La France (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Unde sunteti fetelor?

Mik, daca ajungi in Bretagne poate ajungi si pe la mine!
Sa gusti din vinurile lui barbatu-meu!

Corina, bon courage! Cum e cu noua nounou?

Maria, si tie ti s-a facut de salar de 3000 pe luna?
Eh, io m-am mai calmat, prefer viata la tara...

Ne-am plimbarit si noi azi putin. Am vazut un www.darty.com/webapp/wcs/stores/servlet/DartyProductCardView?codic=2306000&u=3&r=12429&f=529&p=2306000&storeId=10001&c2=0&m=WHIRL&pmin=549&pmax=699&fsel=1&so=0&s=2305992&s=2306000&s=2306018&tmaxplusmodele=256&selectedTab=carac#onglet_anchor" target="_blank">lave-vaisselle chez Darty... mmm!!! Ca ne-am saturat (si io si sotu') sa tot spalam vase ore-ntregi in fiecare zi! Nu mai suportam, in plus nu reusesc niciodata sa am bucataria curata si aranjata. Cred ca... o sa facem o folie!

Doruletzule, o sa-ti zic cind imi pun poze prospete din gradina, alea-s mai vechi... Ti-am admirat-o pe scumpa de gepetutza, mii de pupici din partea noastra!

AB, da, aici suntem prost platite, si asa am urcat eu pretul ca unele prin sat tot mai sunt la minimum (1,75€ pe ora sau cam asa ceva), deci ca sa cistig si io 3000 pe luna ar trebui sa fac... 1200 de ore, 277 de ore pe saptamina, adica 55 de ore pe zi...

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

[quote]Originally posted by Otilia
, si tie ti s-a facut de salar de 3000 pe luna?

Iata ce spuneam eu:
Intru pe dc si ce-mi vad ochii? Salarii de 3000 de euroi Dupa cum v-am mai spus, vai de pacatele mele!

Sau:
Ce salarii sunt in banci?
Ce-am aflat eu: un asistent social are in jur de 1300-1500, plus cecurile de restaurant, plus un megaconcediu, plus nu mai stiu ce. Si nu-i de neglijat nici faptul ca saptamana de lucru are 35 de ore fix!
Acu' ce sa zic, ma uit in jur, oamenii parca n-ar fi chiar asa nemultumiti de cat castiga, dar e drept ca eu sunt o natura mai poeticoasa si poate ca nu fac priza 24 din 24 cu partea gri a vietii. Ori poate ca nici ei nu vorbesc asa mult despre latura asta mai putin stralucitoare.

Raspuns precis: Nu, nu vreau salariu de 3000 de euro, imi exprimam pur si simplu mirarea
Desi, nu se stie niciodata... Optimistica de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Doruletz, noi facem bine, multumesc de intrebare. Ca sa fiu sincera m-a surprins (placut, desigur) pt ca nu ma asteptam sa remarce cineva lipsa mea, avind in vedere ca scriu rar si din an in Paste. Si chiar nu ti-a placut Tours? Mie mi se pare paradis in comparatie cu Orléans-ul...comparatia cea mai adecvata ar fi intre Moulin Rouge si Salle des Fêtes de St Gnangnan sur Vesoul.

Otilia, si noi tot la Pixdiscount sintem clienti. N-am incercat sa modificam luminozitatea unei poze, doar dimensiunile. Recunosc ca ultima data am ramas perplexa, comandasem fotografii de 2 tipuri, de 10x15 si 11x...(nu mai stiu exact dimensiunea) si m-am trezit cu vreo 4 feluri, diverse combinatii de lungime si latime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Otilia un lave-vaisselle merita efortul. Mie mi-a facut sotul cadou de ziua indragostitilor cand eram insarcinata cu al doilea si hotarasem sa se implice ceva mai mult in menaj . Dupa ce a fost instalat a decis ca el se ocupa de vase!!! si eu il mai ajut din cand in cand. A inceput o noua epoca! in plus consuma mult mai putina apa decat noi cand spalam de mana!!
Vestea prosata e ca el meu e in pana de doua zile si nenea vine abia maine sa vada daca il poate reinvia. Daca nu alti bani, alta distractie!

Traitul vechiturilor merge inainte. M-am interesat si la noi se da loc la m liniar si costa 3 €/m. Asa ca ne vom face de cap de 6 €. Nu stiu cat 'om castiga din asta, dar macar ma scap de prostii si fac loc sa pot cumpara altele!!!

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

fetelor,
scuzemoi ca ma bag peste subiectul vostru, dar am si eu nevoie de niste informatii, plzzz. ajung pt doua zile in paris si as vrea sa-mi recomandati niste magasine de unde sa cumpar si eu una-alta pt piticii mei (nu pe champs elysee) si pt mine ofcorz. daca stie careva pe unde e GAP in paris spuneti-mi si mie (am primit din canada niste lucruri super cuuuuul de la o prietena si am auzit ca au magasine si in paris). si alte info utile (am rezervare la un hotel pe langa tour eiffel - e sigur cartieru', adica pot sa vin noaptea linistita?)

merci bocup

edit:
1. daca puteti trimiteti-mi info pe pm sa nu incurc sbiectu
2. daca aveti nevoie de ceva din romanika spuneti-mi si v-aduc ca n-am bagaje (aterizez pe 30 iunie)

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by ana-oana

daca stie careva pe unde e GAP in paris spuneti-mi si mie (am primit din canada niste lucruri super cuuuuul de la o prietena si am auzit ca au magasine si in paris)

Uita-te aici: http://www.pagesjaunes.fr/pj.cgi

Gap France
forum des Halles porte Rambuteau 75001 PARIS
01 53 00 94 65

Activité : • vêtements pour femmes (détail)

Gap France (SAS)
14 bd Capucines 75009 PARIS
01 44 51 19 26

Gap France
6 r Commerce 75015 PARIS
01 44 37 03 76

Activité : • vêtements pour enfants (détail)

Gap France
2 pl Porte Maillot 75017 PARIS
01 58 05 00 77

Gap France
13 av Ternes 75017 PARIS
01 55 37 02 00

Iti mai recomand: GEMO etc...
Adresele le gasesti pe linkul de mai sus.

