana le dresasem..le plangea bunica de grija, ma bciupeau gascanii si cloatele, ii terminam ratia de zahar a bunicii strcand dintii cailor cu zahar cu apa pus la soare sa se-ntareasca... s-altele...
Dar fetita nu prea le vede... de unde? Si desi in US avea curte, cand venea pereche noastra de rate salbatice in vizita... lua toata painea si le alerga cu painea pana zburau suparate. Asta daca n-o opream la timp s-incepeam hranitul.
Aici e chiar secetos de tinut vaca, asta pe langa faptul ca vezi in curti la tara mai multe piscini si caini de paza decat animale domestice. In US pe insula erau rate, gaste lebede salbatice si le mai hranea. Plus fugarit de porumbei si pescarusi. Si mai era aproape un refugiu de animalute care fusesra bolnave, orfane... ingrijite de voluntari... s-aveau niste capre...faine foc. Te lingeau doar doar scoti ceva de papa
Da animale mari, nu... doar cai la club hipic... da inca n-am descoperit vreo comoara
Mi-a sunat fain cu animalele pentru ca pruncii au nevoie de animalute. De exmplu in Olanda exista pe langa orase "ferme" in miniatura cu animale si merg copii se joaca cu ele, le hranesc, pot si sa inchirieze parintii gaini pt oua sau vreun animalut mai mic.
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Aurelia spune:
Fetelor v-am pus si eu o intrebare pe la pagina 8 ,nu ma poate ajuta nimeni s-au nu a-ti vazut intrebarea?
Era vorba despre un loc de dormit convenabil in Germania ,pe ruta Strasburg- Vien_ Budapesta ,multumesc celor care i-si fac timp sa-mi raspunda !

frunzaverde2 spune:
Aurelia
noi nu am cautat ceva in mod special dar in 2004 dupa Stuttgart am oprit la intimplare pe autostrada, la 10 km inainte de Augsburg, care e la 30-60 km de Munchen (Mirunda, scuze, nu mai stiu distanta). Era un motel bun, restaurant la strada, camerele retrase in spate, parea ciudat, singuratic, dar interior perfect, nu am avut probleme, nu vorbesc eu germana si ne-am inteles in engleza, a costat 65 de euros camera cu mic dejun doua persoane si cam 30 de euros masa de seara. Nu mai am numele.Am vazut firma si am oprit ca era noua seara.

Corina spune:
Aurelia,noi am dormit in germania la Etaphotel!
Da o cautare pe net,noi am stat la Manheim si stiu ca mai sint si in apropiere de granita cu Austria,la Ravensburg parca!Am o prietena care se opreste intotdeauna acolo cind merge in Ro!
Pupici

Chuny spune:
Auras, nici eu nu stiu sa-ti raspund... eu am fost acasa doar cu autocarul, trenul si avionul, cu masina īnca n-am īncercat.
Ei bi , noi la stand punem o gramada de lucruri adunate de la cunoscuti sau de la iubitorii de Romānia. In plus avem niste documente despre limba romāna si cāteva exemple de cuvinte īntr-un tabel comparativ: romāna - franceza - latina - spaniola etc. Anul trecut am avut unul din cele mai frumoase standuri. Seara e un spectacol la care fiecare tara prezinta ceva specific. In 2005 una din fete a spus o poezie in franceza, iar Ronan a recitat-o īn limba romāna ... a fost haios. Anul asta vom dansa Ciuleandra si vom invita spectatorii la dans (scena e mare ). Am observat ca dansurile au mai multa priza la public. Io am sa dansez cel mai putin
. Am pus niste poze in album, dar nu stiu cāt de relevante sunt ... pozele faine nu sunt pe compul meu.
Eu am mai descoperit www.antena3.ro/index.php" target="_blank"> Antena 3 live si īmi pica tare bine.
Va pup !
Sibylle saptamāna 24
Pozele mele