Si nu, cartierul de linga Turnu' Eiffel nu e periculos... Poti umbla noaptea linistita, sigur si testat pe pielea mea!

Didita, merci de incurajari si urari de viata lunga masinii tale! Cred ca o sa facem "folia" ca nu se mai poate asa!

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

mda dar varietatea baby gap si kid gap nu-i la fel in US si in fr. Si nici preturile Adica n-am vazut produse reduse la baby gap .fr la 3 euro.

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by Mik
... tre' sa ma duc la Antibes pentru o conferinta (...)in luna septembrie.

Asta ma intereseaza, Mik, ma intereseaza fuuuuuooooarte tare!!!

Doruletz la fel, daca te opresti pe aici, da un semn, dar poate pica-ntr-un uuichend, ca-n timpul saptamanii nu vad, zau, cum m-as elibera, nici macar o ora .

In rest, imi plang de mila si plang de ciuda cu nu mai am timp de voi. Si cred c-o sa m-apuce o frumoasa de depresie, de-aia cu lacrimi si sughituri, poate m-oi decompresa!
Azi am rdv cu aia de cica m-ar finanta pt. curs, dar din cate am inteles trebuia facut dosarul din martie. O intreaga poveste, n-am timp sa dau detalii, dar n-o vad cu ochi buni si-mi vine sa mor.

Plec
Pup

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Da , mai ABurici, asa este, dar nici NY nu e Paris ...din fericire pentru Paris

Delphin, sigur, as vrea planul casei, sa vaz si eu ce faceti!Deci sunteti avansati, bravo! cand e gata casa?

Eu m-am "ratoit" dar "gentiment et à la française" cu arhitectul, si mi-am "aparat" holul ...oi pierde eu spatiu, dar castig intimitate, zic eu...Pe urma mi-o zis ca de ce nu vreau bucatarie "americaine", deschisa, fara ziduri, etc...io i-am zis ca mama nu gateste americaneste, si de-a dreptul romaneste, si cand vine la mine nu vreau sa imi miroasa cartile din sufragerie a sarmale...am omis sa ii precizez ce se intampla cand ma apuca pe mine pofta de peste prajit cu mujdei

Dorulet, sigur ca depinde de meserie, eu am sansa de a putea sa imi gasesc de lucru si in orase mai mici, si am preferat asa, mai ales ca am trait primii 23 de ani in Bucuresti, si m-am cam saturat de agitatia oraselor mari...In schimb mi se pare util, in studentie sau la tinerete, sau la varsta a 3a ( mai nou a 4a, cu longevitatea de aici...) un oras mare, atunci cand esti mai imobli, fara carnet, etc...Dar, pentru copii, prefer in orice caz o copilarie intr-un oras mai micut, unde ei pot iesi afara fara frica, pot merge la scoala sau la prieteni pe jos, etc...Mai ales daca acest oras mic nu este departe de unul mare, daca te apuca dorul de shopait pe strazi mai largi Ma rog, fiecare cu optiunea lui, si pana la urma, locul de munca ramane factorul aproape eliminatoriu...

Koki, tu esti biolog?
Bafta la interviu, sa ne tii la curent! Si eu as face ca tine, nu mi-as vinde sub nici o forma casa din Canada, nu se stie niciodata, daca nu iti place aici?

Fetelor, care va plangeti de pauza de pranz, vroiam sa va zic ca eu am fost super-pozitiv-surprinsa de ea...In Germania erai privit ca un extraterestru, prin toate spitalele pe unde am lucrat, auzi idee pe capul tau, sa iti fie foame la pranz ...Mie discret mi se facea rau de foame spre ora 4 dupamasa, asa ca imi bagam bomboane prin pijamaua din blocul operator, caci de cele mai multe ori nu reuseam sa ies in pauza (teoretica) de 30 de minute...Cand am ajuns aici am crezut ca sunt in paradis , caci, in afara de urgente grave de tot, intotdeauna imi gasesc o ora intre 12 si 14 de masa...dar si eu am fost la inceput uimita, ma gandeam ca daca cineva vrea sa invadeze Franta, pai intre 12 si 14 trebe sa incerce, ca sunt sansele cele mai mari

Hai ca va pup......am uitat ! AURAAAAAAAAAAASSSSSSSSS!!!!!!!
Cum e cu examenele, ai terminat? Dai de baut?

Sibyllico, veniti sambata la o baita? Noi mergem dupamasa, cred ca in St Jean, sau in St Gilles, sa vedem. Aveti timp?

Va pupic,
Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mirunda, nu putem veni sâmbata. Noi organizam, ca in fiecare an, standul limbii române la Fête des langues. E sâmbata asta, de la ora 14 in place Bouffay, la Nantes. Mai voiam sa zic ca bine faci ca insisti cu holul, doar e casa ta, nu a arhitectului.

Aseara am avut assemblée générale cu asociatia noastra, si ma votara aderentii presedinte. Asta îmi mai lipsea ... no, ca am fo flatata si am acceptat... am multe idei, sper sa am si timp sa ma ocup.

Va mai scriu eu, acu fug la lucru.

Sibylle saptamâna 24
Pozele mele

Mergi la inceput